Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy nem kamu, arra értem, aki kicsit is ismeri ezeket a videós trükközéseket, tudja, jól, hogy ez így ahogy van szinte képtelenség megoldani trükkökkel.
Szóval számomra nem is kérdés a videóban látottak hitelessége.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.23. 17:35:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nézzétek meglepően fehér a szakálla. :D
Nem a rosszindulat beszél belőlem, de a vakoknak érdemes magyarázni mi látható egy videón.
Míg a cím alapján arra mer gondolni a user, hogy elhangzik valami extra háttérinfó, amit lehet nem árul el amúgy egy laikusnak a vidó, de lígpelni egy videóban mit látunk, és cikket írni a "nem tudom"-ról, az tehetséget jelent. :D
SG-n most nem emlékszem ilyen cikkekre.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Megmondta a nagy semmit lényegében. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.23. 14:34:04
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Mondjuk nekem még így is bejönnek a változások. A küldik is jóval több xp-t meg pénzt adnak. Nekem mostanában egy seriesbeől jün olyan 300xp meg 12-15 dollár. Nem tűnik olyan soknak, de 5 perc alatt lemennek a körök és így azért lehet haladni. Mondjuk én még csak level 19 vagyok, így van még hová fejlődni és gondolom később a szint lépés is tovább tart.
Horgászni azzal együtt továbbra is vicces, vadászgatni is szeretek mert abból is összejön 10-15 dolcsi...mondjuk én lelövöldözöm a nyulakat meg minden szart amikor megyek A-ból B-be, aztán eladok mindent a hentesnél.
Még egy kicsit a fast travel árakon lehetne kozmetikázni és akkor nagyjából jó is volna a dolog. Mostanában csatakozom random bandákhoz küldikért és elég vicces tud lenni némelyik, de így a pénz is pörög mert pikk-pakk meg lehet csinálni küldiket. Főleg az ilyen delivery meg assassination küldik mennek le nagyon gyorsan.
Versenyen még nem indultam, de majd egyszer azt is kipróbálom.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Online: butcher
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kojiro ergo sum.
Úgy tök könnyű befejezni a legtöbb küldit, nyugis zseton/xp.
A lónál nekem annyi szokott lenni, hogy ficeregni/forogni kell mert nem mindig látja a rendszer, hogy van ott valami amit használhatnál. Néha működik, nha nem. Azért ez még eléggé beta mert van sok baki az onlineban.
Nekem a komplett állatvilág szokot eltűnni. Minden más van, de nincs egy állat sem. Sztem ez is vmi bug, jeleztem ezt a hivatalos feedback oldalon, azt írták vissza, hogy indítsam újra a ps4et... Relog általában megoldja. Lehet neked is azt kéne próbálni.
Nekem rengeteg connectivity issuem volt, de aztán megnyitottam az ajánlott portokat és azóta ezzel nincs gond. Azt tapasztaltam, hogy ha relatíve sok ember van egy sessionben, akkor elkezd nagyon döcögni a dolog.
Szokott lenni ilyen célterület ahova el kell ezeket a cuccokat vinni, néha ott is késik a video. Ha túl gyorsan érsz oda vagy vmit még nyomkodsz. Itt is meg lehet próbálni, hogy visszább mész egy picit aztán újra be a célterületre.
Ha az aim assist kiveszik tulajdonképpen lehetetlen lenne lelőni a másikat. Az aim assist amúgy testre lő abból pedig 4-5 is kibir egy másik player tehát fejre kell löni. Anélkül nagyon rossz lenne a célzás része a játékban.
Amikor ezeket elkezded, akkor egy idő után becsatlakozhatnak mások is. Pl. ellophatják a szekeret, a postát, a pénzt, stb. Lehet "posset" is csinálni az ilyenekre, akkor többen toljátok, érdekesebb, nagyobb védelem ha betámadnak. Főleg a kísérgetős küldinél érdekes ez meg a postásnál. Mondjuk az ott eléggé el van baszarintva, mert egyszerre csak egy táskát vihetsz, 2 ott marad az állomáson. Egy táskában 3 csomag/levél van, de amíg te kézbesítesz, simán elviheti bárki más a másik 2 táskát az állomásról. Oké, üldözheted, de sok rtelme nincs mert ha le is lövöd, kb 3 méterrel arrébb respawnol és újra lő rád. Neki nyeremény az is ha nem tudod megcsinálni, neked meg szopó mert sokat nem tudsz tenni ellene.
A táborban elég sok dogot lehet amúgy fejleszteni, de vannak árak is. A küldit ha jó vagy csak 75%-ra tudod megcsinálni mert a végét csak akkor ha bűnöző lettél. Beszélnek valami 3 aranyrudas küldiről is...gondolom ez az lehet, hogy egyébként annyiért be tudod fejezni. Blackwaterben van vmi tag. Nem találtam még meg, nekem is csak 75%. Majd remélhetőleg javítják.
Vadászatból halászatból sztem eléggé jön a zseton. Egy jobb peltért+nyúzott állat akár 10-12 dolcsit is hozhat egy menetben. XP-ben ez ugyan kevesebb, de a sima series is rosszabbul fizet ha nem vagy első. A lőszert a legtöbben neked kell állnod, így nem mindegy, hogy nennyire lősz jól:). Sok embernek az aim assist bent van, és ez eléggé furi mert igen jól lehet vele headshotokat tolni. Sztem ezt nem kéne engedni az onlineban.
Azt én sem értem amikor csak úgy simán lövöldözget vki....ráadásul az is hülyeség, hogy látod a többieket a térképen. Tegnap volt egy pali aki fél nap üldözött és vagy ő lőtt le vagy pedig én őt. Sok értelme nem volt. Kérdeztem, hogy nem unja-e de érdekeseket válaszolt. Aztán lelőttem a lovát meg őtt is párszor még egyms után és elment. Ezzel együtt idegesítő.
A mai nap ezekre gyúrtam igaz egyedül, illetve horgászás az elég kifizetődő jobb helyeken. Ami érdekes volt hogy az utolsó 2 délutáni órában egy olyan sessionban voltam ahol egyedül én voltam online játékos ,amikor becsatlakoztam még tele volt.....ezt nem is nagyon értettem a végén. Sajnos a pénz nagyon lassan jön igaz egyenlőre nincs is mire költekezni. Én se tegnap se ma amíg voltak online nem támadtak meg talán 2 alkalommal ,de nem vészes.
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Oké, erre mondják "okosok" hogy megbosszulhatod, lelőheted azt aki lelőtt, de ez így pont lófaszt sem ér, mert nem kapod vissza azt amit elvesztettél, ráadásul én nem unatkozó vérpistikékkel akarok párbajozni hanem inkább felfedeznék, vadásznék, fejleszteném a karimat.
A single-player után azt hittem hogy az online is egy kicsit nyugisabb tempójú, felnőttebb játék lesz a GTA-hoz képest, hát sajnos nem. Ha lesz PVE-mód vagy valami hasonló akkor visszatérek de hülyegyerekeket kerülgetni a mapon sajnos csak időpazarlás. Még akkor is ha a map minden idők egyik legjobbja.
Pvp meccsek: nem vagy egyedül nekem is elég szarul megy. Rajtam kívül mintha mindenki tudna kapásból hedsátot lőni. Próbálj meg oldalról elkapni olyanokat akik már harcolnak vki mással, kerüld az 1vs1 szitukat.
Én ma reggel indítottam újat mert elsőre sikerült valami rókaképű ripácsás bőrű 50 kilós értelmi fogyatékost összehoznom.
Ha újat csinálsz akkor arra figyelj hogy a játékban más lesz a megvilágítás és erősebben fognak látszódni majd a ráncok bőrhibák. Én másodjára egy indián fejből indultam ki és alakítottam át fehér emberré egész jól sikerült. Szerintem nyugodtan vágj bele ha nagyon szar lett az első fejed. :)
2-3 megvan köszönöm.
2. mert nem az inventory-dba kerül, hanem a táborba.
3. ahhoz hogy lejöjjön a menü a bal sarokban > bal irány gomb.