Két másodperc alatt feltörhető egy Tesla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videót megnézve nem kell matatni semmit.
"hogy a támadó legfeljebb egy méterre tartózkodhat a Key Fobtól azért, hogy el tudja fogni a titkosított kommunikációt.""
Nem tudom pontosan mi ez a keyfob, de nehezen tudom elkepzelni, hogy amit 1 meterrol le lehet hallgatni, azt valamilyen erzekenyebb eszkozzel ne lehesen 10 meterrol is.
Utoljára szerkesztette: duke, 2018.09.13. 23:55:06
Nem tudom pontosan mi ez a keyfob, de nehezen tudom elkepzelni, hogy amit 1 meterrol le lehet hallgatni, azt valamilyen erzekenyebb eszkozzel ne lehesen 10 meterrol is.
Utoljára szerkesztette: duke, 2018.09.13. 23:55:06
Amíg ilyen alacsony darabszámmal adnak el, nem is csoda.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
+1
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Másra nem is igazán lehetne használni.
Nagyon alacsony a tesla-lopások száma egyébként, köszönhetően a folyamatos kommunikációnak a központtal. Önmagában egy lopott tesla nem piacképes és bontásra sem éri meg elvinni. Nincs aki lopott alkatrészt építsen be és nem is lenne mibe beépíteni.
Nagyon alacsony a tesla-lopások száma egyébként, köszönhetően a folyamatos kommunikációnak a központtal. Önmagában egy lopott tesla nem piacképes és bontásra sem éri meg elvinni. Nincs aki lopott alkatrészt építsen be és nem is lenne mibe beépíteni.
elsőre én is. 😊
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
A lopás annyira nem hidegrázás dolog, max a tulajnak.
Ami engem jobban aggaszt, hogy rossz emberek ne csináljanak belőle egy sofőr nélküli 2,2tonnás "gyilkoló" masinát.
Ami engem jobban aggaszt, hogy rossz emberek ne csináljanak belőle egy sofőr nélküli 2,2tonnás "gyilkoló" masinát.
Mekkora egy szar lett már SG is.
clickbait: "Két másodperc alatt feltörhető egy Tesla"
valóság: "A Tesla júniusban befoltozta a rést"
clickbait: "Két másodperc alatt feltörhető egy Tesla"
valóság: "A Tesla júniusban befoltozta a rést"
@Macropus Rufus
Mivel a Tesla meg is jutalmazta érte őket, nem kell ezt egyből mellre szívni. Nem tartom kizárnak, hogy ki is volt írva ilyesmi a Tesla részéről, de ha még nem is, őket értesítették egyből és nem autó tolvajoknak adták el az infót.
És abban is biztos vagyok, hogy majd minden távos autóra próbálkozna ilyen-olyan csoportok, max. az nem kerül be ide, vagy egyáltalán nyilvánosságra, mert mondjuk égő az adott autó gyártónak. A Tesla meg bevállalta és még fizetett is érte, respect nekik.
@Tetsuo
Na az már igazi hír lenne, olyan világszenzáció 😄
Mivel a Tesla meg is jutalmazta érte őket, nem kell ezt egyből mellre szívni. Nem tartom kizárnak, hogy ki is volt írva ilyesmi a Tesla részéről, de ha még nem is, őket értesítették egyből és nem autó tolvajoknak adták el az infót.
És abban is biztos vagyok, hogy majd minden távos autóra próbálkozna ilyen-olyan csoportok, max. az nem kerül be ide, vagy egyáltalán nyilvánosságra, mert mondjuk égő az adott autó gyártónak. A Tesla meg bevállalta és még fizetett is érte, respect nekik.
@Tetsuo
Na az már igazi hír lenne, olyan világszenzáció 😄
Első pillanatra a címben "feltölthetőt" olvastam. Az lenne a komoly hír! :-)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tehát ha jól értem akkor a rosszembernek a kocsihoz kell mennie és ott kel matatnia. És ez igazából senkinek nem fog feltünni. Ennél még az is biztonságosabb amikor a kulcsnélküli kocsikat lopoják. Ott nincs matatás a szélvédőn, meg mindenfajta csodakütyü. Lásd: Bp-n nem rég (kb. 1 éve) elkötött Porsche esetét: tulaj kiszált, kocsi bezár, majd kocsi kinyit és beült a tolvaj és már ment is. Nem volt ott semmiféle matatás.
Am miért a Teslat baszogatják folyamatosan? Miért nem a hiperszuper német márkákat törik fossá. Ja azt nem kell.. azokon még 40 bites védelem sincs. Se a japokon, se az olaszokon... A kulcsnélküli kocsik 0 másodperc alatt nyithatóak. Illetve annyi idő alatt mint amennyi időbe tellene a saját kulcsával kinyitni. Az kb. nulla sec...
Am miért a Teslat baszogatják folyamatosan? Miért nem a hiperszuper német márkákat törik fossá. Ja azt nem kell.. azokon még 40 bites védelem sincs. Se a japokon, se az olaszokon... A kulcsnélküli kocsik 0 másodperc alatt nyithatóak. Illetve annyi idő alatt mint amennyi időbe tellene a saját kulcsával kinyitni. Az kb. nulla sec...
Mess with the best, die like the rest Linux4ever