Johnny English újra lecsap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi Atkinson népszerűségének titka?
Az abszurdításig kiélezett bénázás !
Még a legbénább szituációkat is el tudja bénázni,és Atkinson ezt hihetővé is teszi !
Ott van a *gumiarcu pojáca*Jim Carrey. Egy komédiát nem lehet grimaszokra építeni.Kevés !
Atkinson jellemében is,és nem csak grimaszaiban,testbeszédében béna.Ez benne a mulatságos.
Az,meg hogy angol humor,vagy sem - teljesen lényegtelen.Egyedi !
Az abszurdításig kiélezett bénázás !
Még a legbénább szituációkat is el tudja bénázni,és Atkinson ezt hihetővé is teszi !
Ott van a *gumiarcu pojáca*Jim Carrey. Egy komédiát nem lehet grimaszokra építeni.Kevés !
Atkinson jellemében is,és nem csak grimaszaiban,testbeszédében béna.Ez benne a mulatságos.
Az,meg hogy angol humor,vagy sem - teljesen lényegtelen.Egyedi !
Az első valóban jópofa volt, a második részből kb 15 percet bírtam nézni.
Szerintem mind a két rész ugyanolyan volt. Mind a kettő egy szimpla egyszernézős, poénos marhaság volt. Ez sem hiszem, hogy másmilyen lenne.
Ez Mr. Bean humor, az pedig valóban angol és valóban humor, és valóban nem angol humor... :D
Ez Mr. Bean humor, az pedig valóban angol és valóban humor, és valóban nem angol humor... :D
már majdnem vélemény lett, de azért be kellett káromkodni a végére, ugye?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Johnny English visszatért és szerencsére ismét csúcsformában van!"
Wow!
"Johnny English reaktiválása nagyon jó húzás volt Atkinsontól,"
WTF!
Mármint tök jó, hogy valaki végre pozitívan is nyilatkozik erről a filmről, jó látni azt, hogy azért nem volt hiába az elkészítése, de mintha nekem az jönne le a fentiekből, hogy az első rész valami kiemelkedő film lett volna, vagy legalábbis kultfavorit, nem csak egy beszívva élvezhető idiótaság. Bele sem merek gondolni, hogy a második milyen lehetett.
"Persze aki nem kedveli az angol humort, az ezt a filmet sem fogja kitörő lelkesedéssel fogadni."
MIAFASZ? Mióta angol humor a Johnny English?
Wow!
"Johnny English reaktiválása nagyon jó húzás volt Atkinsontól,"
WTF!
Mármint tök jó, hogy valaki végre pozitívan is nyilatkozik erről a filmről, jó látni azt, hogy azért nem volt hiába az elkészítése, de mintha nekem az jönne le a fentiekből, hogy az első rész valami kiemelkedő film lett volna, vagy legalábbis kultfavorit, nem csak egy beszívva élvezhető idiótaság. Bele sem merek gondolni, hogy a második milyen lehetett.
"Persze aki nem kedveli az angol humort, az ezt a filmet sem fogja kitörő lelkesedéssel fogadni."
MIAFASZ? Mióta angol humor a Johnny English?