Beváltotta az ígéreteket Alita: A harc angyala
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Animaxon szenzációs mangák futottak,egészen addig,amig a Sonny meg nem vásárolta a csatornát.
Utánna baromkodós,röhögcsélős,üvöltözős,olcsó helyzetkomikumra épülő
silány,tiniknek szánt,értéktelen borzadályokkal váltották fel az addigi,
egységes,és szerethető sorozatokat.
Ami engem még+-ban is megragadott,az a számomra addig ismeretlen japán kultúra,valamint a pozitív emberi értékek közvetítése volt.
De hát a világ erre felé halad...
Váltsuk fel az értékeket,tömegtermelésben gyártható,nagyobb profitot hozó - moslékra.
Ami az itt elhangzó kritikákat illeti,pont azokat nehezményezik,ami a stílus lényege !
Aki nem szereti ezt a stílust,az miért nem nézi inkább az *Agymenőket*,vagy az *Így jártam anyátokkal* című remekbeb*szott...akarom mondani - remekbeszabott sorozatokat.
Szóval igen, az a haj abban az időben nagyon komoly volt. De az 18 éve volt.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
miért is van szüksége egy robotnak szemekre? De lépjünk túl ezen. Okés kellenek szemek.
De egy robot szem nem azonos egy emberi szemmel! Tehát nem kell ilyen nagy szem azért, hogy kevesebb fény mellett is jól lásson. A telefonod kamerája több nagyságrenddel kisebb mint a szemed, de vélhetően sötétben jobb képet készít mint ahogy te látsz. Szóval meg lehet mindent magyarázni, de inkább jobb az a magyarázat, hogy azért nagy mert csak.
(hagyjuk a manga ábrázolást. Alita nem így néz ki. Csak a szemek stimmelnek.)
Aki arra panaszkodik, hogy a történet nem tartott semerre, vegye figyelembe, hogy ez egy trilógiának tervezett sorozat első része. A film egy összefüggő 9 kötetes képregény sorozat első két részét dolgozza fel (Gondolom én, mert még csak a másodiknak a felénél tartok).
Bár voltak hibái mégis élvezhetőbb és jobb film lett mint, a Zsivány Egyes kivételével, bármelyik újkori Star Wars film vagy akár a Galaxis őrzői 2 vagy Fekete párduc, ha műfajnál akarunk maradni.
Utoljára szerkesztette: KyleKatarn, 2019.02.23. 00:41:10
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Na ez alapján ez a film qurva nagy bukás. De tudom erre nem vonatkozik mert...másikra meg azért vonatkozik mert... :)
Sablonos üres karakterken, irreális történeten, cselekményen, látványcentrikusságon meg már nyilván még annyira sem akadtam ki. Ez pont egy ilyen műfaj.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.02.20. 08:57:19
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
https://mangarock.com/manga/mrs-serie-90619
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.02.18. 17:27:15
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
@takysoft: mikor a magáról, mint rajztechnikáról beszélünk, akkor talán, de ez egy élőszereplős film!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem mellesleg az összes anime-feldolgozás, amihez hollywood hozzányúl menthetetlen szar lesz.
Ez egy kellemes kis kivétel, aminek nagyon örülök :)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams