Hétvégi ajánló: World War Z
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem újdonság, hogy egy könyv alapból egy teljesen más mű születik (Pl. Csillagközi invázió) Könyvben ezt nem olvastam, de a film nekem tetszett. És, igen főleg az apokaliptikus jelenetek, mivel a többi horrorból ezt nagyvonalúan kihagyják, lévén költséges dolog. Aztán csak utalnak rá, hogy mekkora nagy világfelfordulás volt, aztán amit látunk egy dobozban játszódik.
Szóval ezért szerintem is jó film.
A játékról meg annyit, hogy egyedül játszáshoz elég sz.r lett. Ai nuku, keresztül-kasul gyalogolunk egymáson. Igen, olvastam már máshol, hogy nem lehet ezt ilyen rendszerkövetelményeknél jobban megcsinálni - hát akkor addig várni kellett volna vele ;), vagy csak coopot engedni.
Szóval ezért szerintem is jó film.
A játékról meg annyit, hogy egyedül játszáshoz elég sz.r lett. Ai nuku, keresztül-kasul gyalogolunk egymáson. Igen, olvastam már máshol, hogy nem lehet ezt ilyen rendszerkövetelményeknél jobban megcsinálni - hát akkor addig várni kellett volna vele ;), vagy csak coopot engedni.
Ráadásul végre -és talán egyedül csak ebben a filmben- tényleg bemutatták az apokalipszist. Nem szúrták ki a szemünket egy "2 évvel később" felirattal hanem láthattuk az első napokat. Pánik, hadsereg stb... Nekem ez hatalmas piros pont.
A könyvhöz -ami szintén remek a maga nemében-csak kevés köze van de mint zombiapok film közel tökéletes.
A könyvből én egy sorozatot tudnék elképzelni. A mai sorozataranykorban ez könnyen és minőségien megvalósítható lenne.
A könyvhöz -ami szintén remek a maga nemében-csak kevés köze van de mint zombiapok film közel tökéletes.
A könyvből én egy sorozatot tudnék elképzelni. A mai sorozataranykorban ez könnyen és minőségien megvalósítható lenne.
A könyvet nem olvastam, de a több résszel egyetértek. Csak azért, mert sok minden van egy filmben, attól még nem lesz önmagában jó.
Még vicc is van erről.
Vizsgafilmes hallgatóval beszélget a nagy filmrendező.
- Kolléga, emlékszik, hogy mit mondtam magának, hogy mi a kasszasiker kulcsa? Mi a siker tuti receptje?
- Persze tanár úr! Romantika, háború, szex, kisgyerek és kiskutya.
- Ez stimmel is, de az ég szerelmére nem egy jeleneten belül...
Még vicc is van erről.
Vizsgafilmes hallgatóval beszélget a nagy filmrendező.
- Kolléga, emlékszik, hogy mit mondtam magának, hogy mi a kasszasiker kulcsa? Mi a siker tuti receptje?
- Persze tanár úr! Romantika, háború, szex, kisgyerek és kiskutya.
- Ez stimmel is, de az ég szerelmére nem egy jeleneten belül...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Semmi baja nincs a mozifilmnek. Sőt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mindent beleraktak, csak a végeremény lett szar (és logikától teljesen mentes)...
Brooks könyve tök másról szól.
Brooks könyve tök másról szól.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csatlakozom. Egy igazi zombifilm-tabló, van benne minden. Van városi civil apokalipszises rész, van zárt helyen (emeletes házban) csapdába esős rész, van katonák vs zombik rész a reptéren meg Jeruzsálemben, , van repülős csapdába esős, van kutatólaboratóriumos-küzdős. Szóval minden szituációt igyekeztek belerakni, ami általában egy zombihorrorban ott van.
A játék ehhez képest szegényes, villámgyorsan ráun az ember, mentsége, hogy tudtuk hogy ez lesz, így igazából nem okozott csalódást, csak képtelen vagyok vele játszani, miután megnéztem a helyszíneket és a játékmenetet. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.28. 12:03:31
A játék ehhez képest szegényes, villámgyorsan ráun az ember, mentsége, hogy tudtuk hogy ez lesz, így igazából nem okozott csalódást, csak képtelen vagyok vele játszani, miután megnéztem a helyszíneket és a játékmenetet. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.04.28. 12:03:31
"Miután nem sikerült túl rózsásan a Max Brooks regényén alapuló mozifilm"
Na ezen meglepődtem, szerintem piszok jó film lett, vagy 4x láttam már, imádom.
Na ezen meglepődtem, szerintem piszok jó film lett, vagy 4x láttam már, imádom.