Ghost Recon: Breakpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Scomcomputers the future of computing!*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If you give a little love you can get a little love of your own
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy olyan kérdésem lenne hogy kollegám nem rég vett XO t (pár hete) ki szerette volna próbálni mivel ingyenes a hétvégén de sajnos neki nem az ingyenes feliratu ikon jelent meg hanem hogy vegye meg. nincs neki se Gamepass se live.
de ha jól tudom akkor ezen a hétvégén teljesen free.
Nálam simán működik az ingyenes.Bár én már vásároltam az MS-nél és most is van gamepass ultim de elvileg nem kell hozzá.
Szóval ez mitől lehet nála? esetleg valami reggelési probléma az msnél?
Köszi a segítséget.
Next PC upgrade: 2022
Olyan kérdésem van hogy, milyen grafikai beállítást kellene levennem hogy legyen 60fps-em?
Gépigény szerint 1080p-be maxon kellene mennie, mégis csak 30-40fps-em van még vysnc nélkül is....
A gépem: RX580 16gb ram, i7 4771...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De elnézve milyen játékok ma a sikeresek, ilyesmi már nem igen fog készülni ...
Nem igénytelenségre céloztam amúgy, hanem egyszerűen más játékot szeretnek ma már a népek, másak az igények ...
Köszönöm, de inkább nem!
Ha azt akarja a szolgáltató, hogy igénybe vegyem a szolgáltatását, akkor azért nyújtson is valamit, ne csak a túl vastagon fogó tollal kitöltött csekkjét!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerintem nem is a játékkal van nagy baj, inkább az igényekkel, sajnos úgy tűnik hasonló nem igen lesz már a világban, ez már lejárt lemez...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.09. 19:22:23
Next PC upgrade: 2022
252 a max. gear score. 240 után belassul az ember, cirka 6-8 óra egy-egy szintlépés, és akkor még csak a szintet lépted meg, a cuccaid mind vegyesek maradnak. Amivel tovább lehet lépni, az egyedül a napi faction mission, abból is az elite küldik, amivel javulni fog a GS, mert mindig dob legalább egy 250+os cuccot. 250 után mindenki 250est dob, és a legnagyobb ghost táborokat kell gyilkolászni főleg a sárgákért, ill. a napi elite küldinél meg lehet reménykedni, hogy olyan 252est dobjon a game, ami sárga, és jók a statok. Vagyis, 250 után tiszta division feeling lesz az egész, ami szerintem nem jó irány, de jelenleg sehogy máshogy nem jönnek a 252es cuccok. Tehát, pillanatnyilag 252 a max. szin. 250 után minden blueprint szintén 250est ad. Legalábbis én így vettem észre.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.10.26. 10:45:33
2. És azt hiszem a skilled alatt kell megcsinálnod (nyomsz egy Yt és class technique alatt megcsinálod amit kér).
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.10.24. 15:03:43
Utoljára szerkesztette: ROBO35, 2019.10.11. 13:05:52
Ki.....tt nagy a terep. És nemsokára jön a RDR2, ami szintén ekkora. 😄
Más.
Akkora a terület, hogy eddig nem is futottam bele ilyenbe, de ha kipucoltál egy területet, a ládák itt is újranyithatók. 😊
Hogy ez most bug, nem tudom, de ha a Behemot őriz egy kék fegyverschematicot rejtő helyet, és nem ölöd meg, viszont megpróbálsz felmenni érte, levág a létráról.
Sokkal nehezebb összehozni egy tökéletes snipershotot, mint a Wildlandsben. 533 méter is egy kínszenvedés volt.