Remnant: From the Ashes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
A peccsek mennyiségét, úgy érzem nincs ahoz köze hogy egy szaros modot betegyenek, pl nem kellett volna azzal elcseszni az időt, hogy orrba szájba hetente megvariálják a játék ballance-át, simán jöhetett volna az Adventure, de ehelyett pakolgatták az értékeket, ami szerintem szar, mert most nem ugyanolyan a játék mint régen.
Már azt a fos növényt is lebutították, megint szenvedés megvédeni azt a valamit a templomba, mert kb 5 sec alatt eltünik a növény.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja akkor Oktober 3.-án, oks. <#pias>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Amennyi patch jött hozzá, nyilvánvaló volt, hogy több idő lesz. Jön valamikor mostanság. Nem harmadikán, amit ők amúgy sosem mondtak.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ezt kérdezd meg ott, ahol ilyet olvasol.
Egy normálisabb oldal ugyanerre ezt írja:
Adventure Mode for Remnant is coming out in two weeks' time after the game's launch. With the game having released on the 20th of August, our calculations put Adventure Mode release date at 3rd of October. We think that's not a hard date, so give or take a few days, depending on whether any sort of complications arise.
Olvassál normális oldalakat, ne szemetet, és nem érnek ilyen csalódások.

/mondjuk a hónapot ők is elírták 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.04. 11:48:32

darkSectorxxx
Az lehet, hogy szeptember 3.-át hasraütésszerűen írtak, de nem értem akkor mindek írnak dátumot, ha nincs konkrét dátum.... -.-

Moby
Nem volt tehát szemptember harmadika. Ezt maximum az oldal költötte hozzá, ahonnan ezt kopiztad.

darkSectorxxx
"A tervek szerint a megjelenés után két héttel, tehát szeptember 3-án érkezik meg ez az apróság."

Akkor szarul terveztek.
Az sem gond, ha majd egyszer jön, csak én azt hittem ez már biztos és én meg számítottam rá.
Nem mintha most sok időm lenne vele játszani a héten, de vasárnap lenne időm, de akkor kár izgulnom ez miatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.04. 11:43:42

Moby
Nem mondták harmadikára. Tervezték a megjelenés után két héttel kiadni. Tervezték. Nem ígérték. Nem harmadikára, hanem megjelenés után két héttel (valamikor). Tedd össze.
Hogy Te mit vártál, az meg egy más dolog. Nem tudom mit nem vettek komolyan. Eddig feszt jöttek hozzá a frissítések.

darkSectorxxx
Az kurvajó, mert én meg vártam ezt az Adventure mod-ot Szeptember 3.-ára mondták. Fasza, ennyit erről akkor.
Az fasza lesz, ha ennyire komolyan veszik a kövi frissítéseket is a játékkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.04. 11:26:18

Moby
Nem volt semmilyen ígéret. Terv volt a megjelenés után két hétre.

darkSectorxxx
Hol maradt tegnap a beígért DLC?

darkSectorxxx
Maga a karakter szintle, hogy konkrét szint az nincs, a gép kiszámol egy szintezést a statodból, de a karakternek konkrétan statja nincs ami a felszerelésektől független.

Én így értem.

darkSectorxxx
Volt azért. Kb ennyi mint itt, erősebb lettél, de kb úgy hogy egy sima leggyengébb mob elején 3 ütés maxosan meg 2.

darkSectorxxx
De én arra értem, hogy rendes level nincs.
Mint egy Final Fantasy-ban vagy Dark Souls....

Ezt tudom, de ez sokkal másabb és szerintem ez rohadtul nem fer, mert attól hogy egy cipő+vért+sapi monjuk 16-os, a fegyód meg a többi meg 12, akkor a szinteződés ugyanúgy megy, érdemben meg nem fejlődtél semmit.

Vagy felhuzol egy kis pisztolyt 16-osra, a többi meg 12 pl akkor megintcsak elrontva a dolog, lehet farmolni, hogy egyeltalán szinten tarsd a karaktert. 😊

MerlinW
Van szinted, ahogy a zónáknak is és a moboknak is. Párszor már le lett írva - neked el is mondtam többször -, minden zóna a játékos gearlevel-e + random 1/2. A max szint 20 (6x20)/6, a max zóna szint 22. Tök jól ki van ez találva.

Példa

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.03. 23:19:24

[merlinw.org]

MerlinW
Mert a mobok akkor is fejlődnek, ha te nem. Minden új terület (dungeon, stb) mindig +1-el nehezedik lvl22-ig. Tehát ha nem fejleszted magad 3 zónán keresztül, a mobok +3 szinttel magasabbak lesznek, ami -3x2% illetve -30% büntetés mind a sebzésedre, mind a védelmedre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.03. 23:13:18

[merlinw.org]

Myselor
ez kb olyan mint a sekiro-ban ott se volt egy lófasznyi értelme sem az attack power boost masknak csak basztad el rá a skill pontot. :d
szomorú vagyok így tényleg nem sok értelme van belevágni nagyobb nehézségen illetve pár boss még érdekelne de gondoltam végigrohanok majd rajtuk de a faszt,ugyanaz a szopás meglenne mindenhol ez meg nem annyira élvezet :d
darkSectorxxx
Nighmare-en maxos karakteren a traint-ek valamennyit tudnak segíteni, meg a fegyver modok között van néhány faszaság, de a legtöbben végigfutnak.

Nekem a legnagyobb gondom nem a nehézség, hanem hogy qrvára nincs értelme belemenni, azégvilágon semmit nem nyújt többet. Nincsenek lootok, sem exclusive bossharcok, semmi....

darkSectorxxx
Bár igazából nem is fejlődünk, mert nincs lv szint, csak a cuccaink fejlődnek.

Myselor
hát ezaz főleg ha van nighmare meg ilyesmi.ott el se tudom képzelni soloban mi hogy vagy mi a különbség ha a normal is mindig ugyanoylan nehéz marad
darkSectorxxx
Jah én se értem akkor mi a ráknak fejlődik a karakter 😊

Myselor
na hát igen nem is értem ezt a skálázódást ez sosem tetszett minek fejlődjél minek tápold magad ha egyszerűen akkor is veled együtt erősödnek a mobok bossok?nem is érzed hogy fejlődtél volna valamit...
darkSectorxxx
Meg orrba-szájba modositanak a perkeken meg minden. Amúgy jah nagy szarság szerintem hogy sok helyen vért hugyzok normal fokon.
Oké a kihívás, de normal fokon ha 20-as cuccaid vannak, nem vagy akkora félisten, és akkor még nem mentél nehezebb fokozatra, én a normalt nem csináltam volna ennyire szopóra azért ha izmos karival megy az ember, arra ott a nightmare.

Myselor
aham értelek hát galvanized iron sem esik sehonnan már szóval nemtudom,néha van a vendornál 4-5 ennyi.de nagyon sok kéne még nem marad más mint a reroll.különben kicsit elvette a kedvem hogy skálázodnak a mobok hozzám így kb sose leszek op :I bossok is ugyanolyan erősek maradnak.soulsokban azért legalább ez nem volt igaz ng+2-3 ig elég op lehettél sőt utána is jó buildel itt annyira nem ahogy láttam.
darkSectorxxx
😉

Myselor
oksa köszke akkor jobb lesz ha rerollolom a worldöt
darkSectorxxx
Menj be másokhoz, vagy mindig vásárolgass árustól, vagy reroll-old a földet nekem ott dob orba szájba mindent

Myselor
srácok hogy a fenébe szerezzek galvanized iront és hardened iront?a fegyverem 15 mindekettő aztán armor 15 fejes kesztyű 13 kellene már kapjak legalább galvanized iront mob dropokból nem?de max iron és forged iront dobnak.galvanized iron cask a dzsungelben volt a földön ládákba és néha tudok venni de ennyi.mi a faszért nem adnak jobb iront?radnom köcsögök is sima és forged iront adnak.a játékot végigvittem .ja és olvastam hogy 15re kell fejlesztve legyen a fegyód de nem tiszta mindegyik amit használsz 15 kell rajtad legyen és akkor jön jobb loot vagy mi?mondjuk elég nehéz ha egy darabot se ad már ami volt meg felvettem
darkSectorxxx
58x Traitem van, 2 hiányzik, 10x100 ölés és valakinek ha lesz ideje bejönni akkor majd a Banditáknál megcsinálni a TeamKill-t. 😄
De majd vasárnap. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.03. 15:58:48

Myselor
jah értelek.hát általában 8-10 stackel mentem rá lehet akkor a beam rifle nem annyira hatásos meg a géppisztoly de végülis könnyen meglett 2-3 try miután rájöttem hogy kell
MerlinW
Az nem bug, csak a megfelelő fegyvereket kell használni. Bizonyos damage után stagger-elődik a boss. A patch előtt még több kellett bele, én úgy is megcsináltam vagy 5x, a legutóbbi patch felezte a stagger követelményt. Minimum 10-15 mob ölése a hatékony (elite-ek 3 stack-et adnak).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.02. 22:51:00

[merlinw.org]

MerlinW
32 trait van, sheet-en is, az első a címsor 😊

Én így állok, nekem is hiányzik 2 trait, a 20-as nem boss melee upgrade, meg a 10x100 kill.
Az armorok és lőfegyverek mind maxon, melee-ből még csak 2 maxos, mert nem igen használom őket😊 De már csak simulacrum kell mindenhez.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.02. 22:57:04

[merlinw.org]

Myselor
közben meglett.megöltem rájöttem miután kérdeztem viszont az a buzi nem nyílt ki ezt olvastam hogy bug na mindegy kb félóra rohangálás és sok lőszeres láda illetve viallal meglett 😄 fasza kis boss fight kár hogy bugos volt .mehet a world reroll!
Moby
Ja. Ott megy a számláló jobb alul.

Myselor
na az utolsó bossnál vagyok .hallottam hogy van itt egy bug hogy nem nyilik ki a közepe és alig sebzem.úgy tűnik én is így jártam max 2-3 ezret sebzek bele alig megy le a nightmare élete vagy mitől függ?hogy a dimenzióba mennyi mobot ölök?
Moby
Nincs, de nem is lesz 😊 Erre már nem megye rá. Arról nem beszélve, hogy szerintem nem is tudjuk mikor van meg, mert nekem úgy van 33 traitem, hogy a googledriveos lista is 33-at listáz, de abból nekem kettő nincs meg, neki meg kettő az enyémből. Szóval nem tudjuk mikor is van meg minden, de én már nem gyűjtögetek olyanokra, amit nem használok, vagy nem kell.

MerlinW
Megvan minden létező fegyver, páncél, felhúzva 10/20-ra? Na ugye 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Lényeg, hogy a szívet a királynőnek add először. Aztán bármikor visszamehetsz a királyhoz megölni, akár az utolsó boss után is.

[merlinw.org]

Moby
Nem hol(mindenhol), hanem mikor: cuccod szintje triggereli. 15-ös szintű equipment felett hullik. Aztán annyi, hogy nem lehet vele mit kezdeni. Nem veszek már fel semmit, így is 6-700 ironom van mindből. Nincs mire elkölteni.

Myselor
köszi szépen a válaszokat akkor még egy utolsó hardened iron hol és mikor lesz?
Moby
Csak ha állítod. Tudsz nagyon táp lenni (ha skálázódik is, nem világos mihez, mert a cuccaid is fejlődnek, a trait leveled is, meg kb minden). Én most is kevergetem még magamnak, és főleg normálon, mert gyűjtögetem még a hiányzó itemeket, de úgy megyek mindenen, mint a kés a vajon.

Myselor
értelek 😄 lehet táppal nekem is ment volna.de nembaj msot megyek tovább tápoltam azóta találtam új iront is az új világban. a többit megtudod válaszolni kérlek?újrakeveréskor nehezedik a game vagy csak ha állítom?később megtudom ölni vagy csak új világ kezdéskor?skálázodnak a mobok bossok vagy tudok nagyon táp lenni
Moby
Amikor kiderült, hogy nem öltem meg, mert újratölti magát, akkor azért én is toltam rá egy ragequitet 😄 Párszor nekifutottam én is, meg elmentem tápolni, aztán lement viszonylag könnyen. De nekem itt az a csalogatónövény jött be nagyon.
De ha gondolod bemegyek, segítek, vegyél fel. Trait lvl 330-on vagyok, meg egész jó cuccaim vannak, szerintem csúnyábban ránézek hazáig szalad 😄 (végtelen plusz egyszer öltem meg azóta)

Myselor
srácok ti az undying kinget első végigjátszásra öltétek meg?nekem egyelőre esélytelen 6 élet töltőm van + a kis italok persze azok nem hatnak sokat,van 10es fegyvereim és páncéljaim megvan a void armor meg ilyesmi viszont nagyon keveset sebzem turret moddal próbáltam volt hogy eljutottam 2x amég tölti az életét de annyi add van hogy lehetetlen annyit nem sebzek nincs annyi védelmem hogy ez lemenjen egyelőre.így mentem tovább.később megtudom ölni ?illetve újrakeverem a világot tudom ugyanezen a nehézségen nyomni?normal.skálázodnak a bossok és ellenfelek hozzám vagy ki tudom magam gyurni hogy másodszor neki megyek megalázom mint egy ribit?köszi szépen a válaszokat.
darkSectorxxx
Nekem kb 5-ből aztán utána azonnal még1x, chicago hiânyzik, meg bandita egymással 😊

kill3r21
Na körülbelül a 12- ReRoll-ra meglett az Assault, remélem más nagyobb sikerrel járt mint mi 😄
darkSectorxxx
Nálunk sem lehetett 2-3 napja rendesen sebezni, én hagytam a picsába a boss-t, MerlinW lenyomta nekem azt ennyi, faxom szenved itt vele.

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor kijössz a sötét zónából és sebzed mint állat , utána a boss közepén kinyilik a pajzs ami a dreamert védi, utána ha azt lövöd egy lövés több 10ezer damage, na de ezt már most nem sikerült megoldanunk, első végigjátszásnál igen
darkSectorxxx
Miaz, hogy nem nyilik ki?

kill3r21
Bakker akkor ezért nem bírjuk ma lenyomni a nightmaret?
Azt hittük bug bakker 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az istenért nem nyilik ki 😄