Mercedes-Benz okosóra sofőröknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom milyen cuccot használsz, nekem a Garminom erősen jól meghatározza az állapotom, az alvás vs. ébren pihenést remekül elválasztja egymástól. Egyszerű: Nem csak a mozgást/nem mozgást figyeli, hanem a pulzust is. Így ha a user nem mozog, csak a légzés által keltett mozgás van és a pulzusa nagyon alacsony, akkor alszik. Ha nem mozog, de a pulzusa "magasabb", akkor nem alszik, csak pihizik. It works. De tényleg. Amúgy egy ideig tanul rólad, utána már elismerésre méltón pontos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy ezek az alkalmazások nagyon pontosan meg tudják határozni a viselője állapotát. 😉
Tegnap lefekvés előtt, kb a szokásos alvásidőmben nyomtam egy kör BFV-t. Ezexerint álmomban volt 20 killem, legelább is az app azt mondta, amikor reggel megnéztem az alvási naplómat. XD
Tegnap lefekvés előtt, kb a szokásos alvásidőmben nyomtam egy kör BFV-t. Ezexerint álmomban volt 20 killem, legelább is az app azt mondta, amikor reggel megnéztem az alvási naplómat. XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"amihez akkor dizájnoltak egy órát is"
Pont forditva. Vettek egy Garmin okosorat, ranyomtak a Mercedes logojat a hozza valo ios-es programra, majd beletettek, hogy a program ki tudja nyomni az adatokat a kocsi kijelzojere is, meg at tudja allitani a parasztvakitasi funkciokat az ora altal mert adatokhoz passzolo modon.
Annyi haszna lehet, hogy ha az ora a sofor kezen van, akkor az elaludni keszulo sofor kezmozdulataibol erre ra lehet jonni idoben es vagy felebreszteni a sofort vagy biztonsagosan megallitani az autot. Tehat a sok kocsitulaj szorakoztato funkcio mellett elvileg lehet haszna is.
Pont forditva. Vettek egy Garmin okosorat, ranyomtak a Mercedes logojat a hozza valo ios-es programra, majd beletettek, hogy a program ki tudja nyomni az adatokat a kocsi kijelzojere is, meg at tudja allitani a parasztvakitasi funkciokat az ora altal mert adatokhoz passzolo modon.
Annyi haszna lehet, hogy ha az ora a sofor kezen van, akkor az elaludni keszulo sofor kezmozdulataibol erre ra lehet jonni idoben es vagy felebreszteni a sofort vagy biztonsagosan megallitani az autot. Tehat a sok kocsitulaj szorakoztato funkcio mellett elvileg lehet haszna is.
"például a vérnyomást, a pulzust, a stressz szintjét és az alvás minőségét"
Vérnyomást mi? Na kezdj neki a cikk fordításának újra. Kösz.
Vérnyomást mi? Na kezdj neki a cikk fordításának újra. Kösz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na ez egy jó kis appnak néz ki (amihez akkor dizájnoltak egy órát is). Még egy kis áramütés funkciót is beraknék, ha nagyon lemenne emberünk alfába. 😄
De iaz appot valszeg más órára is lehetne azért feltelepíteni. 😊
De iaz appot valszeg más órára is lehetne azért feltelepíteni. 😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs