Death Stranding
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
meg nem érdemes szarrá farmolni magad mert kiégsz :)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.15. 20:28:16
Ez olyan osszecsapott erzest valtott most ki bennem.
Nekem nem rémlik, hogy ezt mondták volna, de nézd meg még egyszer és linkeld be pls, amikor ezt mondják, lehet elsiklottam felette... Az másik dolog, ha te így értelmezted, az viszont már más osztály.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.06.01. 00:27:42
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Jo lenne meg valami DLC bele, vegulis igy hogy "varni kell a beiktatasra", Kojima nyitva hagyta a jatekot egy DLC-re, bar nem tudom mit lehetne bele tenni.
Amennyire ruhheltem a jatekot a bemutatok alatt meg az elejen (erre raerositett az Otherworld/Zoly-fele teszt is, annyira imadtam vele aztan jatszani. 1988-ota jatszom videojatekokkal, de ez nalam ott van a top 10-ben...
Hatalmas koszonet a jatek magyaritasaert, igy azert sokkal elvezetesebb volt, foleg hogy nem volt rest hasznalni a jatek a magyar nyelv csunya/karomkodos szavait sem!
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2020.05.30. 07:53:02
Ide rakom mán' mer' látom hogy kurva nagy lett a kuss itt (és máshol is fura módon) ezzel a "gigamegakorszakalkotó" játékkal kapcsolatban...XD
Megjelent a folytatás is... XD
https://store.steampowered.com/app/1201840/MAN_STANDING/?snr=1_7_15__13
Egy MGS5-nek nekiszaladtam újból mert ott figyelt az újra játszhatóság.Na itt ez zero szerintem:(
Ehez kell a stílus,meséléshez,megértéshez megvolt de ezt el is kell fogadni,nem volt meg teljesen:)
Nem érzem úgy hogy megfogott volna egy életre de mégis átéltem,érdekes egy teória volt ez:)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2019.12.01. 13:57:21
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az összes többi cucc - horog, létra, PCC, lyen gránát, olyan lószar - teljesen felesleges!!!
A játék második felében, amikor a combat nagyobb szerepet kap, persze kell majd fegyver is bizonyos küldetésekhez, meg blood, de az ég világon semmi másra nincs szükséged.
PS5 II PSVR
Namost, beszippantott mint az állat. Ennyire komoly valamit, ami a játékost (!!!) is a lehető legnagyobb tisztelettel kezeli, még nem láttam!
Aki csak a "gémpléjre" koncentrál, meg belemélyed kis hülyeségekbe, az lépjen hátra párat és kezdje nézni a nagyobb képet.
Ugyanis számomra maga ez a világ, amibe belecsöppenünk mint egy tök tudatlan valaki, aki valamiért különleges, de ő sem tudja miért, a világot mi is ugyanúgy fedezgetjük fel, mint a TÖBBI NPC (és játékos a neten), senki nem tud semmit, és.. igen, mi "csak" azt a hálózatot (!!!!!!) építjük fel, amivel megmenthejtük az emberiséget.
És hogy innentől mi-hogy-merre, ki-mit-miért, azt gyönyörűen adagolja a játék.
Ha úgy "játszod", mint egy élet-szimulátort, teljesen más az élmény. A menürendszere is ezt támasztja alá, kicsit körülményes, kicsit jobban játszhatna a kezed alá, de.. minek? Értelmes ember vagy, oldd meg! Vagy ne, és akkor a többiek is szar pontokat adnak neked. Pont mint az életben.
Érdemes olvasgatni a leveleket, interjúkat amiket kapunk, pont mint otthon hazamész meló után és elolvasod a "haverjaid"-tól az üzeneteket. Kapod a lájkokat, kisül a dopamin az agyadban, a különbség annyi, hogy egy videójáték főszereplőjeként egy egész világ múlik rajtad, úgy nagyjából.
Az meg, ahogy fejlődik napról napra a táj, ahol egyik nap még vért szoptam most simán átsuhanok a sztrádán, a fegyverek, a körítés... meg, ha belegondolsz, hogy egy jónak mondott RPG-ben is mi az amit szeretünk? A KASZABOLÁS meg varázslás? Vajon miért szeretjük ezeket, csak nem azért, mert erre voltunk kondícionálva a népmesék és egyebek által?
Erre a postáskodásra is ugyanúgy fel lehet húzni egy játékot, mint a kardozásra. IRL mindkettő ROHADTUL fárasztó és egyáltalán nem kielégítő amikor levágod egy embertársad kezét.
Szóval eddig csodálkozom, hogy mennyi minden van benne, és baromi nagyokat kacagok a járműveken :D inkább javaslom mindenkinek az exoskeletonokat és köteleket, meg a kis hordárt, időben ugyanott van, csak tervezhető és nem kell szétverni a kontrollert cserébe.
Hja, chapter 5-nél járok a 22 órámmal (20 chapterről tudok). Olvastam azt is, hogy maga a finálé cutscene-cunami közel 2 óra!
Ez nem egy "játék", ez egy különálló művészeti darab amire pont a játék-köntöst adták.
Kikúrt jó.
Mi az, amit nem érdemes cipelni, és ti felszedtétek-e a Lost cargo-kat, mert én egyelőre otthagyom, ha már 50-60 kilónál járok.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.11.25. 16:27:23
PSN ID.: Beegabor
Tegnap, amikor a 10 chapterben az a feladat, hogy
PS5 II PSVR
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szóval akkor ha jól értem, a DS-t ajánlott úgy játszani, hogy a PS4-re mindig rá van dugva az internet? Én ugyanis abszolút single player vagyok, és nagyon sokszor játszom úgy konzolon, hogy nincs netre csatlakoztatva. - Vagy pont hogy túl könnyű lesz a játék egy idő után, ha már mindenhol létrák hevernek, meg utak épülnek, tehát egy idő után jobb is kihúzni a netet?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PS5 II PSVR