A szoftver fogja vissza a hajlítható telefonokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom te mi a fasznak pofázol nekem önmagadat hergelve...
Az okosórám bírja 2 napig (Samsung Gear S3 Classic), mint a Galaxy S10-em, nem kell nyolcszor tölteni.
A hajlítható telefonokról meg írtam a 4-es kommentben, hogy a Samsung Storeban a Galaxy Flippet meg két másodperc alatt letettem, mert a hajlításnál kiábrándító volt a képernyője.
Az órának az az előnye, hogy amíg a telefon a zsebben van, megtudom nézni az időt, meg jelzi, ha hívtak, és a bluetooth fülesen fel tudom venni úgy, hogy a telefon a zsebemben marad.
Az új Samsung okosóra 4 napig bírja...
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2020.03.19. 22:35:27
Az okosórám bírja 2 napig (Samsung Gear S3 Classic), mint a Galaxy S10-em, nem kell nyolcszor tölteni.
A hajlítható telefonokról meg írtam a 4-es kommentben, hogy a Samsung Storeban a Galaxy Flippet meg két másodperc alatt letettem, mert a hajlításnál kiábrándító volt a képernyője.
Az órának az az előnye, hogy amíg a telefon a zsebben van, megtudom nézni az időt, meg jelzi, ha hívtak, és a bluetooth fülesen fel tudom venni úgy, hogy a telefon a zsebemben marad.
Az új Samsung okosóra 4 napig bírja...
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2020.03.19. 22:35:27
... 8* kell tolteni egy nap.
Kossz az igy fika.
A hajlithato (hajithato) telefonoknak meg az szab hatart, hogy egy fos koncepcio, egy deka ertelmuk sincs es mar keves a madar akire ekkora szart ra lehetne sozni 3*-os aron.
Egy ora meretu cuccbol kiugro 5 colos erinteokijelzonek ami telefon is es birja telokent napi kozepes hasznalattal 2 napig.
Annak volna ertelme.
Meg kitalalni se kene csak megnezni egy par scifit.
Ez a ketto (ora es ez a lapozos telefon) igy ahogy van viszont felesleges szemet es gyartasuk alapanyag es energiapazarlas.
Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.03.19. 20:56:23
Kossz az igy fika.
A hajlithato (hajithato) telefonoknak meg az szab hatart, hogy egy fos koncepcio, egy deka ertelmuk sincs es mar keves a madar akire ekkora szart ra lehetne sozni 3*-os aron.
Egy ora meretu cuccbol kiugro 5 colos erinteokijelzonek ami telefon is es birja telokent napi kozepes hasznalattal 2 napig.
Annak volna ertelme.
Meg kitalalni se kene csak megnezni egy par scifit.
Ez a ketto (ora es ez a lapozos telefon) igy ahogy van viszont felesleges szemet es gyartasuk alapanyag es energiapazarlas.
Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.03.19. 20:56:23
Az okosórának van funkciója. Egyrészt mutatja az időt, másrészt azt, hogy ki hív.
Na meg lépést számlál, pulzust mér...
Na meg lépést számlál, pulzust mér...
Akkor lenne ez meno, ha a hajtogatast szoftverbol is lehetne vezerelni, nem csak kezzel. Es akkor a telefon a legkulonfelebb alakzatot vehetne fel az aktualis hasznalatnak megfeleloen. Esetleg mozogna kuszna maszna,ugrana magatol. <#csodalk>#csodalk> <#eplus2>#eplus2>
A hajtogatos telefon egyenlore olyan, mint az okosora, hogy megtudjak csinalni, de nem igazan talaljak a hasznat funkciojat.
Utoljára szerkesztette: duke, 2020.03.18. 17:19:11
A hajtogatos telefon egyenlore olyan, mint az okosora, hogy megtudjak csinalni, de nem igazan talaljak a hasznat funkciojat.
Utoljára szerkesztette: duke, 2020.03.18. 17:19:11
A Galaxy Flippet kézbe vettem a Samsung boltjában.
Lehangoló volt a hajlításnál a képernyő kinyitott állapotban. Le is tettem 2 másodperc alatt.
Lehangoló volt a hajlításnál a képernyő kinyitott állapotban. Le is tettem 2 másodperc alatt.
Volt belole prototipus (talan Samsung), de tul vastag lett a keret es a csavargatas tul nehezkes volt. Szoval kukaztak az otletet.
A szoftver a cikkben azt jelenti, hogy az osszehajthatosagon kivul nincs olyan tudasuk ami miatt megerne. Dragak, erzekenyek es ugyan azt tudjak mint egy sima telefon.
A szoftver a cikkben azt jelenti, hogy az osszehajthatosagon kivul nincs olyan tudasuk ami miatt megerne. Dragak, erzekenyek es ugyan azt tudjak mint egy sima telefon.
én nagyon depressziós vagyok mert még nem kapható a csavarható telefon 😞
Ja, tuti nem az ára...