Rekordesés lesz idén a telefonpiacon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán érteni is kellene a világot, nem csak bolyongani benne,
A gazdaság összeomlása nem azt jelenti, hogy jajj de jó, kevesebb milliárdokat fognak keresni a gazdagok, hanem azt, hogy az emberek többségének nincs tartaléka, így kibaszottul nélkülözni fognak. A gazdasági visszaesés már most 30 % körül mozog.
Aki ezen vigyorog, nem ironikus, hanem egy ostoba fasz. Ha nincs annyi tartalékod, hogy egy évig kihúzd, akkor kibaszottul le fog fagyni a mosoly az arcodról...
A gazdaság összeomlása nem azt jelenti, hogy jajj de jó, kevesebb milliárdokat fognak keresni a gazdagok, hanem azt, hogy az emberek többségének nincs tartaléka, így kibaszottul nélkülözni fognak. A gazdasági visszaesés már most 30 % körül mozog.
Aki ezen vigyorog, nem ironikus, hanem egy ostoba fasz. Ha nincs annyi tartalékod, hogy egy évig kihúzd, akkor kibaszottul le fog fagyni a mosoly az arcodról...
Szegények. Sok túlárazott f0st csak később lehet megint majd ráengedni a piacra....
"juj mi lesz most, összedől a gazdaság "
"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más, akár nem verbális gesztus is. "
Lebetuzom a fenti mondatot: "ki nem szarja le?"
"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más, akár nem verbális gesztus is. "
Lebetuzom a fenti mondatot: "ki nem szarja le?"
Nem a telefonpiac beszakadása miatt omlik össze a gazdaság, hanem a gaudaság összeomlása miatt szakad be a telefonpiac te észkombájn!
Vennék én telefont, csak már egy 50m^3-es szobám a padlótól a plafonig tele van telefonnal. A régivel, tessék mondani, mit kell csinálni? Használhatók még, vagy az évről évre történő hatalmas innovációk miatt már nem? Lassan kiömlenek a folyosóra. 😄 A segítséget előre is köszönöm. 😄
Ha használható még, esetleg adjam el? De hát mindenki megveszi a legújabbat 4 havonta, nem? Neeem? Ők hogy bírják? 😮
Ha használható még, esetleg adjam el? De hát mindenki megveszi a legújabbat 4 havonta, nem? Neeem? Ők hogy bírják? 😮
én olyan notch-ot szeretnék ami térben kiemelkedik, természetesen minden oldalon és az éleken is, és legyen 500 megapixeles legömbölyítés rajta
amúgy is a 30 kamerás és még jobban lekerekített szélű technikai fejlesztéseket várom már nagyon! XD
Venném én, de az előző szériához képest dupla meg tripla áron, had ne már.
Én úgy gondolom, hogy az okostelefon lufi magától is kipukkanhatott volna idén, de legkésőbb jövőre.
jé, az emberek nem fogják megvenni a legújabb "fejlesztéseket", amik valójában lufi fejlesztések? juj mi lesz most, összedől a gazdaság