Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet csak az érzéki visszacsatolások miatt…
És mit válaszolsz? :-DDD
"Ne verje a gyereket az, aki nem eteti!"
Nem láttam minden képkockát, a végét meg végképp, de amikor én csinálok ilyesmit mindig kikapom azt a kérdést, hogy ha megtanulom a szimben a repgépet, akkor az igazit is el tudom-e vezetni. Itt kérdezett ilyet a srác?
Lesz? Ha a megfelelő helye(ke)n megnézed a konfliktusokat látható, hogy már szinte napi szinten van jelentés. Ez a washingtoni ütközés már törvényszerű volt (előbb-utóbb). Azért Trumpon behalok...remélem nem így vezeti majd az usat (ehh, dehogynem). Azért még alszik rá 1et-2őt és kijelenti, hogy azért történt, mert nő volt az irányító akihez éppen megérkezett a mikulás és amúgy sem született amerikai. Nah az már télleg ő lenne.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nagy baj lesz itt kérem.
Apropó!
Kipróbáltam EZT!
Meglepően jónak tűnik!
Aki repüli a 737 az próbálja meg!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak sírtam a röhögéstől...
Mi is volt? Menjetek el uborkát szedni...:D
Vagy valami hasonló! :D
Tibcsi! Láttam azért Te is benéztél! :D
Utoljára szerkesztette: Hont, 2025.01.30. 16:57:48
Értem én , hogy vérpistikéknek teljesen mindegy, de amikor azt látom, hogy azt kezdi el ecsetelni, hogy F3 kellett nyomkodni, mert klavval akar "repülni" , na már ott kiverte a biztosítékot! Nekem óriás csalódás volt!
Ja és nem az ocsmány grafika miatt!
Egyébként, ha most választanom kellene , akkor egyértelműen a 24 a nyerő!
Persze vannak hibák, de közel se olyan pocsék mint ahogy ezen a "teszten" próbálták bemutatni!
Egyébként a PMDG is elég jól működikrajt. Bár az utolsó frissités a programból való kilépésnél azonnal kifagyasztja a programot. (Töröltem vissza raktam a régebbi verziót és az működik)
Nálam egyetlen egy hiba létezik vele kapcsolatban mint amit már írtam is: Nappali fényben nem látszanak a kijelzők!
Valamint néha összekeverednek a perifériák kiosztásai.
Egyébként a 24 klasszisokkal szebb mint a 20 . Kb Fs2004ßFSX !
Visszakanyarodva a TelexAfterre. Egy nagyon felkészületlen szervezetlen akció volt. Mondhatni siralmas!
A gpws kikapcsolásakor egy baleset jutott az eszembe. Ha jól emlékszem vmi orosz ajkú banda wiszkizés után zavarta őket a figyelmeztetés, majd kikapcsolás után jól odaverték a gépet. Am szerintem itt a bank angle jelzés helyett is az szólt, de nem kellene ennyire pampognia még annál a profilnál.
Még nem láttam a 24-et élőben (1 darabig nem is fogom), de az a grafika nem csak a stream miatt olyan, ott vmi nagyon el volt beállítva. Részemről inkább legyen unrealisztikus vagy stilizált, de amikor úgy néz ki egy városrész mint Drezda bombázás után, azt nagyon nem bírom.
Esetleg találkozott már valaki az MSFS2024 hez a PMDG 737 hez a kijelzők fényerejének javításához? Napsütésben láthatatlanok.
DCS és IL2 simán belőhető 90 fps-re és brutálisan szép az egész, most látok olyan részleteket amikről fogalmam sem volt hogy léteznek. Az MSFS más tészta, 45 fps-re le kellett korlátozzam DLSS-el de még így is tűrhető.
Ha nem fér bele a keretbe akkor a Quest 3 a nyerő sztem, bár az nem kifejezetten pcvr-ra van kitalálva, de arra is lehet használni, és a nagy sweetspot miatt valszeg jónak is fogod érezni a képminőséget.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.01.17. 09:51:59
GOOBY, pls
Mi van még ami tűrhető élességet tud produkálni?
Készülök Vr-t venni valami újabbat.
Utoljára Rift S volt
Ezt is most akciósan vettem, 425€ volt, ingyenes szállítással. Féltem hogy meg fogom bánni, de most már örülök, élmény vele repülni. Pár dolog még nem tiszta a szoftverében, pl. a vibra motorokat nem tudom hogy lehet beállítani. De majd utánanézek.
Mondjuk én is vettem egy egy Virpil base-t a gyári helyett joyhoz, és így a Warthog is finoman mozog, nincs középállás, lehet vele helizni is.
Amúgy most egy Moza ffb base-n gondolkodom, de nagyon drágán adják, ennyiért nem igazán éri meg nekem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.01.05. 11:17:56
GOOBY, pls
Nem volt Warthog-om de azt mondják jobb ez jobb. Azt tudom hogy a joy elképesztő finoman kezelhető. Az előző joyommal nem tudtam helizni, ezzel simán megy.
GOOBY, pls
Életemben nem volt még ilyen jó cucc a kezemben.
Esetleg ezeket nézd meg (nem tudom milyenek, de egy próbát talán megér):
https://flightsim.to/file/9619/estepona-malaga-spain
https://flightsim.to/file/3177/marbella-spain
https://flightsim.to/file/7504/marbella-addons
Dél Spanyolországhoz Marbella - Estepona környékére nem tudtok valami jó kis scenery-t?
Egyébként boldog Új Évet mindenkinek!
Fene sem érti miért hiányolod ezeket???:D
Egy hónapja nem próbáltam mióta új gépet raktam össze. Kicsit megszépíti az eltelt idő az emlékeket, de most látom igazán az újításokat és hogy az új mennyivel szebb. Persze nem rossz a 2020 sem de össze sem lehet hasonlítani a kettőt megjelenésben. Franc se tudja, nincs kedven elindítani a régit és azt sem mondanám hogy a jobban fut, sőt.
Szóval vannak itt hibák bőven de én nagyon bizakodó vagyok hogy belátható időn belül kikalapálják a legnagyobb bugokat, tökéletes játék sose lesz belőle ez részemről sosem volt elvárás.
Amit azért még mindig nagyon hiányolok a rettenetesen alacsony felbontású textúrák a kidolgozatlan részeken, minecraft szintű a grafika kb.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.12.30. 08:45:07
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: perko, 2024.12.29. 16:30:12
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Ti gondoljátok ezt, én úgy látom. Folyamatosan csak nyafogtok meg fikáztok. Tisztelet a kivételnek.

Utoljára szerkesztette: Vizipok56, 2024.12.28. 17:33:09
A minap próbáltam a landing challenge-ket, full bugos az egész. A fák között indulsz nem a levegőből, a gépeket nem lehet lassítani alap gázon is addig gyorsulnak amíg szétesnek, stb.
Káosz az egész, fel nem tudom fogni hogy min dolgoztak ezek évekig amellett hogy a Bing mapot updatelték.
GOOBY, pls