Közel a Boeing 737 MAX visszatérése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korrupció mindenütt. A nagykutyák tartják kézben a világot. "Demokrácia" a [email protected].
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A portas gondolom..esetleg valamelyik takarito is...
Kapott valaki letöltendőt?
A max tipusok sem lennenek olyan veszesek, ha rendesen meg lenne csinalva a szabalyzorendszer. Igazabol mar az eleg lenne ha megcsinalnak a redundanciat az eredeti 2x2-es elrendezesre (2 szenzor, 2 vezerlo), hozzaadnak az egyensulypont kijelzest a kepernyore, kikapcsolhatova tennek az automatikat es ami szertem ezek melle fontos, hozzaadnanak egy mechanikus trim motor kapcsolot, ami kikapcsolt automatika eseten is mukodik es a mukodtetese mindig felulirja a szoftveres parancsot. A utobbi lehetove tenne, hogy a trim tarcsak kezierovel tekerese nelkul vizszintbe hozza a pilota a gepet a szoftertol fuggetlenul. (bizonyos sebesseg es dolesszog folott erre mar emberi erovel nincs mod) Ha ez utobbi meglenne, akkor a szoftvert akar el is hagyhatjak, mert a pilota barmikor kezzel utanna tudna allitani a trim-nek. Meglatjuk a fenti listabol mit sikerult belerakni a javitasba.
Csak ezek a Max típusok átvannak alakítva teljesen, ez is okozta a vesztüket.
Sok szakfórumon ki van fejtve, mit rontottak el, én nem szeretnék tesztutas lenni.
Ha látok ilyen gépet (gyakran repülök) valamikor az utam során, én átfoglalom majd a jegyet.
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2020.10.12. 19:58:01
Sok szakfórumon ki van fejtve, mit rontottak el, én nem szeretnék tesztutas lenni.
Ha látok ilyen gépet (gyakran repülök) valamikor az utam során, én átfoglalom majd a jegyet.
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2020.10.12. 19:58:01
"... A szakember korábban többek között a Delta Air Lines pilótájaként is dolgozott és előre jelezte, hogy a Boeing 737 MAX addig egészen biztosan nem kap zöld utat, ameddig ő nem repült a típussal. ..."
WOW! Micsoda ego. Vajha a primitív 65xx-es vezérlő chipnek is van ilyen? No az ilyeneket nem engedném nemhogy repülők, de még elektromos rollerek közelébe sem...
WOW! Micsoda ego. Vajha a primitív 65xx-es vezérlő chipnek is van ilyen? No az ilyeneket nem engedném nemhogy repülők, de még elektromos rollerek közelébe sem...
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amirõl hisszük hogy igaz de mégsem az.”
Ugyan már! A B737 a világ legnépszerűbb ilyen kategóriájú gépe, eladtak belőle összesen vagy 10 000 db-ot, mondjuk 214 össze is tört, 5500 ember halálát okozva. Nem olyan rossz statisztika. 😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs