Gyorsabban forgott a Föld 2020-ban

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Attól, hogy mondatokra bontasz egy mondanivalót, nem kerülsz közelebb az érdemi igazsághoz"
Bullshit generátor beindult?
Igenis a részeltek vizsgálata közelebb visz az igazsághoz, ez egy igazolt tudományos módszer.

"Próbáld meg értelmezni a saját mondatodat ill. elgondolkodni azon, mit lehet ebből leszűrni. VolJin csak erre reagált."
Próbálj meg önállóan megfogalmazni valamit az állításommal kapcsolatban, ne csak gyáván más háta mögül mutogatni valami ködös dologra. A megállapításom tartom, nem láttam egy érvet sem ami cáfolatul szolgált volna.
Szerintem, VolJin nagyon szépen összefoglalta a lényeget a gondolkodásoddal kapcsolatban. Pl. Attól, hogy mondatokra bontasz egy mondanivalót, nem kerülsz közelebb az érdemi igazsághoz. Mivel próbálod a vitát szándékosan félrevezetni ez terelés.

"A kormány migráncsozása meg Sorosozása nem mást mint ellenségkép létrehozása hogy félelmet és gyűlöletet keltsen amiből politikai tőkét kovácsolnak."

Próbáld meg értelmezni a saját mondatodat ill. elgondolkodni azon, mit lehet ebből leszűrni. VolJin csak erre reagált.

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

"Bocs, de én liberálisként nem díjazom ezeket a kulturális hagyományokat"
Mi köze ennek a hozzászólásomhoz? Nincs érved így kitalálsz magadnak valamit amire reagálhatsz?

"De azért simogasd őket..."
Idézd be hol/mivel simogattam. Én alapvetően a kormányt marasztaltam el azért ahogy gyűlöletet kelt hogy abból politikai tőkét csináljon.

"Azért nem érzed gáznak, hogy ennyire a seggénél fogva rángattad elő a kedvenc témádat?"
Itt az sem egyértelmű mi lenne a kedvenc témám szerinted. Próbálj meg vagdalkozás helyett értelmes kommunikációt folytatni.
Azért nem érzed gáznak, hogy ennyire a seggénél fogva rángattad elő a kedvenc témádat?
Bocs, de mondjuk a buzik fellógatása a toronydarura nem európai hagyomány, ellenben a Közel-Keleten ugyanolyan népszokás, mint a levágott kecskefejjel lovaspólózás. Meg mondjuk a zsidókkal sem túlzottan toleránsak...
Bocs, de én liberálisként nem díjazom ezeket a kulturális hagyományokat.

Persze te ettől még hiheted magad liberálisnak, de a szememben csak egy kulturmarxista vagy.

Van egy rossz hírem, az akasztást veled kezdenék, nem velem...
De azért simogasd őket...
Ne bonyolítsd túl Orbánnal, akit magam is rühellek.
A sariára gondoltam,,,
Álmodj királylány...mivel minősitettelek? Ja megint csak képzelődsz, terelsz. Vicces pasas vagy te, igazi funny. XD

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

Valódi érved nincs, csak ködös minősítgetés, ennyire futja a hit erejéből. Lol :)
a napi 5x imádkozás gondolom a te kultúrádhoz tartozik, de akkor sem lehet teljesitménynek beállitani, akárhogy szeretnéd. XD
Utoljára szerkesztette: noland, 2021.01.18. 20:00:44

Csak álprobléma, tuggyuk...ha nem lenne ilyen felkapott téma nem is létezne, hozzáállásunk meglehetősen langyos lenne...

A kormány migráncsozása meg Sorosozása nem mást mint ellenségkép létrehozása hogy félelmet és gyűlöletet keltsen amiből politikai tőkét kovácsolnak. Nekem ezzel a manipulációval van bajom. A bevándorlás kérdését lehet objektíven tárgyalni, csak abból az jönne ki hogy a valós probléma közel sem akkora mint amiből rengeteg szavazatot lehet szerezni. Az a mássággal szembeni erős intolerancia amit gerjesztenek alapvetően nem lenne része az emberek gondolkodásának(főleg nem egy keresztényi attitűdnek), ezt erősíti ez a propaganda. Ezért rossz a gyűlöletkeltés minden formája, az is amikor már bőrszínű vagy vallású emberek az alanyai, mert a hétköznapokban köszön vissza az eredménye, pl. a szexuális orientáció kapcsán.
Milyen kulturális normára gondolsz?

A magyar minszterelökét, akinek a normája pálinkát inni kolbászra a focimeccsen,
azt még túl is teljesítik...

Sőt ők még napi 5-ször imádkoznak is, az még több kulturális teljesítmény...

Utoljára szerkesztette: Csaba161, 2021.01.18. 16:49:43
Neked miért okozna örömet, ha a megszokott kulturális normákat elutasító tömeg venne körül?
Áh szóval ezért lett rövidebb 24 óra mint amennyi gyerekkoromban volt. Folyamatosan érzem hogy egy napba valahogy sehogy sem fér bele az ami régen belefért még ha korában kellek fel akkor se.
A migráncsprobléma lesz ennek is az oka, túl sokan mennek nyugati irányba. De nem kell aggódni, ez csak átmeneti, előbb utóbb bölcs vezérünk tézise a hanyatló nyugatról visszabillenti a Föld egyensúlyát.
:-D
Valami magyarázatot is írhattak volna...
Egesz evben ereztem, hogy valami nem stimmel,akkor ez volt az.
← ElőzőOldal 2 / 2