A mobilos játékok felé fordul az EA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EA átnevezhetné magát EW-re nyugodtan.
Már semmi művészet nincs abban amit csinálnak csak kurválkodás.
Már semmi művészet nincs abban amit csinálnak csak kurválkodás.
"ne kontrollerrel nyomassa, mert az gagyi"
Szerintem játékstílustól is függ, egy fps jobb egérrel, egy fifa vagy tekken jobb gamepaddal.
Én a mobilos játékok legnagyobb hátrányának a csak érintőkijelzős irányítást tartom, nem hiába ment el az előző generációban több mint 100 millió 3DS+Vita most is a legeladottabb konzol a switch (a TV mód miatt komolyabb mintha csak handheld lenne)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2021.02.13. 19:06:56
Szerintem játékstílustól is függ, egy fps jobb egérrel, egy fifa vagy tekken jobb gamepaddal.
Én a mobilos játékok legnagyobb hátrányának a csak érintőkijelzős irányítást tartom, nem hiába ment el az előző generációban több mint 100 millió 3DS+Vita most is a legeladottabb konzol a switch (a TV mód miatt komolyabb mintha csak handheld lenne)
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2021.02.13. 19:06:56
A
gonolom, hogy van benne zsé. Különben nem tenné az EA azt mit tesz.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nekem "csak" egy 32k-os vasam volt. Viszont pár éve találtam egy boltot (Retro computer a neve a ha jól emlékszem) és tőlük vettem egy 64k+-os TVC-t és még működik is! Szóval volt némi nosztalgiázás.
"2019 teljes egészében összesen 152,1 milliárd dolláros forgalmat produkáltak a játékszoftverek, ami minden korábbi évet meghaladó összeg, a 2018-as adat a GamingScan számai szerint 138,7 milliárd dollár volt. És 45 százalékban a mobilpiachoz köthető ez az elképesztő bevétel. Az Android és az iOS rendszerű eszközökön nagyon pörög az üzlet a szórakoztató szoftvereknek. És 2023-ra már 200 milliárd dollár feletti forgalom prognosztizálható."
Öreg vagy😊))) Semmihez nem fogható érzés volt ott ülni a TVC 64k+ előtt, hallgatni a szalagos tár (azaz magnetofon) sípolását és imádkozni hogy elinduljon a program amit épp betölt...
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
értelek. Lehet én vagyok már öreg. De nekem kell a monitor (most már 3 is 😊 mert úgy az igazi), meg kellenek a gombok és az egér. Hiába, öregszem. Lehet ezért nem értem ezt az egész dolgot. Igazából a kvarc játékok is valami ilyesmik voltak még a 80-as években. Azok sem nagyon kötöttek le. Akkor már TVC-vel csapattam junoszt tévével 😄 (már amennyire lehetett azzal... Bár a Space Invaders az kifejezetten jó volt).
A telefonos jatekoknak egy nagy elonyuk van a desktop-pal szemben. Hogy keznel vannak, tehat siman lehet jatszani iskolai szunetben, a kocsi hatsu ulesen vagy tomegkozlekedesen ulve. Meg este lefekves utan az agyban fekve. A gyerekek egyre kisebb idot toltenek el desktop gep elott. Anno hasonlo mobil jatek platform volt a gameboy sorozat is, ezek szerepet vettek at mara a telefonok, mert okostelefonja ma mar szinte mindenkinek van.
Jesszusom, telefonon ki a fene játszik pasziánsznál komolyabb játékkal? Meg minek? Ez olyan igénytelen, de tényleg. Ha az ember játszik akkor adja meg a módját (pl. ne kontrollerrel nyomassa, mert az gagyi, és ne telefonon mert az meg szintén az, a kontroller-teló kombo meg übergagyi)
"...sikeres fejlesztő felvásárlását eredményezi". 2 év és mennek a süllyesztőbe, ahogy a többi remek csapat is.