Valheim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. nem veszik el, viszont azt hiszem mindig az utolsót jelöli a térképen
"Jabar sa bu eeda murishani!"
- csinalhatsz uj terkepet uj karakterrel
- jatszhattok a meglevo terkepen egyutt a meglevo kariddal
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Nekem már benne van a játékban sok órám és ismerős jönne kezdőként csatlakozni.
Be tud jönni az én térképemre ?
A karakteremnél ami van inventory azzal kell kezdeni új mapot ?
Vagy teljesen új co-op játékot kell indítani ?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A szél irányát azért figyelni kell a minimap bal alsó sarkában, nehogy megérezze a szagodat.
Flint nyílvesszővel egy lövés minden szarvas a fa nyílvesszővel a csillagosba már kettő kell.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azt tervezem, hogy a 3-as szintű munkapadból kihozom a legtöbbet. Már bőrcucc van rajtam, az utolsó fejlesztésekhez kell még némi szarvasbőr, vaddisznóbőr és csont. A szarvas a legkönnyebb már, a vaddisznók viszont lassan kihalnak. A fekete erdőbe meg amíg be merek merészkedni addig már több a troll mint a csonti. Egyébként lesből nyilazni őket is jó.
Aztán ha meg lesz a 12-es páncél, 3-as szintű durva íj, tűzkőfejsze és toronypajzs kipróbálom magam egy trollon aztán az első boss-on. A madarakat is eltalálom már, majd csinálok néhány jobb nyílvesszőt is.
A dárdavetésben 17-esig fejlődtem, de sokkal nehézkesebb mint bármi, ezt elhagytam,
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.04.08. 06:48:44
Még egy.... A szürketörpszemet (nem tudom angolban hogy van, a fekete erdei köznépek) ajánlotta hogy égessem el. De amikor tűzbe akarom dobni azt írja "a szürketörpszem és a tűz együtt nem használható". A gyorsbillentyűre írja ezt,
zaszlo is ugy 18-19ig megy
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Eddig dárdával hadakoztam de túl erős ellenség még nem jött
a fáklyával a mélyerdőbe ezek szerint nyugisabb kaland, nem is értettem miért van ennyi eldobálva
akkor azért hogy szedjem fel
a trollt lehet megpróbálom dárdákkal megdobálni, vagy nyilazni, azt én sem gondoltam hogy majd hárítom a csapásait
a menekülés meg véleményes, mert a stamina öt csíkból is hamar elfogy
ez függ a blokk erőtől, trollnál ne próbáljátok az elején fa pajzzsal 😊
https://www.twitch.tv/infrath
meta > Az éppen legjobban bevált stratégia, fegyver, módszert értjük alatta.
a játékok sokszor változnak ezért változhat a meta is
ebben a játékban a blunt fegyó a meta
ha az end games meg van akkor az mindenre jó még pierce is van benne lox ok ellen
egyedül az 5. boss az amire más kell
a legjobb a frostner ellene mert az ember a bluntot húzza
de ha sosem volt kezedben blunt fegyó
akkor marad az end game kard
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.07. 10:16:55
fáklyától félnek könnyű öszeszedni a cuccost
talán csak a zöld meg piros brute megy rád
nem az egész horda 😛
dárdát el lehet hajítani
egér görgő a +képesség fegyóknak
pl. fejsze nem fegyó neki nincs ilyen (de néha szinttől is függ pl. az első fa bunkonak nincs +képessége)
igen az íjnak van esése
az esése meg a felhuzás javul a jobb íj/képesség fejlődésétől
az elején az íj miatt meg az első upgrade miatt kell 28 disznó bőr
a többi re már csak 1-1 darab kell majd mindig
ami lesz bőven ha utazás közben itt ott lelősz egyet
új karakter, sok vaddisznó vadászat a fejlesztésekhez, mindenhez bőr kell
a fekete erdő széléig merészkedem van ott egy troll (?) azt kikerülöm
a vaddisznókra a dárda vörös akkor az jó rá
a szürketörpök ellen is elég jó a dárda úgy látom a fekete erdőben, már muszáj lesz bemenni oda, csak ha sokan vannak az baj
az fura hogy a dárdát nem lehet elhajítani, de talán így jobb
ha lesz nyilam, akkor a cél fölé kell célozni ?
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.04.07. 06:54:22
jelenleg blunt /bunkos ütő fegyverek a meta (az elején mondjuk jó a fejsze a második boss ig, de ha tudsz parry zni és bunkozól akkor már elejétől fejlődik a skill)
szürke - alacsony sebzés (ellenáll neki)
fehér - normál sebzés (nem rossz nem is jó)
sárga - magas sebzés (nem ellenáll)
ha story ban menetben elakadsz érdemes angol ra váltani és fordítani inkább mert az pontosabb
lásd a második boss drop ja
magyar fodítás miatt ötleted sincs mi a tök az vagy hogy mit tegyél vele..
pl. a lidérc 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.04.06. 20:42:13
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.04.06. 19:35:45
Nekem pont ellenkező benyomásom volt, a skill kb lényegtelen, a felszerelés dönti el hogy egy mobot lenyomsz e vagy sem.
Pl haverok oddadták a kezdő karakteremnek a levetett Iron fegyvereket, és már mehettem is csépelni a mobokat a mocsárba meg a havasba, kb zéro skillekkel.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.06. 16:40:27
És a házamtól nagyon messze van, legalábbis már háromszor nem jött össze.....
Fél napot játszottam a játékkal. Első két halálom:
- nem engedett aludni ha nincs tűz, szakadt az eső és a kialudt tüzet nem tudtam feléleszteni sehogy. Ezért a házban raktam tüzet és felgyújtottam magam
- azt hittem ha úszás közben a fej a víz felett van nem hal meg az emberem, nem fogy el az oxigénje. De igen, elfogyott.
Végül belejöttem de hogy minden szereléshez a közeli ládához kell menni eluntam, az összes cuccom, fegyverem vittem magammal. Senki nem volt túl veszélyes, míg nem a fekete erdő mélyén míg egy varjúval társalogtam egy csontváz hátba támadással kicsinált. Ez volt a harmadik halálom. Mivel semmim nem volt feltámadáskor és jó messze éledtem újjá egymás után jött negyedik, ötödik, hatodik halál. És már nem is látom hol van a lootom az erdő mélyén mert mindig az utolsó fűbe harapás helyét mutatja. Úgy érzem tizenkét óra játékot dobtam ki az ablakon, nem is tudom ezt folytassam vagy kezdjek újat vagy hagyjam az egészet a fenébe. A kritika szerint nincs büntetve az elhalálozás. Hát dehogynem, ha váratlan.....
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.04.06. 13:35:11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
en speciel az egyik oldalon vagy sarokba epitek kemenyt
oszlopokra teszek tetogerendat igy el tud illanni a fust de nem esik ra az eso
egy icipici kis black forest szigeten volt nem is adta be csak szinte közvetlen közelről..
és random
több helyen spawn -olhat, de ahol először találod meg ott lesz egyedül örökre
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.23. 19:22:04
Növelték,6x3 volt
Waahaa! This was a long one. Sorry for the delay, but we were waiting for a specific patch to the steam socket API, and it just went live today! (the fix in question is not listed in the steam changelog). I recommend you to make sure steam has updated to the "Mar 22 2021" version (Steam->Menu->Help->About Steam). Steam will of course automatically update itself to this version. Lots of big and small changes in this patch, some gameplay tweaks and some bug fixes.
NOTE: Don't forget to update your server as well.
* Campfire,Bonfire & hearth take damage when dealing damage
* Reinforced chest inventory space increased to 6x4
* All boss drops can now float on water
* Sunken crypt entrance tweaked (to stop tombstones from getting stuck)
* Fixed rotation of Wood tower shield on item stands
* Deathsquito & Drake trophy drop rate increased
* 1 & 2 Star creature HP fix
* Night-spawning wolves should be easier to tame now (should stop trying to run away & despawn after starting to tame)
* Harpoon does not work on bosses anymore
* Ingame console disabled by default (add launch argument "-console" to enable)
* The console command for enabling developer/debug commands has been changed to “devcommands” from “imacheater” and a warning message has been added.
* Improved enemy projectile reaction system
* Battle axe tweaks (hits multiple enemies easier)
* Player knockback force is affected by equipment speed modifiers (IE heavy gear will reduce the knockback from enemies)
* Blackforest stone tower tweaks
* Ward system fixes (You can no longer place a new ward where an enemy ward overlaps)
* Comfort calculation fixed
* "Failed to connect" error message fixed
* Serpent trophy stack fix
* Missing Moder spawn location in some worlds fixed (NOTE: For existing worlds "genloc" command needs to be run manually in a local game with dev commands enabled to generate new locations, this is only needed if your specific world has this issue, this is not very common)
* Megingjord item-collider fix
* Added a slight use-delay on Hammer, Hoe & Cultivator
* Hammer remove auto-repeat added
* Better network bandwidth handling (should work better on low bandwidth connections & also use higher data rate if possible)
* Dolmen location fixes (Stop top stone from falling for no reason)
* Fixed removing item from item-stand not always syncing item stats
* Server list refresh button can be pressed before the entire list has been downloaded
* Better bad connection detection
* Fixed issue causing server to send more data the longer a client was connected
* Localization updates
mikor pac-man -t, mario-t belerajzolják a szigetbe mint terep rajz (csaik fönt jó magasról lehet látni a képet)
vagy hogy mikor fognak eljátszadozni a "sign" táblákkal 😄
pl. a creativerse játék ban is >katt<
bár itt 50 a max karakter nem 10k de megoldják 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.03.23. 01:32:22