Valheim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állatszelidítésnél ott kell lenni, miközben az állat szelidül, vagy magára lehet hagyni néhány húsdarabbal, mondjuk egy gödörben? Csak mert két napja szelidítek egy farkast, 34%-on van, szóval nehogy már 1 hétig ott kelljen dekkolnom fölötte.
Közbe nézem. 😊
12 perces Moder.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.30. 01:50:20
[merlinw.org]
Közben csináltam egy farmot, vadul termesztem az árpát és lent, hát komolyan mondom Valheim nem látott még olyan civilizációt, mint amit itt létrehozok. Lebasztak ide vidékre, kegyesen engedik, hogy ha legyőzök mindenkit akkor visszakerülhetek, na de mi van akkor, ha én egy jobb világot hozok létre, mint ahova visszahívnának? Olyan mintha pokolra jutnék, és utána mindenki oda akarna jönni, mer jobb világot építettem ott. 😄
Legyőztem a második sárkányt, ezúttal 3-as szintű blackmetal ategirrel. Hát mit mondjak, kis csalódás, az ezüstkard sokkal nagyobbat sebez, de viszont szerintem a lándzsával sokszor elértem, amikor a karddal nem tudtam volna. Könnyebb csata volt, bár így is 30 percig tartott. 😛 Nem lehet 10 perc alatt legyőzni!
Ategir tudjátok mire a legjobb? Betakarításra. Lényegében ez egy kasza, és tökéletesen lehet vele aratni. Szóval lefokozom fegyverből és berakom a kerti szerszámok közé. 😄
ymir hatalmas volt meg minden, de volt ennek is határa 😄
https://www.twitch.tv/infrath
Na de végre felprédáltam az egyik manófalvát, szereztem lent, és már meg is csináltam a lándzsámat. Most még felfejlesztem, csinálok egy jobb páncélt, aztán visszamegyek sárkányt ölni. Isten leszek. Illetve már vagyok. Minden élőlényt kinyírok, ami ezen a Valheim "bolygón" előfordul.
Szakmai kérdés: valaki eljutott már a térkép szélére? Nyugtassatok meg, hogy egy gömbön játszunk, és ha elindulunk egyik irányba, akkor a másik irányból érkezhetünk hazafelé. Csak mert akarok egy ilyen bolygókerülő utat majd.
az end game íj mérgez alapból
ha van silver -ed az is meg van
tűz ellen védtelen a sárkány
tűz nyíl nem rossz bár nem teszteltem a többit, de általában nem csinálok drága nyilakat 😛
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.10.25. 22:52:25
[merlinw.org]
Megint imádom ezt a játékot. Amikor már azt hinné az ember, hogy kezdi kimaxolni a fejlesztési lehetőségeket, akkor hirtelen előjön egy rakat új cucc, és megint lehet tervezgetni. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.10.25. 10:48:43
Közben legyőztem a sárkányt. Gigantikus csata volt, és olyan szép trófeája van, hogy megtartom magamnak. Kiraktam a várfalra, a kapu fölé. Majd a következő sárkány fejét viszem az oltárhoz. Én vagyok Valheim rettegett félistene, Floki a Farkas! 😄 Sárkányokra fogok vadászni, és kipakolom a fejeiket, hogy amikor arra járnak a szürketörpék, fény gyulladjon a primitív gyanta agyukban, és felfogják, hogy hol van az ész mostanában.
Olyan bázisom van, ááá. Most még nem mutatom meg, mert be kell építenem mindent, ami az új munkapad kapcsán előjött, illetve átrendezem kicsit, csinálok egy nagy konyhát, meg ilyenek. Ha kész, lehet csinálok róla videót, azt kirakom jutubra. Csinálunk egy bejárást.
Tudom tudom, nincs olyan entitás a világegyetemben, akit érdekelne, hogy mit építek - de akkor is megmutatom! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.10.25. 08:56:40
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.15. 14:18:03
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.10.15. 11:08:23
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.10.09. 16:37:54
Jótanács nektek: olvassátok el alaposan a használati útmutatót. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.10.08. 13:56:28
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.09.23. 14:12:18
[merlinw.org]
Az oldaladat nézegetve kaptam kedvet egy másik hasonló játékhoz (Sky Break). Köszi a sok jó munkádat! 😊
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
De itt szétverték és mocsár siksaggal körülvéve
Már trollborom sincs és minden cucc odaát
A kovafejsze is
De mindegy 40 éve játszok de ilyen játékos gyűlölő gamet még nem láttam, egy hónapos karriert így lenullazni
Ebben a játékban nagyon igaz a "szégyen a futás, de hasznos" mondás! 😄
Bázis áthelyezés, troll páncél egész múlt éjjelem gyűjtés és építés
És kábé 40 draugrot öltem tűzkő fejszével és fapajzzsal. Hatosával jöttek, a mezőn egy faluból. Csillagosak is.
Nem vagyok béna.
Szerintem valaki néz és röhög.
Richtig akkor hagy ki a játék mikor felvenném a cuccom. Nem, nem world save
Nézek hogy ezt nem hiszem el. Leoldottam, kész vagyok, ezt direkt így írták meg, három draugr masszíroz már szarok rá.
Halál.
Utána talpig trollban rejtőzködés. Egész jó
Újabb tutajjal át.
Mocsárba lép, piócák mégis észrevesznek, ez a fasz meg elrakja a fegyvert.
Ja és persze a szél.... tuti direkt szembe ahogy fordulok úgy a szél is. Nem viccelek, nem túlzok.
Szóval ülök a tutajon és hat a méreg , hiába van bennem méregellenállás sör.
Halál
Soha többet.
Majd ha az idegesítő szarságokat eltüntetik pl a cucc felvevésnél és tócsába lépésnél, hogy ezek miatt hat óra munka újra és újra kuka mert ennyit tudnak respawnból. És ugye még az ágyat szét se verték, az az igazi.
Soha többet. Ebből elég volt. Ha szopni akarok keresek más módot rá.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.09.12. 12:05:52
Én is csináltam ilyet masnak, kisegitettem.
A kezdőponttol a portalrendszer hamar átvisz a fővárosomba ott még van egy hajó újra elindulni. Tele van felszerelt hullakkal a célsziget, meg portalos bazismaradvanyokkal. Csak kimenteni a cuccokat
Kb 1000 mocsári lenyt öltem már, nem vagyok annyira béna
Kezdjek elölről kokorszaki cuccokkal, aztán bronzkori, aztán hajoepites, utazás , új vasbánya kriptak, bányászat, két hét meló azért hogy egy pillanat alatt eivesszen azért, mert a barom karakter ha tocsaba lép elrakja a fegyvert és nem veszem eszre?
A készítők meg fél év alatt nem tudtak egy vállalható respawn rendszert kitalálni ?
Nyolc portálom van szanaszét amúgy .
Szép lassan kényelmesen kell haladni, akkor nincs baj. Én már az 560. napnál járok benne, ugy gondolom jól kiismertem.
Hidd el ez kivételesen jó játék, ha szánsz rá elég időt hogy kiismerd, ne töröld le, vidd tovább ! 😊
A játék delete lesz, helyét sóval behintem a vincseszteren, két barátomat megkérem, ha még egyszer ezzel akarok játszani verjenek inkább agyon.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.09.11. 13:04:16
Visszamentem a fő bázisomra négy hónap után.
Van még egy kis hajóm.
Találtam a ládákban bronz és troll fegyvert és páncélt, bikatorot, olvasztottam 30 vasat és van kolbász és sör.
Szóval azért van mivel visszaindulni kimenteni a high tech cuccaimat, portál alkatrészt is viszek.
De ugye az út hosszú ott meg ágyat , tüzet portalt kell építeni a mocsárba , a síkság meg közel
Kozben meg sok ellenség és Bonemass, azért melózni hogy ha meghalok akkor végképp minden oda, szóval megint több óra meló hogy minden egy pillanat alatt odavesszen.
Hát nem tudom.
Ha segít valaki visszaszerezni utána hálás leszek ha athiv.
Én meg alsónadrágban egész máshol.
De gyűjtöm a lelkierőt hogy visszamenjek érte, de se hajó se portál oda, ahogy fegyver meg más sem.
Ekkora kibaszást.....
Gondolkodom, csapatban biztos jobb, de mindent előlről, hát nem tudom.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Legyőztem Modert, megvan a bélelt ruha is, megvan Yagluth idézési helye is, benne már az 5 fuling totem is, készülök a harcra...
De... Ha legyőzöm, akkor vége... Várok még vele.
540 játékbeli nap eddig, de valahogy "jó" ott lenni benne...
Remélem jön valami "update", hogy lehessen tovább "élni" ott.
Eddig minden fegyver, páncél maxra fejlesztve, igy már bártan megyek bárhova, bár 3-4 fuling azért meg tud izzasztani, de igy maradt azért kihívás is még.
Most megyek ezüstöt bányászni a hegyekbe, ott meg a kőgólem kerget meg, és eddig semmi fegyver nem nagyon hatásos ellene...
sztem bármelyik fegyver jó lehet, ha eleget használod
meg saját preferencia kérdés minthogy női vagy férfi karaktert készítesz e
hogyan esik jobban a játék 😊
(persze, ha maximum ra törekedsz utána olvasol vagy tesztelsz és lehetsz még jobb 😊 )
én nem használom a pörölyt, de annak nagy aoe ja van (területi sebzése,)
de sztem akkor a legjobb mikor otthon a base en csonti sereg jön 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2021.07.25. 23:36:17
Meglett a vaspöröly is, van már elit draugr trófeám is hozzá, de azt még nem tudtam kitapasztalni hogy hogy kell hatékonyan használni. Ha valaki használja, irja már le hogy a vaspöröly hogyan hatékony....
Most rászoktam az atgeir-re, egyelőre csak bronzból van meg, de hatalmas cucc 😊
A középső gombbal akkorát lehet vele csapni, hogy még a fuling is repül messze 😊 Ebben a játékban tényleg ki kell próbálni minden fegyvert, tényleg mind jó, csak ki kell tapasztalni. Az atgeir pl arra is tökéletes, hogy a kriptákban amikor a saras törmelék kupacot bontom a csákánnyal, eddig nyilaztam a túloldali ellenséget egy lyukon. Na most az atgeirrel átszúrok 😊 Hatékony. Meg amikor 5-6 ellenség rámront, egy nagy suhintás és mind kap belőle.
Én jegeltem a játékot egy időre. Meg akartam építeni a saját Szuezi-csatornámat, hogy ne kelljen kerülgetni az egész kontinenst, de sajnos nem lehet mindenhol a víz szintjéig lejutni, így sajnos ez van.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-