Gyorsulnak az Intel chipjei a Windows 11 alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy Ryzen 5 3600 van. Tényleg érdekel, hogy mennyivel gyorsabb szerinted egy Ryzen 9 3900? A neten fellelhető tesztekből az jön le nekem, hogy 10% alatti a különbség,de akkor minek kiadni rá +90ezret?
Világosan leírták, hogy a Windows 11 lett optimalizáltabb, ennek semmi köze (kis túlzással) a procigyártókhoz. Így az egész cikk címe hibás.
Továbbra is hibásnak érzem, hogy valaki képes volt azt leírni, hogy az Intel gyorsabb lett, miközben az AMD még gyorsabb lett.
Továbbra is hibásnak érzem, hogy valaki képes volt azt leírni, hogy az Intel gyorsabb lett, miközben az AMD még gyorsabb lett.
Ez a hibrid proci elég érdekes lesz, ennek majd még bővebben utána kell olvasni, lehet nagy bukta lesz belőle.
Kár hogy nem látunk fogyasztás adatokat, de biztosan kikapna az intel akár 30%-al is.
Örülök az AMD sikerének, kicsit visszajönnek anyagilag az intelre. Azért azt ne felejtsük el, hogy az AMD elnyomásában az MS is kivette a részét, tuti hogy vannak speciális stratégiai szerződéseik az intellel. Na mindegy, szóval egy ideig nem cserélen le a 3900X-emet😊
Kár hogy nem látunk fogyasztás adatokat, de biztosan kikapna az intel akár 30%-al is.
Örülök az AMD sikerének, kicsit visszajönnek anyagilag az intelre. Azért azt ne felejtsük el, hogy az AMD elnyomásában az MS is kivette a részét, tuti hogy vannak speciális stratégiai szerződéseik az intellel. Na mindegy, szóval egy ideig nem cserélen le a 3900X-emet😊
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Bénán van megfogalmazva a cikkben, de azért látható, hogy nem az AMD gyorsulásáról, hanem az Intel gyorsulása ellenére fenálló AMD-előnyről írták a 2 és 20% közötti értéket.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Intel különbség 0 és 15 százalék között ....
AMD különbség 2 és csaknem 20 százalék között "
Akkor már csak a cikk címét nem értem, mert annak inkább a "Kevésbé gyorsulnak az Intel chipjei a Windows 11 alatt" kellene hogy legyen... persze van az a pénz.
AMD különbség 2 és csaknem 20 százalék között "
Akkor már csak a cikk címét nem értem, mert annak inkább a "Kevésbé gyorsulnak az Intel chipjei a Windows 11 alatt" kellene hogy legyen... persze van az a pénz.