God of War (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ragnarok kérdés: Van e olyan küldetés amit nem lehet teljesíteni ha végigtolom a játékot, és utánna megyek el kalandozni?
Platina trófeára hajtok.
Most mentettem meg Freiyr-t Vanaheimben, és emlentem felkutatni a nagydarabot, aki kiugrott a hajóból. Megmentve, de aggódok visszamenni, mert hamarosan lesz egy olyan esemény, ami azt hozza magával, hogy karkterek vesznek oda.
Szóval mindent meg lehet csinálni a főszál után is?
Battletag: coolpet#2467
Régóta gondolgodok a megvételén, de még mindig 10K felett van az ára. Szerintetek, ha kijön a ragnarok PC-re, az mikor lesz, és lesz bundle az eredeti játékkal együtt? Hátha úgy olcsóbb :D
Ionward: Baldur egy fura karakter, a mitológiában nem is ez a szerepe. Azért látogatott el hozzád, mert halhatatlansága mivoltán nem érzett semmit, és méltó ellenfelet keresett, aki érdemes arra hogy megküzdjön vele, hátha érez egy két pofont :)
Battletag: coolpet#2467
Tulajdonképpen egy idegesítő dolgot találtam, a szörnyek variálásának ötlettelen megoldását. Van néhány típusellenfél, és akkor ugyanazok jönnek fagyból meg lávából meg majomból meg mindenből. A pályatervezés az 10/10. Isteni megoldás ez az ugyanaz a pálya, de más és más dimenzióban. Történet az zavaros, végéig nem jöttem rá, hogy akkor a Baldur most mi az istent akart tőlünk. Atreusra sem jöttem rá, hogy kicsoda. Ő volna az a Loki? AZ A LOKI? Valahogy nem hittem el. Odin fia a Loki, nem? A drámaisága, zenéje, a karakterek, párbeszédek a művészeti rész az 10/10. A fejlődési fa, a harc is 10/10. Végén már istenként csapkodtam agyon mindent. A valkűr megizzasztott, cserébe amikor megöltem, akkor szó szoros értelmében üvöltöttem a szobában. Vagy 1 órár birkóztam vele. :D Év játékának nem adnám azért. Van hiányérzetem. Kicsit egyedül voltam. Ez a törpekovács-teleport meg a szörnyek klónozása filler megoldás szerintem. Több emberi ellenfelet vártam volna. Akiket csak úgy élvezetből megsemmisítünk. Az elején még jöttek a martalócok, aztán ennyi. Úgymond civilek se voltak. Legalább egy élettel teli, megmenteni való falu jól jött volna. Szóval több élet kellett volna bele szerintem. Egyedül vagyunk egészen végig. Van a két törpe, meg Mimir. Ez lófasz. 8/10-es a játék, nem tudok többet adni. Fejlesztők ha olvassák, most biztos elszontyolodtak. Ez van, legközelebb tegyetek még bele tartalmat! :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.05.27. 20:21:55
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.05.22. 10:38:38
Nálam konzol csakis családi játékok esetén játszik, arra viszont XBox-om van, bár gondolkodom a PS-re váltáson. De azért az évi 1-2 alkalomért nem dobom el a 360-at. :D
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ellenpélda nálam a Day's Gone, amivel motorzgatni és lövöldözni nem volt egy hosszútávon élvezetes dolog, viszont az átvezető videók és a főszereplő karaktere kiemelkedő. Azzal a karakterrel végignéznék egy több évados sorozatot is. Tök jó volna átvinni a játékot az animációs film világba, egy az egyben. Witcherrel is szerintem ezt kellett volna csinálni.
HZD csak az egyedi világa miatt volt igazán szórakoztató, harcrendszerében és egyebekben átlagos. Days Gone a motorozás miatt volt érdekes, egyébként sima zombis hentelés. God of War-nak is a sztorija kötött le legjobban, játékmeneti megoldásaiban nem volt semmi világmegváltó gondolat.
A közelgó Uncharted-et ismerem, első résszel játszottam és tudom hogy ott is a történet viszi el a hátán, nem a játékmenet.
Szóval igen, egyik szemem sír, másik nevet, szeretem a Sony exkluzívjait, de egyáltalán nem keltették bennem azt a vágyat hogy konzolos legyek. Ha csak az élmény szintet nézem, a PC eddig is minden igényemet kielégítette. Jó történet, hangulat, harcrendszer, stb, egy rakás játékot tudnék mondani amit jobban élveztem mint ezeket. Ez nem von le az értékükből, csak mondom hogy a hype körülöttük nem egészen indokolt...
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2022.02.02. 16:08:50
Csak a valkűröknél ragadtam le hosszabb időre, és a királynő elleni harc volt számomra a játék csúcspontja. Közel négy órába telt legyőzni, és ezzel nekem a legnehezebb boss harc volt amivel valaha játékban találkoztam. A végére azért kiismertem és nem kellett feltámasztókövet használni, de mire megtanultam minden támadását, görcsben álltak az ujjaim.
Irgalmatlan, könyörtelen egy bestia, és komolyan mondom akinek nincs elég tapasztalata, türelme, idege hozzá, inkább hagyja a fenébe. Még jó hogy opcionális boss, viszont elgondolkoztam rajta, hogy kell-e nekem ez a szenvedés? Hamarosan itt az Elden Ring, és valószínűleg cifrább harcok is várnak a hozzám hasonló mazochistákra.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2022.01.26. 22:45:29
A többire nem reagálok, az abszolút szubjektív dolog.
Nekem ez az egész koncepció annyira rédejjünk tombokat 2.0...értem én,hogy reboot de mi hajtja? Az egész cucc elveszti az identitását,a szétbaszokmindenkit extrém brutál karakterekből...családapa? Ez nem Gow ez pistike luppol meg egy valami story.
Ne értsetek félre a játék jó ahogy a TR reboot is jó volt (kivéve a mindekimegbaszjajjdefélek) de semmi más,csak egy mindenki által ismert kalandozós,akciós,pontosztogatós reboot.
6/10
Az átlagosnál jobb izomból kifosott év játéka.
Amugy meg ugyessegi jatek es ha raerzel a megfelelo ritmusra es jokor parryzel meg dodge-olsz akkor a nalad 4x magasabb szintu lenyeket is le tudod verni, nekem sajna nem az esetem ez az enyhen dark souls-os jatekmenet( itt ugye kimaradt a stamina bar...) es en nem tudom leverni a nalam 4x magasabb szintueket, bosszant hogy sok portalt ott kelett hagyjak mert a 4x-es enemy az elso hibanal a checkpointra kuld, a dark elf zonakban tul sok fejtoro volt ami nyakatekert/tulsagosan preciz idozitest kivant es bar mostmar unlockoltam Muspelheimet egyelore meguntam/felretettem, majd egyszer vegigviszem, valamikor.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.24. 16:36:33
Kevés karakterrel dolgozik de a szövegkönyv elsőrangúan van megírva, a reakciók spontánnak tűnnek mintha tényleg az adott szituációra reagálnának, őrület, de emlékeznek mit mondtak/történt korábban és közben. Folyamatos az interakció egymással. De ami nekem a legfontosabb hogy érzelmileg is hitelesen van előadva. Játék közben nem közömbösen ülök, hanem tényleg érdekel a szereplők sorsa.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.23. 10:06:22
És mindez folyamatosan narrálva van, Kratos, Mimir és Atreus mindig a helyzetnek megfeleően reagálnak a történésekre és ettől olyan élőnek hat az egész.
A történet áll leejtős, a harcok adrenalinbomba, a fejlődési rendszer akár a fegyvereket, páncélokat, skillfát nézzük aprólékosan kidolgozott és átgondolt. A játékosra van bízva hogy milyen irányba viszi el a karaktert, hogy az legjobban igazodjon a játékstílusához.
Ha valami negatívumot kellene mondanom, akkor talán az hogy túl kicsi a térkép, és így a rengeteg tennivaló miatt zsúfoltnak érződik. Minden egy központi terület köré van építve, még a más világokat is egy csillagkapu-szerű teremből érhetjük el. Persze egy alapvetően csőjátékhoz ez illik, mégis egy kicsit szellősebb elrendezés jobb lenne.
Ja, újrakezdtem a relatív elejétől. Először csak úgy belecsaptam, de nem szabad így. Lemaradunk a szépségéről.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.01.16. 12:51:46
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2022.01.16. 11:23:08
PSN ID.: Beegabor
Hogy a gránátba kell aktiválni a spartan raget? Shift+egér középső gombot írna az ikon de véletlenül sem történik semmi...
Köszi előre is