Ready or Not

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este 7-től jelenik meg teljesben.
Köszi a gyors választ, akkor teszek vele egy próbát, legfeljebb megy a refund, ha esetleg ne tetszene.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Szerintem hülyeség, én sokat játszottam a SWAT 4-el és nagyon jól szórakoztam egyedül. Szerintem simán játszható társak nélkül is, persze ez csak az én véleményem.

Én már rég játszottam vele, de szerintem nagyon jó játék.
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2023.12.09. 14:21:16
Játszik valaki a játékkal? Nagyon gondolkodom a megvételén, de kicsit elriasztanak a hozzászólások, miszerint szólóban nem annyira poén.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Megnyitották Club-ot meg egy másik tesztpályát illetve sok mindent tartalmaz a nagy patch
Elég szépet megy a játék. Már több mint 1 milliót adtak el belőle<#eljen>
Vadnokedli
Originally a "Schoolshooter" map miatt dobta őket mert fostak a controversytől nem?
Nekem pont ezért lett érdekes a játék és figyeltem fel rá, mert nem hátráltak ki. <#alien> SWAT4-et szerettem "kiskoromban"

- Megakarom venni egy ideje, de ismerőseimből egyet se tudtam még rávenni.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Steam adatlap

Brutálisan jóra értékelik az új SWAT játékot, a Ready or Notot

A hülye Team17 meg dobta a játékot. Örülök neki hogy végre nem only netes a dolog hanem lehet egyedül is tolni. Régóta parlagon van már ez a téma mert se egy új Swat nem jött se semmi ilyen témában ami single..
Én is megvettem, bár én mindig is inkább R6 párti voltam. Aki szereti a Swat-ot, annak tetszeni fog, de vegyétek figyelembe, hogy Early Access - jelenleg a Swat4 Elite Force sokkal többet tud és a grafikát leszámítva mindenben jobb is.

Nekem a Ground Branch jobban tetszik, csak onnan egyelőre hiányzik a team AI.

Korai hozzáférésben már kapható a játék. Igazi
SWAT klón. Végre egy játék vissza adja azokat az élményeket. Én csak a SWAT 4-el játszottam és imádtam. Mindenki döntse el mennyire adja vissza azt az érzést esetleg aki még nem játszott vele próbálja ki milyen egy túszokkal teli épültet megtisztítani egyedül vagy csapatban.