Nagyon csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy most örüljek-e neki, hogy tényleg csak egy hagyományos troll vagy, vagy ne. Bár manapság az inkább már pozitívum. Ikszdé.
Fordulj pszichiáterhez sürgősen tesó...XD
Miért irkálsz trollkommenteket egy olyan számítógépről, amihez az alapanyagokat harmadikvilágbeli kisgyerekek éhbérért a 10 ujjukkal kapartak ki, és kvázi rabszolgaként tartott emberek vicc fizetésérért szereltek össze a nyugati piacra?
Hipokriták vagyunk mindannyian, csak valaki nem képes önkritikára, és ujj-jal mutogat a másikra, hogy ő a szemétláda, mert szétszadizott kínzott állatot eszik és mérgezi a bolygót.
Elmész te a fenébe a vélt vagy valós sértődöttségeddel. Ez egy szerencsétlen játék, ha nem tűnt volna fel, és annyi köze van a csernobili atomkatasztrófához, hogy annak a romjain játszódik. Ilyen erővel lehetne akármilyen kitalált sztori is ugyanilyen szettingben, és van is, csak azt nem Stalkernek hívják. Képmutató idióta.
Hipokriták vagyunk mindannyian, csak valaki nem képes önkritikára, és ujj-jal mutogat a másikra, hogy ő a szemétláda, mert szétszadizott kínzott állatot eszik és mérgezi a bolygót.
Elmész te a fenébe a vélt vagy valós sértődöttségeddel. Ez egy szerencsétlen játék, ha nem tűnt volna fel, és annyi köze van a csernobili atomkatasztrófához, hogy annak a romjain játszódik. Ilyen erővel lehetne akármilyen kitalált sztori is ugyanilyen szettingben, és van is, csak azt nem Stalkernek hívják. Képmutató idióta.
Aha, hát biztosan izgalmas "stílus", ha nem kellett átélned...
Pindurkát összetettebb téma szerintem a náci téma, minta Csernobil téma...
Hát annyit biztosan mint amennyit eddig a nácikról is lehúztak.
Amennyit a poszt-apokaliptikus akció/dráma/thriller/horror témáról, mint műfajról le lehet húzni. Tehát akármennyit. (Tudom, a Stalkerben csak a Zóna van rottyra rakva, nem az egész bolygó.) Stalker témában és kelet-európai atmoszférában pedig nekem még jobban bejön.
Szerintem még lehet bőven, én legalábbis nem unom még.
Hány bőrt lehet vajon még a csernobili diliről lenyúzni..?