Ütős lett a The Walking Dead folytatásának előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog bennem maradt, ezeket még megosztanám veled. Tudom hogy elolvasod (túlságosan tipikus alak vagy), bár válaszolni lehet nem fogsz, mert azzal ugye segget csinálnál a szádból. Azonban csalódnod kell, nem tervezek litániát írni (neked jobban megy annak ellenére, hogy állítólag nem is néz(t)ed a sorozatot). Szóval:
1. Egyetlen oka van, hogy egyáltalán válaszra méltattalak, az, hogy nem jött be a szemtelen, fellengzős hangnemed. Te már egy új generáció tagja lehetsz, aki a nagy szabadságban azt hiszi, bárkit leolthat, no persze csak az árnyékból, arctalan kanapéhuszárként.
2. Ha még nem lenne világos, engem teljesen hidegen hagy a képregényed, meg az adaptáció-mániád. Előttem szóló lelőtte a poént, amit én szerettem volna, vagyis hogy ezeket a páncélokat a nagyra tartott képregény(ed)be már eleve a Star Wars-ból emelték át (vagy koppintották, kinek hogy tetszik). Éppen ezért nyugodtan hívhatom őket elfuserált birodalmi rohamosztagosoknak.
Hát trakesz, ennyi.
1. Egyetlen oka van, hogy egyáltalán válaszra méltattalak, az, hogy nem jött be a szemtelen, fellengzős hangnemed. Te már egy új generáció tagja lehetsz, aki a nagy szabadságban azt hiszi, bárkit leolthat, no persze csak az árnyékból, arctalan kanapéhuszárként.
2. Ha még nem lenne világos, engem teljesen hidegen hagy a képregényed, meg az adaptáció-mániád. Előttem szóló lelőtte a poént, amit én szerettem volna, vagyis hogy ezeket a páncélokat a nagyra tartott képregény(ed)be már eleve a Star Wars-ból emelték át (vagy koppintották, kinek hogy tetszik). Éppen ezért nyugodtan hívhatom őket elfuserált birodalmi rohamosztagosoknak.
Hát trakesz, ennyi.
Enterprise 128K Forever!
Azt azért jegyezzük meg, hogy a képregény füzetek, amikben megjelennek a rohamosztagosok, nem 10-15 éve íródtak, hanem 2018-ben (vagy legalább is akkor jelentek meg). De persze akár 15 éve, akár 4 éve, a hasonlóság és az következményes asszociáció magától értetődő. Hogy "inspitációt" merített-e kirkman, azt nem tudni, de az eredeti koncepció nem 4, nem 15, hanem több, mint 40 éves...
Ez persze mit sem von le Angela Kang érdemeiből, hogy a gyengélkedő, de még menthető sorozatot végérvényesen beleállított a földbe a faszságaival. És még magyarázni is próbálja...
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.01.24. 18:47:14
Ez persze mit sem von le Angela Kang érdemeiből, hogy a gyengélkedő, de még menthető sorozatot végérvényesen beleállított a földbe a faszságaival. És még magyarázni is próbálja...
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2022.01.24. 18:47:14
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ne is haragudj, de aki ekkora gurunak adja ki magát TWD adaptációkat illetően, arról nehéz elhinni, hogy nincs köze a sorozathoz. Persze mindenki azt ír amit akar, úgysem tudja senki, ki az illető. Azért "Mester", biztos ami biztos, visszanéztél, hogy tényleg reagáltam-e, csak hogy leírhasd, "ugye én megmondtam", így okozva vmiféle kielégülést magadnak. Nos, ha Neked ez okoz örömöt, akkor hajrá. Így viszont Te is csak egy vagy azok közül a kiszámítható emberek közül, akiket pont azért írsz le, mert visszatérnek. Ami ennél fontosabb, csak ismételni tudom magam, ez a ruci a birodalmi rohamosztagosokat idézi, ahogy vonulnak, az szintén, adaptáció ide, adaptáció oda. Egy kérdés a végére, még ha nem is reagálsz rá, bár gyanítom vissza fogsz ide tévedni. Amennyiben valóban nem nézted a sorozatot mert "sosem tűnt túl színvonalasnak", akkor már bocs, mi a f.rokért próbálsz okoskodni a témában, miért nem engedted el? 😛
Enterprise 128K Forever!
(Egyébként valahol elégedettséggel tölti el az embert, amikor valakit ennyire lazán be lehet húzni a csőbe. Nem a csőbe húzás ténye miatt, hanem a kiszámíthatóság miatt, azért, mert a kommentet olvasva abszolút úgy éreztem, hogy "ez az ember vissza fog nézni, hogy lássa, reagáltak-e valamit a kommentjére, és ha reagálok rá, akkor tuti, hogy litániákba fog kezdeni, nem hagyja szó nélkül. Fórum 101: nem menj bele flame-ekbe. Kommentelj, mondj oda, de ne menj vissza elolvasni, hogy valaki reagál-e rád. Figyeld, hogy én fogok-e még reagálni ebben a topikban bármire is.)
Bocsánat, nem poénnak szántam, csak rámutattam egy hiányosságodra: nem azért írták bele, mert nézettséget akarnak javítani, hanem azért, mert valaki 5 vagy 10 évvel korábban megírt egy képregényt, amit adaptálnak a sorozatban a kezdetek óta.
Szívesen.
Nyilván lehet hisztizni egy javítás miatt és lehet megköszönni, ez jellem kérdése. (Azt pedig szerintem magad is kitalálod, hogy miért használnak a karakterek olyan páncélt, ami nem egy páncélgyárban gyártottak az apokalipszis közben. Szerintem őket nem zavarja, ha a nagyobb túlélési esély érdekében nevetségesen néznek ki, az írók pedig nem gondoltak arra, hogy lesz, akit ennyire kihoz a béketűréséből a dolog.)
"Elfogyott, leépült, érdektelenné vált, de Te fogyaszd egészséggel amíg lehet. "
Ó, tipikus jelenség, amikor a legyőzött megpróbál ellentámadásba lendülni, majd egy nagy luftot rúg, és hanyatt esik😊 A különbség kettőnk között az, hogy te nézted a sorozatot, amíg leépült részvétel, ellenben riszpekt, hogy kiszálltál belőle, még ha későn is, mert a jelek szerint komoly nyomot hagyott benned, én meg sosem néztem. Sajnálom, ha ez csalódás, de sosem tűnt túl színvonalasnak annyira, hogy belekezdjek.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.23. 14:24:51
Szívesen.
Nyilván lehet hisztizni egy javítás miatt és lehet megköszönni, ez jellem kérdése. (Azt pedig szerintem magad is kitalálod, hogy miért használnak a karakterek olyan páncélt, ami nem egy páncélgyárban gyártottak az apokalipszis közben. Szerintem őket nem zavarja, ha a nagyobb túlélési esély érdekében nevetségesen néznek ki, az írók pedig nem gondoltak arra, hogy lesz, akit ennyire kihoz a béketűréséből a dolog.)
"Elfogyott, leépült, érdektelenné vált, de Te fogyaszd egészséggel amíg lehet. "
Ó, tipikus jelenség, amikor a legyőzött megpróbál ellentámadásba lendülni, majd egy nagy luftot rúg, és hanyatt esik😊 A különbség kettőnk között az, hogy te nézted a sorozatot, amíg leépült részvétel, ellenben riszpekt, hogy kiszálltál belőle, még ha későn is, mert a jelek szerint komoly nyomot hagyott benned, én meg sosem néztem. Sajnálom, ha ez csalódás, de sosem tűnt túl színvonalasnak annyira, hogy belekezdjek.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.23. 14:24:51
Ütős poén volt, azóta is a hatása alatt vagyok. Csak azért, mert vmi képregény-adaptáció, még nem fog tetszeni, ez "csacsi logika". Ráadásul az ötlettelenség legjobb bizonyítéka. Ez a jelmez így vagy úgy, a rohamosztagosokra hajaz, ergo itt, ebben a formában nekem gagyi. Ugye azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy zuhanórepülésben lévő sorozatba nem azért "írnak bele dolgokat", hogy valamit visszahozzanak a nézettségen? Lényeg a lényeg, nemsokára megszűnik végre ez az évek óta tartó szenvedés. Elfogyott, leépült, érdektelenné vált, de Te fogyaszd egészséggel amíg lehet.
Enterprise 128K Forever!
"Jaj, nem tetszik a ruhája, ez gagyi" - még jó, hogy nem vagy felületes😊 Elég csacsi logika arra gondolni, hogy rohamosztagosoktól javulna a nézettség, vagy akár azt, hogy azért írnak bele dolgokat, hogy amiatt javuljon.
Lelőjem a poént? Ez egy képregény-adaptáció. Egy igen elismert képregény.

Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.22. 19:00:31
Lelőjem a poént? Ez egy képregény-adaptáció. Egy igen elismert képregény.

Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.22. 19:00:31
Istenem, mi ez a f.s? Már a birodalmi rohamosztagosokat is bevetették a nézettségi mutatók javításáért? Sajnos a 6. évadtól kezdve egyre gagyibbá vált a sorozat szerintem. Előtte függő voltam, most már kerülöm.
Enterprise 128K Forever!
Két jelenetrészletben van valami Carl-szerű gyerek. Az ki? Rájöttek, hogy mégis kell bele Carl, nem kellett volna kinyírni, és raktak bele egyet?
csak a sorozat nem ütős már évek óta. lassan CW-szintű nézettséggel...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams