Hivatalos: készül a GTA 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak realizmus modok, amik nemcsak szebbé teszik a grafikát, hanem 100-nál több valódi autóra cserélik a hasonmásokat.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

wraithLord
A GTA-nak pont az az egyik névjegye, hogy mindennek megvan a valóságbeli megfelelője, csak máshogy hívják, és kicsit meg van kavarva és/vagy vicces.
Ez nem csak a kocsikra igaz, hanem mindenre, még a városokra is, amiben játszódik.
Kicsit stílusidegen lenne, ha pont a kocsik márkája valódi lenne.
Másrészt így is ráköltik a világegyetem összes pénzét a játékra, úgy vajon mennyi lenne.
Harmadrészt pedig úgy rémlik, hogy az autógyártók az autóik virtuális mását nem engedik összetörni. Tehát 300-zal belerongyolsz egy falba, és az autónak nem lesz semmi baja. Szerintem ez nagyobb hiányosság, mint az, hogy pl. a kocsit Banshee-nak hívják és nem Dodge Vipernek. De végül is akkor legalább a fizika egy részének meg a törésmodellek hiányával megspórolhatnának egy kis pénzt.
Valahol olvastam hogy állítólag nincs kizárva a női főhős,,,,remélem ez nem igaz 😄
Továbbá nagyon klassz lenne ha végre licenszelt autók lennének a játékban, de szerintem ez abszolút kizárt, de én ennek szermély szerint nagyon örülnék 😄
mustangdc3
arra ott a marvel....

Si vis pacem, para bellum

a legnagyobb siker az lenne, ha visszahoznák egy játékba az összes korábbi életben lévő hőst.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams