Elhalasztják a The Settlers megjelenését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A negyedik volt szerintem a legjobb, a mai napig játszom, éppen tegnap vertek ájultra 1v1-ben .... az igazi érdekesség volt a sötét néppel való harc, ami varázslókat és kertészeket kívánt, egész már harcmodorral .... de jó volt az 1. és 2 is, valóban, az akkori kor színvonalán.
Várom az újat, hátha megéri megvenni.
Várom az újat, hátha megéri megvenni.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Az 1 tenyleg nagy szam volt, amikor kijott, de a 3 rakta fel oket a terkepre es ebben a grafika is igen komoly szerepet jatszott.
Az 1-et nem tudom, a II volt a nagy klasszikus.
És igen, manapság nem úgy megy a fejlesztés, mint akkoriban. Mondjuk akkor a programozóknál még elég alap volt, hogy komoly matematikai (ezzel együtt modell-alkotási) alapokkal rendelkezzenek. A mai js huszárok világában erre már nincs igény.
És igen, manapság nem úgy megy a fejlesztés, mint akkoriban. Mondjuk akkor a programozóknál még elég alap volt, hogy komoly matematikai (ezzel együtt modell-alkotási) alapokkal rendelkezzenek. A mai js huszárok világában erre már nincs igény.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Imádtam a Settlers 1 -et, eszméletlen jó játék. 😊
Az eredeti jatekot egyetlen programozo es egy muvesz keszitette. Es a programozo meg arra is figyelt, hogy jobb kez szerint keruljek egymast a par pixel magas emberek az osvenyeken. Csak a gazdasagi szimulacio (a "business logic" :-) ) 70 ezer sornyi kod volt (kb. 140 programsor/nap), grafika meg minden extra megirasa elott. Nagyon jo jatek lett.
Ugyanezt a szintet 20 evvel kesobb egy teljes ceg nem kepes elerni sokkal fejlettebb eszkozokkel es az osszes eddigi tapasztalattal. (manapsag jellemzoen a 10 programsor/nap az atlagos teljesitmeny)
Ugyanezt a szintet 20 evvel kesobb egy teljes ceg nem kepes elerni sokkal fejlettebb eszkozokkel es az osszes eddigi tapasztalattal. (manapsag jellemzoen a 10 programsor/nap az atlagos teljesitmeny)