Újabb The Walking Dead-sorozat készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ööö, kicsit cikinek érzem, hogy trivialitásokra hívjam fel a figyelmet, de most tényleg 1. élő, 2. lineáris (tévés) 3. amerikai adatokat hasonlítasz YouTube videók globális élettartam-adataihoz? Persze, ha élő YouTube-adás megy milliós nézettséggel, az más (sajnálom, én ennyire nem vagyok járatos YouTube-témában), de szerintem nagyon meg fogsz lepődni olyan dolgokon, hogy manapság az egyik legnézettebb tévésorozat a tévében lineárisan, az adás idején még egy millió nézőt sem hoz.

Ha hiányos a tudásod a témában és érdekel, akkor érdemes továbbképezned magad, mert nagyon érdekes összefüggésekre lehet rálelni. Azt vettem észre ugyanis, hogy olykor a nézettségek terén elég nagy butaságokat írsz (most hirtelen nem találok példát), de gondolom azért, mert csak elolvasol valamit és készpénznek veszel.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.03.09. 08:45:09
Ha a három soroat kombinált 2,5 milliós (alapsori 1,5 millió, Fear és World Beyond 0,5-0,5) nézettsége népszerűnek mondható... Vannak youtube-erek, akik ennél több nézőt vonzanak minden videójukkal...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams