Nagy-Britannia - nézhetők tartalmak a mozgó autonóm autók kijelzőin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem ott van leírva szépen, értelmesen, az agy egy csodálatos dolog, ha csak a vizuális/halló cortex van ingerelve, akkor sokkal több információt átjön a környezetből, mintha a motoros kéreg is működne vele párhuzamba.
Annyit jelent, ha szükséges, egy filmet néző embere szabad kezekkel gyorsabban be tud avatkozni az eseményekbe, mint egy olyan embere akinek a keze is foglalat.
Annyit jelent, ha szükséges, egy filmet néző embere szabad kezekkel gyorsabban be tud avatkozni az eseményekbe, mint egy olyan embere akinek a keze is foglalat.
A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép :)
a dolog tök agyatlan amúgy..... az megengedett, hogy valaki miközben nem vezeti az autót még csak ne is nézzen az útra közben, mert egy képernyőt bámul a műszerfalon. de azt, hogy miközben az utat nézi telefonáljon fél kézzel az nem. ennek így mi értelme van amúgy??????
Utoljára szerkesztette: t_robert, 2022.04.27. 14:45:16
Utoljára szerkesztette: t_robert, 2022.04.27. 14:45:16
Utolsókból az elsők.
Sajnos nekem ez nem nagy vigasz, mert tengeribeteg vagyok, ha nem az utat nézem, rosszul leszek.
Sajnos nekem ez nem nagy vigasz, mert tengeribeteg vagyok, ha nem az utat nézem, rosszul leszek.
A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép :)