Feltámadt a Dead Island 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El lehet velük szórakozni. Én a Riptide-ot nyomom hetek óta co-opban egy haverral, Az első is vagy 6 hónapot vett igénybe, a sok achievement miatt. De nagyon idegesítő játékmechanikai hülyeségek vannak benne, főleg miután évekig a Left4Dead 1-2-n szocializálódtunk...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ehh már mióta meg vannak a korábbi részek, de talán ha húsz percet szántam valamelyikre. Rá kellene néznem újból, mivel ez ígéretes - nyilván nem hozzák ezt a grafikai szintet.
Viszont remélem, hogy a megjelenéssel a DL2 még lejjebb megy árban, legalább egy akció erejéig. (Tudom jelenleg is akciózzák, de a fránya infláció pont lélektani határ felett tartja.)
Viszont remélem, hogy a megjelenéssel a DL2 még lejjebb megy árban, legalább egy akció erejéig. (Tudom jelenleg is akciózzák, de a fránya infláció pont lélektani határ felett tartja.)
Az első kettő baromságait remélem javítják...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams