Íme a The Callisto Protocol gépigénye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap beletekertem az egy 6+ órás végigjátszásba. Lehet részenként , mint film végignézem 😄
Szerintem jó játék. És a gépigény sem csillagászati. A woke-osított Dead Space-nél mindenképpen vonzóbb...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hát, na ezt rosszul tudtam. (Mintha a YT-on UE5-nek láttam volna beharangozni.)
Viszont a cikk sokkal nagyobb bajokat ír, az viszont gáz. De várjuk meg míg kijön és majd fél-egy év múlva már játszható is lesz 😛
Viszont a cikk sokkal nagyobb bajokat ír, az viszont gáz. De várjuk meg míg kijön és majd fél-egy év múlva már játszható is lesz 😛
https://wccftech.com/the-callisto-protocol-pc-stuttering-is-unbelievably-bad-says-digital-foundry/
lmaooooooooooo és még mindig van lejjebb
lmaooooooooooo és még mindig van lejjebb
"The Callisto Project was created with one of the final iterations of Unreal Engine 4 and with access to a full motion capture studio - and this ..."
publicity stunt
ingyenreklámot csináltak egy karakter importtal lmaooooooooooo
publicity stunt
ingyenreklámot csináltak egy karakter importtal lmaooooooooooo
nem ue5
Nos, ha a minimum tényleg ennyi, akkor az Unreal5 valóban jól sikerült darab.
"Olyan élethűek a Callisto Protocol motorjának erejét bemutató karaktermodellek, hogy alig lehet megkülönböztetni őket a valóságtól
Az Unreal hihetetlen ereje"
😄D várom a prohardveres maszkulin jelzőket videojátékokra, izmos,szőrös stb. Lesz itt még wájemsziéj is.
Az Unreal hihetetlen ereje"
😄D várom a prohardveres maszkulin jelzőket videojátékokra, izmos,szőrös stb. Lesz itt még wájemsziéj is.