Nem folytatódik az új Dexter-sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kifejtenéd?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hát... csak én láttam a befejezést? A címszereplő... hát... tudjátok :D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
inkább el sem készült volna ez az évad
miért fáj neked, ha nekünk nem tetszett, amit dexterrel műveltek?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Tudhatnád, hogy ez a kordivat. Manapság ez sikk. Ebből élnek. Az utálkozás élteti őket. Vagy azért, mert gyengék, és muszáj lenne nézniük olyasmit, ami nem tetszik nekik. A lényeg, hogy más öröme frusztrálja őket. Én úgy vagyok vele, hogy ha olyasmi folytatódik, olyasmi készül el, ami engem nem érdekel, akkor hidegen hagy. Vagy olykor örülök, hogy mások örülnek.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.02.02. 04:29:40
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.02.02. 04:29:40
Miért fáj nektek, ha más kedvence folytatódik? Nektek kötelező nézni?
Hála ég! :-)