Remnant 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert itt nem sok közöm van hozzá.
Vagy egy másodlagos Arherype segíthet?(Challenger).
Nekem sok ez a vinnyogás már, öreg vagyok hozzá.. XD
Ezt is megtudtam akkor.
Nagyon hosszú ideje nem nézek streamereket, se a játekok készítésének egyéb hátterének történeteit nem követem... 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.26. 14:38:42
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.24. 23:37:12
[merlinw.org]
XD...
[merlinw.org]
És lehet hogy valaki kiröhög ezért, de nekem rohadtul horrorisztikus is, rendesen f#sok ezektől a gusztustalan fiend-ektől, ezért lassan haladok, még csak most végeztem a Sunken Witch-el, az is kinyírt jópár tucatszor mire nem estem pánikba tőle, és rájöttem mit kell csinálni... XD
Ez ezzel a DLC-vel nekem magasan az év játéka, borzasztóan élvezem. 😊
Önmagam legnagyobb meglepetésére, (általában nem igazán érdekel a soulslike stílus )
ez nálam eddig az egyik "év játéka" esélyes, harmadjára állok neki végigvinni.
Külön öröm hogy Losomn területek lesznek pluszban, azokat meg a dungeon-jait imádom a legjobban.. 😊
The One True King has awakened and is out for blood. Corrupted by the Root during his near-death slumber, the mad king sees betrayal at every turn and is on a rampage of revenge.
Uncover the secrets behind The One True King by exploring a mysterious new area within the world of Losomn. Traverse new dungeons, acquire powerful equipment, meet unexpected allies, and face new threats in their adventure to reach The One True King and defeat him once and for all.
The Impaler
FEATURES:
❖ New Storyline, Dungeons and Area Based in the World of Losomn: Delve deeper into the land of Losomn and experience a brand-new storyline about the One True King - whose mind has been poisoned by the Root and is out for revenge against those who oppose him.
❖ New Archetype - The Ritualist: Leveraging status effects to punish foes, this new Archetype is a master of pain and suffering. More details on the Archetype will be revealed soon.
Fearsome creatures
❖ Many Items and Powerful Weapons that Enhance Gameplay: Outfit your survivor to survive this more deadly version of the world of Losomn by choosing from a host of new weapons and modifications, along with new items, like amulets and rings.
❖ New Bosses, Characters, and Fearsome Creatures to Encounter: Mysterious threats and survivors, of unknown origin, emerge from the ocean depths and roam the streets bringing new challenges for all players.
The Awakened King will be available for € 9.75 on all platforms or pick up the DLC bundle for € 24.5 for access to this DLC and two additional packs once they’re available!
Ultimate Edition purchasers will have access to The Awakened King at no additional cost!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.01. 18:23:03
[merlinw.org]

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
fehér - átlagos sebzés
sárga - komoly sebzés
piros - extrém sebzés
Ami a lényeg: mindig törekedj a gyenge pontokat lőni az enemy-n, mert ott nagyobbat sebzel, és ezek mindig piros színű sebzések lesznek. Ilyenkor általában sniper lőszert dobnak az ellenfelek, és nagy eséllyel lesz "one-shot kill" a találat, azaz még a lőszert sem kell pazarolnod. A N'Erud-i zombiknál általában a mellkas bal oldalán vannak ilyen kis mirigy tasakok, és azokba kell beledurrantani. A root-infected ellenfeleknél a fejen, vagy a felső testen van egy lyuk, aminek a belseje láva színű, és azt kell eltalálni. A labirintus kavicsszörnyeinek pedig a hátán vagy a feje tetején vannak kis fehér világító kockák. Ha azokba lősz, szinte egyből meghalnak. A robotoknál meg a led-es fényeket keresd, általában a mellkas két oldalán vannak, a drónoknál meg középen. A bossoknál szintén érdemes a weak pontokat lőni, mégpedig tüzes töltényekkel. Az viszonlyag sok HP-t vesz le, és nagyobb eséllyel nyomod le őket még aznap.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ha sűrűn van szükséged ammo-ra, akkor a sebzésed alacsony (vagy ész nélkül lődözöl 😊), fejleszd a fegyveredet / gyűrűket okoskodd össze. Ja meg van 2 mutator ami elég nagy eséllyel rak vissza ammót a tárba / táskádba.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A legrosszabb, mikor egy checkpoint előtt nem sokkal gyaknak le, mert olyankor kezdhetem az elejétől az egész pályát, és többnyire az elfogyott lőszer miatt, ugyanis a kardomon nem fejlesztettem semmit, tehát alig sebez.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.28. 16:28:48
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Marsszonda, 2023.07.28. 07:55:13
Mindegyik világ közös. Csak kevert sorrendben kapod őket az egyes újrajátszások folyamán. Az összes class megkapja mindegyik helyszínt, legalábbis 2 végigjátszás során meg sok videó megnézése után így tapasztaltam. Bár újrajátszásonként az adott világ egyes pályarészei itt-ott eltértek egymástól.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
De szép bauxit, honnan van?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.27. 22:45:08
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szép bauxit, honnan van?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Másik opció a Challenger class, az önmagában is tank és ő is újra tud éledni egyszer 4-5 percenként.
Miután összeszedtél 10 trait pontot megnyílik a második archetype, és egyszerre használhatsz két class-t pl challenger és hunter.
Ha nagyon nem megy valami, akkor vagy farmolni kell a boss-ok közti területeket és fejleszteni a cuccaidat. Illetve a nem felkiáltójeles (térképen ajtó feletti jelzés) területek opcionálisak, visszamehetsz később, erősebben.
Harmadik opció a coop.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.27. 11:00:37
[merlinw.org]
Nem attól függ, Mindenkinek teljesen más random világokat generál a játék (egyedül a labirintus és ward 13 közös). Sőt még a sztori is random változik bizonyos szinten. Boss-ok is random, 3-4 féle közül dob egyet a játék, a boss loot is 2-4 variációs, stb. Eventek, területek, eventeken belüli eventek, mind mind random. Utóbbi (és nyersanyag) farmolására jó az adventure mód (akkor nyílik meg, ha végzel egy fő területtel), a sztori és sztori boss lootok begyűjtésére meg a világ újra generálása.
A teleport kő menüjében tudtok adventure mod-ot indítani (mehet szimultán a fő sztorival, közös a karakter, loot, minden), világot generálni, nehézségi szintekkel játszani.
Újra játszási faktor 1000% 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.07.27. 10:59:47
[merlinw.org]
Találtam egy csítet, ami felturbózza a heal-ek számát. Ezután ólajtó méretű pofával léptem a ringbe, hogy na majd megtanítom az ellenfelet kesztyűbe dudálni... azt hiszed ment? 😄 Gyakorlatilag pislogni nem tudtam, olyan gyors a dagidög. Annyira agresszívan támad, hogy összesen 1 heal-t tudtam felhasználni, a következőt már nem engedte, mert mire benyomtam volna, kinyírt a francba. Még csíttel se tudok nyerni... sztem alapvetően nehezebb, mint az első rész. Néztem videókat is, volt akinek ezt a trágyagalacsint 3 óra után sikerült legyőzni. Pedig ez a tutorial utáni első boss.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.