Hova tűntek az emberek az SuperGamezről?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because I said so... that's why.™
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2026.02.13. 12:03:46
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Nulla tenaci invia est via"
Természetesen miattam jött vissza, amint meglátják a többiek, hogy én visszatértem ők is jönni fognak.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
https://youtu.be/jiSL1qzFhtk?si=nNEOnnEUPg0n3zlD&t=69
Kb 8 éves korom óta járok az sg-re. Én benne vagyok egy comebackben, de nem páran fogjuk feltámasztani az sg-t. Bár szeretem nézni hogy a régi arcok miket írkálnak néha.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
"
Fórum (Fókusza): Hosszú ideig (és jelenleg is) az egyik legfontosabb eleme a fórum része volt, ahol aktív közösség vitatott meg számos témát (hardware, mobil, játékok, általános eszmecsere, filmek, stb.).
Aktualitás/Trendek: A fórumok aktivitása, mint általános internetes trend, az utóbbi években csökkent, sokan említik, hogy a Facebook, Reddit és más platformok átvették a helyét. Ugyanakkor még mindig vannak aktív topikok és a régi felhasználók egy része a nosztalgia miatt is használja.
Kritika (Felhasználói élmény): Néhány felhasználó kritizálja a mobilnézetet és a reklámokat, amik néha megnehezítik a használatot.
Összefoglalva: Egy patinás, nagy múltú magyar IT-magazin, ami minőségi cikkeket közöl, de a fórum része — bár még létezik — a felhasználói szokások változása miatt már nem annyira pörgős, mint korábban."
Szóval reális képet fest az oldalról, szerintem ha a szerver nem szűnik meg az oldal sokáig elvegetálhat.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Vissza olvasva az elmúlt 1 - 2 hosszászólásait, azaz érzésem hogy kár az erőlködésért. : /
a leveleim azért lementem. :)