Grand Theft Auto 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz szebb lesz mint a konzolos.
De ha igaz akkor a trailer én el van rejtve az is hogy jön a Ps6.
PSN ID.: Beegabor
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
Még be sincs jelentve hogy mikor jön.
Legutóbbi hírek szerint még ps5 pro-n sem fog tudni futni 30fps-nél többel.
Mint kiderült a ps5 pro bemutatón még tavalyi játék sem tudta a 60 fps-t,sőt volt ami 8xxp-ben vagy alacsonyabb felbontásban futtattak. XD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.10.06. 22:44:21
[merlinw.org]
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én már sokszor kivittem,de nekem mindig csak 3 volt.
Michael Trevor és Franklin.
Nyugis a lökött meg a feka.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Biztos, hogy szórakoztatóipari mérföldkő lesz ez a rész is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.12.05. 11:51:36
amúgy a felépítés ugyanaz,kis szöveg a szereplőtől,nagytotál a helyszinekkel,kis városi élővilág,kis akció,másfél perc ,kaptafa :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.05. 11:44:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Azt is megértem, hogy miért lesz jelenkori a GTA6: mert jön a GTAO2 is vele. Ez is egyértelmű.
a gta 5 Trevorják meg azért erős standart bűnözőnek hívni nem ? :D
illetve Michael a kiöregedő de még tenni akaró vonal,illetve Franklin meg szintén a feka gang világból érkezett,csak nagyobbat lépett aztán :p
nemtom,sztem az többi karakter ,akikkel találkoztak sokkal érdekesebbek voltak,Lester, vagy a san andreasból a fű termesztő hippi aki azonnal beugrik :D
a nyolcvanas évek adja,mert én is miami vice és hasonlón nőttem fel,de ugyanúgy bejött a bad boy modern világa is . :) jó a nosztalgia is :p(hozzátenném az egyik snittben ott a miami vice fehér testarossája is :p )
amúgy én várnék egy rendőrös sztorit is,teszem azt az irányítható karakter egy beépített rendőr vagy hasonló ,ne mindig csak a rosszfiúk :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.05. 09:37:32
Ahogy a GTA3 (jelenkor) után is jött egy Vice City (80-as évek) meg egy San Andreas (90-es évek), úgy nem lett volna hülyeség, ha a GTA5 (jelenkor) után sem azonnal egy új jelenkori GTA jön. Én jobban örültem volna egy "tematikus" GTA-nek, Vice City 2 nagyon adta magát, miután kiderült, hogy Miami lesz a város. Ez így egy picit ugyanolyan, mint a GTA5 csak szebb grafikával. Nem mondom, hogy rossz lesz, mert biztos nem lesz az, csak egy picit been-there-done-that lett nekem.
Az nyilvánvaló volt, hogy a grafika 10 év alatt azért ugrik egy nagyot, de a grafika önmagában nem minden. A GTA-ben nekem az volt a jó, hogy a főszereplők érdekesek voltak, mindegyik picit más:
- GTA3: Claude volt a legkevésbé egyedi, de ez volt az első 3d gta, szóval ez bocsánatos
- Vice City: Tommy, 80-as évek
- San Andreas: CJ, 90-es évek gangvilág
- GTA4: Niko, délszláv bűnöző NY-ban
- GTA5: full sztenderd jelenkori amerikai bűnöző főszereplők, az egyetlen újítás, hogy egyszerre három
- GTA6: full sztenderd jelenkori amerikai bűnöző főszereplők
a grafika szebb,a fények is jobbak
a pálya nagysága sokat számít,amiből nem láttunk semmit,a sztori része is kellően hosszú és változatos lehet,ahogy az eddigiekben is. most mégis mit tudnának újítani? hatalmas élő város,ellopható bármi,lelőhető bárki,ennél feljebb hogy lépjenek? csak a grafikával a helyszínnel és a sztorival tudnak újítani,illetve finomítani az AI vezérelt npcken,ami már az 5ben is elég faján működött,szinte elhitted hogy él a város.
Nekem már a florida keys részek is bejönnek,hidak szigetek,végre nem csak arra lesz jó a vizi jármű hogy körbehajózd a sziget-várost,hanem lesznek jó kis szigetek,belső vizi utak stb ,használhatóbbak lesznek
onlineban is sztem hozzák a jól bevált receptet,bizniszek,yachtok,nem hinném hogy sokat tudnának újítani itt is,max részletgazdagabbá tenni a dolgokat
Online csak akkor tudnának újítani ha lenne hivatalos roleplay része is :) mint most egy five m szeró
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.05. 08:43:03
Kedd délután 15 óra,chipset bekészíteni,jön az első feminista GTA!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.12.02. 00:06:14
Mármint hogy még mndig benne van a top 10 vagy néha top 5-ben,mióta megjelent az ötödik rész nem volt hozzá hasonló kaliberű játék.
Legalább is számomra azóta sem jött ki olyan jó mint a GTA V.Vagy a GTA Online.
Ami azt illeti nekem még az RDR2 sem közelítette meg azt az élményt amit mai napig nyújt az öt és az online része.
10 evvel a megjelenes utan is rendszeresen top10-es a GTAV az eladasi listakon, mindenfele BP meg fizetos expansion nelkul, nagyon nem kellenek ezek sem ahhoz, hogy az emberek fizessenek mint a kisangyal.
Lehet hogy mint a Fortnite vagy WoW esetében GTA Online lesz az egész, a releasek meg már csak verzió növelések lesznek, és GTA: Final lesz a neve és évente tudnak expansion pass/battle passt lehúzni az emberekről.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.11.16. 10:56:42
Úgy néz ki több GTA V szereplő is benne lesz ha igaz M és F is olyasmit nyilatkozott hogy benne lesznek az újban,szóval lehet csak GTA V DLc jön.
Mármint M-et és F-et szinkronizáló szinész nyilatkozta.
Nem irom ki a nevüket mert egyszer GTA v topicban hiszti volt hogy ki lett írva a szereplő teljes neve. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.16. 10:44:48
Egyebkent par ex-rockstartos szaki linkedin profiljan is a GTA VI-ra hivatkoznak, mint korabbi munka creditje, de ettol meg siman lehet, hogy ezuttal hivatalosan nem lesz szamozas, csak egy alcim - bar a vilag 99% gta6/gtavi-kent fogja hivni/irni.
igen, az más kérdés h mennyire volt jó.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.11.15. 20:54:35
Mivel már így is túl sok túlóra a nyomás a fejlesztőkön ezzel akarnak kicsit lazítani rajta,ami még nincs teljesen kész azt kihagyják ha kész lesz DLC-ként megvehető lesz.