Commodore 64-et másoló vezeték nélküli mechanikus billentyűzet jelent meg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keychron, Varmilo, Akko (ez utóbbi most kedvezménnyel). Magyar bolt az AfterHours.hu ahol tudsz szűrni ISO-ra.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"És mik azok a tekerőgombok?"
Bluetooth uzemmod es analog hangero. Maga a billentyuzet egy sima modern amerikai kiosztasu mechanikus billentyuzet, amihez keszult egy C64-es stilusu gombkeszlet. A C64-esen nem volt windows gomb, de meg caps lock sem (shift lock volt, mechanikus) Ez csak egy skin egy modern billentyuzetre.
Viszont nem tudom miert nem talalok sehol rendes EU-s elrendezesu (allo enter-es) teljes meretu (100%-os) cserelheto kapcsolos, vezetekes, mechnikus billentyuzeteket. Mintha az embereknek nem kellene uj gyartasu hasznalhato teljes meretu billentyuzet. Nekem egy 130%-os is jol jonne, bal oldalt 4x4, 5x5 vagy 6x6 makro pad-es.
Bluetooth uzemmod es analog hangero. Maga a billentyuzet egy sima modern amerikai kiosztasu mechanikus billentyuzet, amihez keszult egy C64-es stilusu gombkeszlet. A C64-esen nem volt windows gomb, de meg caps lock sem (shift lock volt, mechanikus) Ez csak egy skin egy modern billentyuzetre.
Viszont nem tudom miert nem talalok sehol rendes EU-s elrendezesu (allo enter-es) teljes meretu (100%-os) cserelheto kapcsolos, vezetekes, mechnikus billentyuzeteket. Mintha az embereknek nem kellene uj gyartasu hasznalhato teljes meretu billentyuzet. Nekem egy 130%-os is jol jonne, bal oldalt 4x4, 5x5 vagy 6x6 makro pad-es.
feltételezem a gombok mechanikájának köze nem lesz egy eredeti c64-es gombhoz. Azok olyan finoman jártak, hogy sok mai bill. megirigyelné azt.
Amiben hasonlít az a szín világ.
Amiben hasonlít az a szín világ.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Nem tudom, hogy miért mindenhol ezt reklámozzák most. Ma már ez a harmadik újság, ahol ezt látom. Gondolom rendesen fizettek érte...
Mindenesetre szerintem semmi köze a C64-hez. És mik azok a tekerőgombok? :D
Utoljára szerkesztette: halaszlo, 2024.04.01. 19:34:02
Mindenesetre szerintem semmi köze a C64-hez. És mik azok a tekerőgombok? :D
Utoljára szerkesztette: halaszlo, 2024.04.01. 19:34:02
Gondolhatod, hogy 100 dollárért nem kapsz minőséget. A nosztalgiafaktor elég, a minőség igénye marginális.
Remélem nem ilyen lesz.mint a videóban. Nem is hasonlít. Egyszerűbb ha matricát árulnak,és csak fel kell ragasztani az aktuális billentyűzetre.
Bérbe vehet? reklámfelület...
én commodes voltam de nem tetszik, erőltetett, nem nosztalgikus inkább csak nyerészkedős
Szerintem csinalja, nem irnak semmit a burkolatrol, igy aligha lesz minosegi anyag. ABS keycap-ek vannak rajta, nem egy hudejo vetel $100 kategoriaban.
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.03.31. 16:45:41
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.03.31. 16:45:41
Azt utáltam a régi számítógépházakban/perifériákban, hogy a törtfehér/csont/beige színű burkolat egy idő után rondán megsárgul/barnul. Ha ez nem csinálja, akkor jó kis nosztalgia. Bár jobban szeretem, amikor csak felidézi a múltat, és nem régi cuccnak akar látszani. Gondolok itt a 3 állású tekerőkapcsolóra, régi piros LED-re, ilyesmi. Elég lenne, ha csak formára meg színre hasonlítana, a többi pedig modern lenne, és nem hangsúlyos.
Nekem tetszik, ízlések..
Ronda és retró. Aki vonzódik a Commodore-hoz, annak érdekes lehet.