A következő generációs atomreaktorok sem lesznek mentesek a biztonsági félelmektől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legkori szendioxid csokkentheto legkor regeneralo, azaz szen kivono allomasokkal, de ezeket csak akkor eri meg telepiteni ha mar minden ember co2 forrast megszuntettunk. A nagy kozponti reaktorok jol vedhetoek es ha biztonsagosat akarnak akkor candu rendszer kellene. Az ugyanis dusitatlan urannal megy.
Nos, szerintem az amcsik megint nem a lényeggel foglalkoznak. Az oroszok világpiaci részesedése erőmű építésben a nemzetközi piacon 76%, a dúsításban meg kb 38%. Építetek uszályra kis, mobil nukleáris platformokat, stb.
Szal az egy kérdés, hogy ezekkel a kisebb, olcsó erőművekkel amcsiföldön terrorista csoportok nem tudnak/akarnak bombát csinálni. OK. Csak éppen a világot a russzkik olyan technológiával árasztják el, amely segítségével más országokban ezt potenciálisan lehetővé teszik.
Miután, majd erre az aspektusra is ráébrednek lehet a problémát nagyon "sikeresen" erőből kezelni, meg lehet mondjuk tárgyalni, régimódi egyezményeket, ellenőrző szervezeteket összehozni.
Szal az egy kérdés, hogy ezekkel a kisebb, olcsó erőművekkel amcsiföldön terrorista csoportok nem tudnak/akarnak bombát csinálni. OK. Csak éppen a világot a russzkik olyan technológiával árasztják el, amely segítségével más országokban ezt potenciálisan lehetővé teszik.
Miután, majd erre az aspektusra is ráébrednek lehet a problémát nagyon "sikeresen" erőből kezelni, meg lehet mondjuk tárgyalni, régimódi egyezményeket, ellenőrző szervezeteket összehozni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Inkább arra, hogy: Mi lenne most az éghajlattal, ha ős/közép-kori szinten lennénk jelenleg is? Kizárva, az emberi faktort, a képletből. Vajon, van ilyen lemodellezett klímamodell? Vagy haláli mindegy mi is történt volna, az elmúlt évezred(ek)ben és milyen mértékben avatkoztunk be, az éghajlatba, ugyanilyen lenne ekkor is és várható-e további melegedés vagy inkább egy hirtelen jött jégkorszak jön?
Az éghajlat így is, úgy is megváltozik. Ez ellen nem tudnak mit tenni. A sok környezetvédelmis maszlag elsősorban az emberek hülyítésére és lehúzására jó.
Én inkább olyan független tanulmányra lennék kíváncsi, ami megmutatja, hogy mennyire és hogyan befolyásolja a szélerőmű és napelempark időjárásunkat. Szerintem ezzel is vannak gondok, melyek talán súlyosabban is érintenek minket, mint gondolnánk.
Én inkább olyan független tanulmányra lennék kíváncsi, ami megmutatja, hogy mennyire és hogyan befolyásolja a szélerőmű és napelempark időjárásunkat. Szerintem ezzel is vannak gondok, melyek talán súlyosabban is érintenek minket, mint gondolnánk.
Warning! Cargo bay open, shields are down!