Simutrans

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
Köszönöm szépen!

Igen én is megkérdeztem pár napja :-)
De azért tényleg köszi!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Úgyis a Transport Tycoon a király! :) Te jó ég, mennyit játszottam azzal, elő kéne szedni újra.
Montanosz
kérdezd meg az ai-t jobban jársz mint mire itt valaki válaszol

A Simutrans pak128 játékban a vasútépítés során a előjelző és a peronválasztó fontos szerepet játszik a közlekedési rendszer hatékony működésében.
Előjelző
Funkciója: Az előjelzők a vonatok számára információt nyújtanak a következő jelzésekről és a pálya állapotáról. Ezek a jelzők segítenek a vonatoknak a sebességük és a megállásuk megfelelő beállításában, így csökkentve a balesetek kockázatát.

Működés: Az előjelzők általában a következő jelzők állapotát mutatják, például zöld (szabad), sárga (lassíts), vagy piros (megállj). A vonatoknak figyelniük kell ezekre a jelzésekre, hogy biztonságosan közlekedhessenek a pályán.

Peronválasztó
Funkciója: A peronválasztók a vonatok számára lehetővé teszik, hogy kiválasszák, melyik peronra érkezzenek, ezzel optimalizálva a forgalmat és a utasok áramlását.

Működés: A peronválasztók általában a vonatok érkezését és indulását irányítják, lehetővé téve, hogy a vonatok a megfelelő peronra álljanak meg. Ez különösen fontos forgalmas állomásokon, ahol több vonat is érkezik és indul egyszerre.

Összegzés
A Simutrans pak128 játékban az előjelzők és peronválasztók kulcsszerepet játszanak a vasúti közlekedés biztonságos és hatékony irányításában. Az előjelzők segítik a vonatok sebességének és mozgásának szabályozását, míg a peronválasztók optimalizálják az utasforgalmat az állomásokon. A megfelelő használatuk elengedhetetlen a sikeres vasúti hálózat kiépítéséhez és működtetéséhez.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tigerbácsi
Valaki még játszik ezzel a játékkal?

Elővettem, s meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi fejlesztés, pak jött ki.
Gondoltam pár órát szánok rá. Aztán jött a vasútépítés. Na ott vannak jelzők. pl. előjelző vagy a peronválasztó. Akárhogy is próbáltam rájönni nem tudom hogy működnek ezek, Valaki esetleg tud ebben segíteni?

Köszi szépen

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!