A folyamatos fejlesztések révén kerültek a világ élvonalába a kínai elektromos autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerinted kína nem a tervezett elavulást követi?
Azért ezt gondoljuk át kicsit. Mesélj, te hány milliót költöttél eddig arra, hogy német autót vegyél, csak mert az "hazai" valamennyire?
Nyilván, én is veszek hazait, ahol lehet: De az biztos, hogy nem fogok se német, se olasz, se semmilyen EU-s sz@rt venni, ha harmad áron vehetek MINŐSÉGI kinait. Támogatják? Jó. Letojom.
Piacgazdaság, bocs.
Annó pont ezt hangoztatták a nyugatiak.
Csak aztán elfogytak az ötletek, elmúlt a tudás, az innováció - és maradt a tervezett elavulás, ami manapság már inkább a garancia előtti szétesések javítására alapul, mintsem a garancia idő alatti működésre.
5 autóm van, én szerelem őket. Pontosan látom, hogy a német precizitás már 2000 környékén is csak legenda volt. Tudnának tartós autókat építeni? Persze. Csak nem akarnak.
Amúgy az EU-s autóiparral (is) a legjobb ami történhet, az egy ilyen mértékű pofon. Pont ideje összekapniuk magukat, aki meg nem képes rá, azt pont jó lesz egy érdekes fejezetnek a történelem könyvekben.
Utoljára szerkesztette: Supra-III, 2025.05.05. 06:53:43
Nyilván, én is veszek hazait, ahol lehet: De az biztos, hogy nem fogok se német, se olasz, se semmilyen EU-s sz@rt venni, ha harmad áron vehetek MINŐSÉGI kinait. Támogatják? Jó. Letojom.
Piacgazdaság, bocs.
Annó pont ezt hangoztatták a nyugatiak.
Csak aztán elfogytak az ötletek, elmúlt a tudás, az innováció - és maradt a tervezett elavulás, ami manapság már inkább a garancia előtti szétesések javítására alapul, mintsem a garancia idő alatti működésre.
5 autóm van, én szerelem őket. Pontosan látom, hogy a német precizitás már 2000 környékén is csak legenda volt. Tudnának tartós autókat építeni? Persze. Csak nem akarnak.
Amúgy az EU-s autóiparral (is) a legjobb ami történhet, az egy ilyen mértékű pofon. Pont ideje összekapniuk magukat, aki meg nem képes rá, azt pont jó lesz egy érdekes fejezetnek a történelem könyvekben.
Utoljára szerkesztette: Supra-III, 2025.05.05. 06:53:43
egyelőre azért a kínán kívüli eladásokkal óvatos lennék. egyrészt nem hülyék az emebrek nem fogják kínát támogatni saját hazájuk helyett, másrészt szokásos toltott állami támogatás nélkül nem tudnák ilyen olcsó nadni a szarjaikat .
Majd kipukkad ez a kínai lufi is ... sokadik kína mindenkit lesöpör forgatókönyv amiből nem lesz semmi ...
Majd kipukkad ez a kínai lufi is ... sokadik kína mindenkit lesöpör forgatókönyv amiből nem lesz semmi ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A nagy nyelvi modelleknek nincs sok kozuk az onvezeteshez, de a CNND neuralis matrixoknak van es ez mar egy lassan 30 eves kutatasi terulet. A kinaiak harom fo okbol tudnak gyorsan fejlodni, az egyik a szabadalmak es szerzoi jogok figyelmen kivul hagyasa, a masodik a kooperacio minden allami kutatointezet es maganceg kozott az allami celok elerese erdekeben, a harmadik pedig az a tokemennyiseg ami a vilagpiac megszerzese erdekeben allami szinten erkezik a szektorba. Egy szetszabdalt szabadpiacnak nagyon nehez gazdasagilag versenyezni egy allamkapitalista rendszerrel.