A Discord MI-t vezet be a beszélgetések nyomon követésére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Egyelőre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Senki sem tudja, mert nem úgy van. Tencent az egyetlen kínai H szériás befektetőjük, passzív kb 10-15% részesedéssel. Semmi beleszólása a cég működésébe, felveszi az osztalékot és annyi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2025.10.10. 10:34:08

[merlinw.org]

Nem tudom mennyi ember tudja, de a Discord már régóta kínai kézben van. A felvásárlás óta én úgy veszem, hogy az adatbiztonság = nulla. Szóval nem ér hidegzuhanyként a hír.
A discord egyik nagy elonye, hogy alapbol nem publikusak a beszelgetesek, tehat bejelentkezes es csatlakozas nelkul nem lehet oket olvasgatni. E melle szeretnenek publikus, barmikor barki altal elerheto forumokat kesziteni, ahol a moderaciot is ok vegzik. Ez csak arro jo, hogy ezen forumokban beleszolhatnak a moderacioba es ami lenyeges, hogy eladhatjak az ott keletkezo osszes tartalmat, akar MI treningre, akar mas celokra. Uzletileg megertem, de felhasznaloi szempontbol nem jo hir.

Plusz ugyebar minden forum minden adatat athajtjak egy MI-n, hivatalosan osszegzes celjabol, nem hivatalosan tanulasi adatbazis letrehozasa celjabol. Ez azert problemas, mert igy nagyon sok nem publikus adat kerulhet ki a netre, pl. maganbeszelgetesek soran elhangzott bizalmas informaciok, amiket ezutan barmelyik az adatbazison treningezett MI visszaadhat valaszkent.

ps: Igen, a biztos megoldas, ha minden netes kommunkaciot publikus, egy hirdetotablara felirt infokent kezelunk es csak olyan infot adunk meg amit ki mernenk irni az utcan egy tablara.