Milyen hatással van a gyászra a digitális feltámadás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bírom, hogy elnevezik a jelenséget "digitális feltámadásnak", ami kicsit se hangzik abnormálisan 😄 aztán elkezdenek károgni, hogy ez a jelenség abnormális. 😄
Embere válogatja, van aki helyén tudja kezelni az ilyesmit, van aki nem. Sok minden amiatt nem működik, hogy az ember nem képes normálisan használni, viszonyulni hozzá, felnőni hozzá, valószínűleg ez is egy ilyen dolog.
Az szerintem problémásabb, hogy pl. Facebook tele van halott userekkel, és a Facebook azért nem csinál velük semmit, mert a halott user is pénzt termel már azzal is, hogy növeli a userszámot.
Embere válogatja, van aki helyén tudja kezelni az ilyesmit, van aki nem. Sok minden amiatt nem működik, hogy az ember nem képes normálisan használni, viszonyulni hozzá, felnőni hozzá, valószínűleg ez is egy ilyen dolog.
Az szerintem problémásabb, hogy pl. Facebook tele van halott userekkel, és a Facebook azért nem csinál velük semmit, mert a halott user is pénzt termel már azzal is, hogy növeli a userszámot.
Ha jól látom a háttérben volt némi Ozzy kép, ebben mi a vitatéma? Nem az volt, hogy beszélgetett egy AI Ozzyval, vagy együtt játszott vagy bármi. Ennyi erővel ne nézegess képeket, videókat elhunytakról...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.