Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Az egyetlen SW film, amit még nem néztem újra :S

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The Matrix has you...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.13. 15:40:32
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.02.10. 22:56:00
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kell némi angoltudás hozzá de ha bekapcsoljátok a feliratot úgy könnyebb követni.
The Matrix has you...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amolyan semmilyen..mutat is valamit, meg nem is. ettől még lehet, hogy jó film lesz, de elsőre nem is sütöttek el semmit..mondjuk miért is tették volna...csak ez meg akkor "minek csináltátok" dolog?
The Matrix has you...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.02.02. 09:45:29

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.01.20. 13:19:48
[merlinw.org]
The Matrix has you...
És az Star Wars: Igazság Keze - Hűség és Válaszutak milyen mértékben tartoznak ezekhez a könyvekhez?
Ugye a Válaszutakban is Mara Jade van.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Matrix has you...
Az utolsó parancs után melyik könyv következik?
(Tudom, hogy ez a Thrawn trilógia záróakkordja, de még utána is vannak könyvek Zahntól ugyanazon szereplőkkel).
Sajnos könyves topikot nem találtam a fórumon. 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.19. 08:37:31
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azért annál jelenetnél nem tudom ki írta párbeszédet de majdnem lefejeltem az asztalt amikor Anakin elmondta hogy hogyan irott ki egy komplett falut mire Padme...
- Dühösnek lenni emberi dolog...
Most komolyan? Nagyon tudhat az ágyban a srác ha Pade ezt ennyivel elintézi. 😊
Viszont harmadik részben amikor Anakin megöli Dokut és utána Palpatine emlékezteti hogy kiirtotta a falut és akkor a csata hangjaiba pár pillanatra, alig halhatóan de belevegyül a buckalakók klasszikus üvöltése... na az egy nagyon jól összerakott jelenet.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az alapvető probléma szerintem ott van, hogy sokan Vadert GONOSZ-ként kezelik, csakhogy ez a jelző nem teljesen igaz rá. Egész pontosan a gonosz, az egy elég tág fogalom. Vader inkább a megkeseredett, megtört, hideg, gépies, de megfontolt, és kegyetlen karakter volt. A filmekben legalábbis én nem emlékszem, hogy szórakozásból, vagy csak úgy ok nélkül megölt volna bárkit is.
Az átállása meg nem 5 perc volt, hanem sokkal hosszabb folyamat. Az ep2/3 nagyrészt erről szólt. Kezdte rabszolgaként, ami már alapban nem egy vidám élet. Aztán elég sok elutasítás/csalódás érte (nem akarták képezni/jedivé avatni), elvesztette az anyját, aztán a szerelmét is. + Palpatine manipulálta is. Az a hirtelen "meggonoszodás", inkább a végső átbillenés volt, mondhatni megadta magát sötét oldal erejének.
The Matrix has you...