Emulátorok

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Létezik-e normálisan mûködõ Nintendo 3ds emulátor? Amit én eddig találtam, ahhoz mind ki kellene tölteni egy kérdõívet, azokhoz meg nem nyúlok hozzá...

DarkSector
Nekem elég lenne ha csak Arcade játékok mennének rajta de még az sincs...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
1000 évig nem lesz...majd ha a PS2-õn bugmentesen futnak a játékok meg lesz Xbox classic emulátor...majd utána...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fehercsoki
Kamu.

xbox360 emulátor
nézte már valaki?

youtube-on vannak fent videók róla, de nem tudom, mennyire hitelesek
tsõ

van már ps3 emu?
DarkSector
az gáz...:S

Fehercsoki
Kamu.

DarkSector
Srácok érdekelne 3ds emulátor.

Lehet már készülget valami? Vagy ez csak egy kamu oldal?

3DS emu.com

DarkSector
Majd ránézek a legujabbra, van 1-2 játék ami érdekelne...

Fehercsoki
Abból is a build botos legújabbat töltötted le?Mert nekem eddig minden elindult,igaz 1 alkalommal kicsit sötét volt a kép és nem is tudtam világosabbá varázsolni.

DarkSector
Van de nekem 1 játék se indult el...:S

bocs, már nem kell 😊
még valami: valaki be tudná linkelni a jelenleg legjobb psp emut letöltésre? (úgy tudom van psp emu nem ?)
Fehercsoki
Biztos mivel GoWot is május óta csinálták meg.

DarkSector
Köszönöm megprobálom remélem menni fog.

Fehercsoki
Beállítások meg nagyrészt alapbeállítások speedhackel kiegészítve.

Fehercsoki
Próbáld az újat,május elég rég volt.

DarkSector
Milyen pc-d van, milyen emu és a beállítások mik grafika pluginnél?

Nekem ez van alap beállitások mellett.
KATT

Fehercsoki
Shadow of the Colossus és GoW 1-2 megy szépen hiba nélkül,ez biztos,és nincs csúcspc-m.

DarkSector
Csúcs pc-ken lehet. A hibák befolyásolják, mivel a jobb játékok nem futnak bug nélkül senem fix 60FPS-el.
Legújabban használom, a faszább címek így sem futnak el.

Most az oké hogy a csicska nevesincs játékok meg mennek az egy dolog.

Ghost Hunter
Black
Shadow of the Colossus
GoW 1-2

nekem ezek ful nem mennek szépen.
Addig mit várunk egy még újabb generáció emulálástól?

Régi ps1 emu-ra és játékokra mondom azt hogy oké.

Fehercsoki
Nem tudom mikor nézted utoljára PS2 emut,de a legtöbb játék 60 fpsel megy hiba nélkül,de általában a hibák sem befolyásolják túlzottan a játékot(persze a játékélményt rontják).

DarkSector
Még nincs pc amin elfutna az emulátor.

Elõször sima xbox classic emu kéne, vagy egy normális ps2 emu ami nem 10 fps-el fut, meg nem bugokkal.

sziasztok!

valami hír xbox360 emuról ?
DarkSector
nekem a psp se megy.

Fehercsoki
Nintendo 3DS emu jelenleg hogy áll?Rákerestem de csak fake reklámokkal teli honlapokat találtam.

DarkSector
Van nekem most egy olyan problémám, hogy eddig lehetett irányítani a pc-s joyal a dolphin emulátort.

Most feltettem a drivereket, de érdekes mód ahogy usb-be bedugom a joy-t, a dolphinnál a gamepad opcióra lépve Hibát észlel, és leáll...ha kihúzom megint megy....

http://emuhelp.mindenkilapja.hu/

Nagyon sok emulátor letölthetõ
jpcsp psp emulator pcre

god f war ghost of sparta

kkk

topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2
öregharcsa
jók amiket ajánlottál..köszi...nem vagy egyedül, csak ritkán jövünk 😊))

http://pspfilez.extra.hu/

vizes
"rések a falon, lyukak a plafonon, jobb ha tudod, sosem vagy egyedül"

Köszi megnézem. Böngészõben eljátszogatok, telepítgetni, emuzni nincs kedvem.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

dronkZero
Tudom, hogy egyedül vagyok csak itt, de azért hátha valakit érdekel...
http://dosdose.com/genre/action/

Itt vannak régi DOS, NES, SEGA Master System, és C64 játékok egész szép számmal, böngészõben játszhatóan.

Ja, és a NES sem szaggat úgy, mint az elõzõ linken.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ezeket ismeritek? Webes emulátorok.
NES
Spectrum

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

szedd le az epsxe nevû emut. Hozzá romokat, és már mehet is a gamelés. Ha további kérdésed van, írj privátban megbeszéljük.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

hello mindenkinek.1 olyan kérdésem lenne hogy szeretnék Psx-es játékokkal játszani PC-n csak hallottam már emulátorokról de nem tudom hogyan kell õket használni.És még nem is volt emulátorom szóval semmit nem tudok ezzel a témával kapcsolatba.Minden segítség jól jönne.Elõre is köszönöm.sziasztok.......
Valószínû, nem ezt!
Mert ezzel mûködik !!😊
Köszönöm a segítséged.
Slig
Gondolom ezt szedted le:

http://www.rom-world.com/file.php?id=21471

Lehet kell hozzá egy neogeo bios is... azt is ugyanoda, zipben kell bemásolni... esetleg ha nyomsz a játékon egy test-et, kiírja mi baja...

スラッグ

Köszi !
Beraktam Zip be is és kibontva bin be is de nem zöldült ki a "játékom"!😞 http://www.rom-world.com/viewscreenshots.php?id=2234
Mit szúrhattam el?
Slig
roms mappába kell a letöltött tömörített fájlt bemásolni. Utána nyomsz egy refersh-et a játéklistán... és ami megjelenik zölden, az játszható.

スラッグ

Hali!
Egy kis segítség kellene a MAME32FX 0.133u3 használatához.
A játéklistában lévõ játékok játszhatóak vagy letöltött fájlokat kell
beilleszteni, hogy mûködjön?
Elõre is kösz !
Üdv.
DarkSector
csak szedd le, a psxe vagy mibõl a legújabbat.
és kell bios hozzá
semmi más plugin nem kell.

Hy all!
Playstation 1 emulátorhoz kérném a legjobb pluginokat, sajna nemtom, melyeket érdemes használni, melyek a legjobbak stb.(letöltési helyet mellékelve, ha lehet)
HELP!thx

Sziasztok!

Mame-vel retrózunk egy kicsit. Vettünk Arcade sticket, de se hogysem tudjuk beállítani a joystickot. A gombok mûködnek, de a joy sehogy sem hajlandó beállítódni.

Mi lehet a probléma? Van valami elírás, hátha mi rontunk el valamit?

Én is néztem hogy majd a Dolphint kiprobálom, a másikkal nem indult semmi. Kösz szépen az infot!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DarkSector
jah és iso-kat vagy bin-eket nem kell kitömöríteni...!!!!
alap helyzetben használják az emulátorok...

DarkSector
emulátorok...
GC-hez a Dolphin a legjobb, és ez a WII játékait is viszi sokszor jobban mint a gc-t.

xbox felejtõs asszem max a halo 2 ami elindul...

Szasztok! A kérdésem az lenne, hogy sima xbox, meg gc romokat milyen emuval lehet mûködésre bírni(nme csak ingame, hanem ami normálisan legalább 35-40 fpsel megy). A másiuk meg hogy ugyanezen romokat, vagy isokat ha ugy tetszik hogy vagy milyen progival lehet kicsomagolni, mert WinRarral nem megy😞 Elõre is kösz minden hasznos választ!

DarkSector
wii emulátorhoz kell nudzsaku???

Slig
Tévedsz. Amúgy a mame-n már játszható a tekken tag tournament. Kicsi gépigénye van viszonylag...

スラッグ

öregharcsa
nincs normálisan mûködõ ps2-rs emulátor!

http://pspfilez.extra.hu/

Oldal 1 / 7Következő →