Playstation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EPSXE 1.6.0 emulátorra honnan lehetne a netrol tolteni jatékot? a Tekken 3-mat mar megtaláltam és müxik, érdekelnének még ilyen gammák, meg a Silent Hill és a Resident Evil is!
Hali!
Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]
Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]
Én most vettem egy PS one-t. Valakinek eladó eredti PS játéka van? Csak jó állapotú érdekel. Resident Evil, Tomb Raider, Dino Crisis, ilyesmi címek.
Hát én szerettem, de szerintem ez nem mérvadó :))
megnezem mi az, nem is hallottam rola..anyira jo gém votl, vagy scak nosztalgia? :-)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Áhá, megtaláltam a nevét :) tûvé tettem érte mindent ^^ Uniracers.. de nem nagyon látom, hogy lenne pc-s változata :( Azért köszi a segítséget.
nem tudom mi lehet, nem is hallottam rola...a speed punks-ot ismerem; de az gokartos, csak a go-kart nem latszik+ a "levegöben" ülnek a teljes alakok...
D.
D.
régi a hozzaszolasod, de ha még él a kérdés; bármilyen cd-iroval, attol függ, h. adott ISO milyen formatumban van...bin/cue neroval irhato; ISo majdnem midnennel; MDS/MDF Alcohol 120% progival, NRG-neroval; img/cue/ccd Clone cd-vel...a lenyeg, h. 4Xes sebesseggel mode2-ben ird ki disc-eket(mode2-öt eltarolja az ISo automatikusan...ez a nyersformatum...)
Sziasztok!
Vagy 6 éve volt egy PS-em. Ahhoz pedig egy fantasztikusan aranyos játék. na és itt a bibi. Imádtam azt a játékot, de nem tudom a nevét. Remélem tudtok segíteni...
Kis egykerekû biciklikkel kellett versenyezni. Az ülés volt a "fejük". Remélem ismeritek, fontos lenne. Azt is jó volna tudni, hogy van e PC-s változata.
Elõre is nagyon nagyon köszönöm a segítséget.
Pheebs
Vagy 6 éve volt egy PS-em. Ahhoz pedig egy fantasztikusan aranyos játék. na és itt a bibi. Imádtam azt a játékot, de nem tudom a nevét. Remélem tudtok segíteni...
Kis egykerekû biciklikkel kellett versenyezni. Az ülés volt a "fejük". Remélem ismeritek, fontos lenne. Azt is jó volna tudni, hogy van e PC-s változata.
Elõre is nagyon nagyon köszönöm a segítséget.
Pheebs
Én azt a változatot ismertem amit a gép hátuljára kellett dugni, a nevére már nem emlékszem. Ilyen kiesgészítõ VCD adapter, asszem action replay funkciót is tudodtt. Szintén kisebb vagyonért.
Az EU-USA psx-ek tudtommal hardverhiányosság miatt nem tudtak vcd-lejátszást. A japán gépek bezzeg alapból tudták....
Az EU-USA psx-ek tudtommal hardverhiányosság miatt nem tudtak vcd-lejátszást. A japán gépek bezzeg alapból tudták....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Sziasztok!
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.
Hello!
Mivel lehet Psx cd-t irni és hogyan? Válaszotokat elöre is köszi!
Mivel lehet Psx cd-t irni és hogyan? Válaszotokat elöre is köszi!
Hi.Egy kérdésem lenne,hátha ti tudjátok.A sima playstation-on (nem a ps2-õn)hogyan lehet video cd-t lejátszani.Anno amikor nekem volt ps-em akkor lehetett venni egy kábelt és ha azzal le lehetett játszani a vcd-ket.Az ára igen borsos volt (17000.-)de nem emlékszem a nevére.Nem tudja valaki mi volta neve a kábelnak?Vagy valamilyen másik módszert amivel vcd menne egy playstationon?
Kösz.
Kösz.
Hello,sziasztok!!!
Nekem 3 és fél évig volt PSX-em,hát azt hiszem playstation-ösnek nemkell elmondanom mennyit ér egy ilyen gép..hát eszméletlen szép évek voltak.
Most novemberben tudok majd venni egy PSX2-t és végre ismét a konzolosok körében tolhatom tovább a kedvenc játékaimat.
vki a topic elején irta hogy imádja a Tekkent meg a Soul Blade-et is.
Nos az az én emberem is ugyanis anélkül az életem nemtudom elképzelni.
Tekken és a SB amit tud nyújtani hát az kész.
LEnne egy kérdésem? Vki írt be egy linket ahol a Tekken bajnokságról lehet híreket,képeket,videókat találni. Nos én megnéztem ezt de nemtudom letölteni egyiket sem mert mindegyik szürke árnyalattal van és sehol semmi letöltés.
Ha vki tudja mondja meg hogyan tudok onnan letölteni.Kössz elõre is.
Na minden jót a PSX PSX2 tulajdonosoknak és jó játékot!!
Sziasztok
u.i. : Novemberben jövök :))
Nekem 3 és fél évig volt PSX-em,hát azt hiszem playstation-ösnek nemkell elmondanom mennyit ér egy ilyen gép..hát eszméletlen szép évek voltak.
Most novemberben tudok majd venni egy PSX2-t és végre ismét a konzolosok körében tolhatom tovább a kedvenc játékaimat.
vki a topic elején irta hogy imádja a Tekkent meg a Soul Blade-et is.
Nos az az én emberem is ugyanis anélkül az életem nemtudom elképzelni.
Tekken és a SB amit tud nyújtani hát az kész.
LEnne egy kérdésem? Vki írt be egy linket ahol a Tekken bajnokságról lehet híreket,képeket,videókat találni. Nos én megnéztem ezt de nemtudom letölteni egyiket sem mert mindegyik szürke árnyalattal van és sehol semmi letöltés.
Ha vki tudja mondja meg hogyan tudok onnan letölteni.Kössz elõre is.
Na minden jót a PSX PSX2 tulajdonosoknak és jó játékot!!
Sziasztok
u.i. : Novemberben jövök :))
emulator vélemény:Szerintetek ez mûködik?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92