Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudnál kicsit segíteni benne? Battle-ra hogy kell csatlakozni meg ilyesmi. Esetleg valami jó link.

Köszönöm előre is.
battle.net

How much can you take,before you snap?

Sziasztok. Tudnátok segíteni abban, hogy van e még működő diablo2-s szerver? Kyra, Kani már nem működik.
2 éve nem voltam bnet-en már,mivel inkább privát szereveren játsztottam, úgyhogy nem tudom. Esetleg jó viszonyítás,ha megnézed,hogy jsp-n mennyire pörögnek a "hirdetések". De azért arra készülj fel, hogy botok ezerrel, meg rengeteg dupe, hc-n nem lehet publicban játszani, szóval "fantasztikus" élmény. 😊

tigeroo
ma megyek a teszkóba megnézem van-e😄
és mennyien szoktak még lenni az eu szervereken? gondolom már nem pezseg úgy a dolog mióta kijött a diablo 3
nekem úgy rémlik 2008ban még nem lehetett bnet acchoz hozzáadni d2-t, csak miután bejött a bnet2.0 (sc2-vel)

de amúgy meg simán próbáld ki. ha nem tudod hozzáadni, úgy is írni fogja.

tigeroo
nekem az lenne a kérdésem hogy van egy diablo2 lod játékom, kulccsal mindennel együtt. 2008 körül eladtam a wow accom, és ugye nemtudom hogy akkor volt-e már bnet acc "párosítás" de valszeg hozzá volt bindelve a diablo2 cd kulcsom is. hozzá tudom adni a cd kulcsomat az új bnet accomhoz vagy buktam és vehetem meg újra a játékot? a diablo 2 accom login és pass megvan amit kreáltam hozzá, elvileg akkor be tudok lépni majd vele.

(jelenleg nincs nálam hogy kipróbáljam, haverokkal szeretnénk bneten diablozni és én meg kideríteném hogy kell-e vennem új játékot)
Szevasztok! Nagyon régen játszottam dio 2 vel. Azt kérdezném, hogy kinek lenne kedve netten tolni? Lanba, vagy esetleg bneten, bár nézelődtem és legtöbb ki van halva, ha esetleg vki tudna egyet ajánlani ami mükszik még? Vagy a rendes tört szeróval bnetre föltudok mennie e?
Sziasztok !

Reset-ről van infoja valakinek?
Addig OK, hogy november, de esetleg valami pontosabb?
BarackHUN
Köszönöm szépen, kipróbálom! 😊

I S A e o e m o w s m !

phalanx
nem kell mod, csak single játékban beírod hogy /players 8

BarackHUN
Sziasztok, egy MOD-ot keresek (azt hiszem), amivel nagyon régen találkoztam egy haveromnál. A lényege annyi volt hogy sokszorozza a mobokat, így sokkal hamarabb tudsz fejlődni, viszont nem nagyon találok olyat ami csak ezen változtat, máson viszont nem annyira.
Valaki valami ötlet?

I S A e o e m o w s m !

plu604
Szia GLIPX, ez egy fórum, nem egy chat, nem ül elõtte mindenki egész nap az F5-öt nyomogatva. Nincs mit amúgy, látod a google a barátod.

szívesen

Nah. Szerintem megvan a "hiba" oka.
http://us.battle.net/en/forum/topic/13271477704
Köszönöm szépen a segitséget mindjájatoknak.:s Cheers.
Egyikõtöknek sincs fent a játék, vagy csak lusták vagytok megnézni? 😛
15 másodperc nem több!!
Connecting to the fastest server.Ennyit is ki és próbál csatlakozni de nem sikerül.
Csak én nem tudok fellépni Battle.net -re?
nearo
Diablo Clone

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sippie
ki az a DC?
nearo
Lol... hostoltam haveroknak szervert, hogy megnézzünk valamit. Pár percen belül spawnolt DC, megöltük, és lett egy potya annim 😄 14stat/19res/10%

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ezekre én már sajnos nem tudok érdemi választ adni. több,mint 1 éve volt mikor utoljára d2-höz nyúltam és azóta elég sokat felejtettem, fõleg az ilyen kisebb részleteket 😄

az,hogy mi számít legitnek singleben, igazából ugyanaz,mint neten is. a lényeg,hogy ne használj 3rd party programokat. de amúgy ja, mindenki saját megítélése szerint játszik.

nearo
Ja mondjuk vicces ez, hogy legit nem legit... singleben mi számít legitnek? Amit még eltûr a saját pofám 😄
Eleve mostanában hell mefit egy kifejezetten mf-re összerakott sorcival farmolom (összerakott = hero editor) és ami cuccok esnek, azokat elrakom, mondván hell mefit simán ölném a rendes karikkal is, csak lassabban, és kevesebb mf-el.
Plusz plugy-zok, ami megengedi a ladder only rw-ket, itemeket és cube reciket, soj számláló pörög dc-hez, és pandemonium event is él... és akkor végtelen stashrõl meg végtelen számú stat és skill újraosztásról még nem is beszéltem 😊
Szóval akkor mi a legit nálam... torchom és annim azért nincs még egyik rendes karin se, mert még nem húztam fel editor nélkül olyan karit, ami tudná ölni dc-t és üt-t. Szóval nekem ez a legit item sigle-ben. Ami olyan szörnybõl esik, amit a "rendes" karikkal is meg tudnék ölni.

nearo
Aha... én erre találtam rá, és az ötletem pár héttel késõbb jött, amikor már nem emlékeztem a teljes equipre 😄
Viszont összerakva, kipróbálva pár dologban egyetértek vele, pár dologban nem. Nem értem pl miért craft gyûrûket használ, én maradnék továbbra is nature's-dwarf kombónál. Beltnek és glovenak viszont thundergod és hellmouth teljesen jó... többet érnek azok az absorbok, mint a 15 mdr. Cipõnek viszont ráadnék egy hotspurt (esetleg infernostride frw miatt), és akkor tûzre kb immun lesz.
Kérdés ezek után, hogy mivel öl, és hogy marad életben? Nos... fegyvernek last wish. Kár, hogy egyik létezõ legdrágább rw, és ez az, ami single-ben legit módon az életbe nem lesz meg.
Hogy miért ez? 60-70% cb (mindennek jó, smite pala, kick assa, conc barb, akármi) és life tap on hit a legfontosabb. PMH-t és ITD-t is szeressük, blind, might aura és mf meg hab a tortán. Ja és fade when struck, assán kívül mindenki szereti... (neki inkább BoS-t erõltetném).

Így CS-ben beállva egy csapat megademon közé, ami hp-t nagy nehezen leütöttek ph-val, azt vissza is gyógyították az inferoval 😄 Gyanítom infectornál és ventarnál is hasonló lenne a helyzet.
Szerintem soulok se lennének gázosak act5 wk-ben, ha igaz a diablowiki-s adat a 200-300-as lighningról, akkor 50 mdr, aztán 85% resist, végül 20 abs már gyógyításban végzõdik 😄

Amiktõl félnék így, azok a magic dmg-s szörnyek... viperek, meg azok a csonti támasztó szöszök. Azokhoz nem elég az 50 mdr, és más nincs.
Illetve coldra sincs absorbom (és ha jól rémlik baal wawe2 mindig coldos), de arra legalább van 75% resist... és potizni mindig lehet pár percnyi +10%-ért.
Adott esetben poison is csúnya lehetne, de arra is ott van az antidote.

ilyet én is csináltam már, assat és barbot is. ezt tudom ajánlani elolvasásra, ha még nem tetted volna.

fun kari amúgy,csak sajnos a dmg output elég rendesen lecsökken.

futás közben igen, 0 defed van.hc karakternél ezért is ajánlják sokan, hogy kapcsold ki az always run-t.

viszont charge-nál nem, az csak a blockolás rovására megy

nearo
Na akkor még egy kérdés, most más témában (build):
Abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy act5 wk-ban lehet a legerõsebb szörnyekkel találkozni, és azt nézegettem, hogy ott az átlag szörnyek sebzései úgy 100-150 között maximalizálódnak. Össze akarok rakni ugyanis egy olyan karit, amin sok dr és mdr van, amolyan félig-meddig sebezhetetlenre (assa vagy pally, bár cuccok alapján kb bármi megfelel). Most dr 80-100, mdr 60-80, és van négy üres socketem, ahova mehetne sol vagy mal, csak nem tudom melyiket lenne érdemesebb még magasabbra emelni.
Ti mit raknátok socketbe, illetve változtatnátok e valamit a cuccokon?

Cuccok:

sapi és amu - magic, lényeg a life everlasting suffix, lehetõleg 20+ dr-el. Prefix mindegy, legjobb szerintem +2 class skilles lenne.
Larzuk kis szerencsével 2 socketet rakhat sapiba, vagy artisans/jewelers prefix 3 socketér, de akkor nincs skill.

fegyó és cipõ - assának natalya, +15 mdr set bonus... más kasztnak esetleg safety boots, de azok nem túl erõsek, kb bármi megfelel. Fegyónak ginthers riftet mondanám, de fegyverbõl sincs túl sok dr/mdr-es.

armor - gladiators bane... 15-20 dr és mdr, na meg cbf, fhr és plr se rossz, érdemes Larzukolni.

shield - gerkes sanctuary... szintén egyszerre dr és mdr, plusz resistek és block... lehet upolni is, és Larzuknak is oda lehet adni egy körre (és akkor megvan a 4 socket mal/sol-ra).

öv - string of ears... life steal, mdr, és egy kevés %-os dr, assának fade-t kiegészítheti akár 50%-ig is, bár nem az a lényeg. Szintén upolható.

gyûrûk - natures peace és dwarf... egyiken dr, másikon mdr, ezen kívül pmh, slain monster rip és fire absorb

kesztyû - ugyanaz, mint a nem nati boots, lehet safety, de gyakorlatilag bármi jó

charmok - (közel) perf resistes anni és torch lenne jó, mert resistekbõl eléggé csehül áll, ha nincs fade. Fhr sincs túl sok, 86%-ot illene elérni, így sc-bõl meg gc-bõl kéne összerakni még 56%-ot. Többi vita suffix-es, sc-re allresist prefix, gc-re valami skiller.

Ami kesztyûre és cipõre (ha nem nati) jó lenne: resistek, life/mana steal, frw, ias, rare kesztyûre mehet skilltab amazonnak meg assának... +statok is jók.

Így elsõ nekifutásra ennyi. WK-ben biztos nem tudja elérni a sebezhetetlenséget, de egy jó life steal-el (esetleg life tap wand switch-be) szerintem simán életben maradna , és még a "piros gömbje" sem liftezne (értsd: max hp környékén tudná tartani magát). Vélemény?

nearo
Kérdés:
Pallynak a charge leírásánál olvastam itt a következõt:
"While charging, blocking is reduced to 1/3 (maximum 25%) but attackers still require a hit-check (so they do not always hit, as would be the case while running)."
A block harmadolásáról futás közben eddig is tudtam, de a def teljesen "eltûnne"? Ez nekem új... megpróbáltam utánanézni pár helyen, de nem találtam sehol se utalást erre ezen kívül.

Közben sikerült megoldani a fagyás gondot.
1.08 ban 33as szintû vagyok, kezdtem egy ama-t, hogy mûködik ez a guided arrow és pierce bug? pierce-re tettem 1 skillt, meg guided arrow ra is, de nemnagyon akar többször átmenni egy nyilvesszõ a szörnyeken.
gondoltam csinálok egy fury, és freezing arrow ama-t, ez hogy mûködik 1.08 ban, és milyen itemek kellenének neki?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Win7 alatt nekem rengetegszer lefagy az egész játék. erre létezik valami megoldás?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Volt régen egy leírás, hogy hogyan tudok egy gépen egyszerre több d2-t futtatni. ez megvan még valahol? Vagy eltudná vki gyorsan mondani hogy kell?

tudom elég esélytelen ilyen cuccot találnom, de azért megkérdem 1.08 single-ben eshet bugbelt, vagy tal armor? vagy azok csak bneten eshetnek?

nearo
Nekem más így hirtelen nem jut eszembe.

Jól hangzik, lehet jó lenne kipróbálni. Valami más érdekesség ami jó móka az 1.08 ban?

nearo
Hm... kicsit utánanézve, 1.09-ben tuti, hogy megvan ez a bug, utána tuti nincs. Hogy elõtte mi volt, azt nem tudom.

nearo
Guided arrow - célkövetõ nyílvesszõ.
Pierce - átmegy a nyílvesszõ a célponton.
Namost összerakva a kettõt... guided arrow eltalálja a szörnyet, pierce miatt átmegy rajta, majd visszafordul, mert ugye célkövetõ... mindezt négyszer tudja megtenni egy vesszõ, azaz az ötödik találat után vége. De azért így is mókás lehet 😊
Én személy szerint még nem láttam ezt mûködés közben, de valószínûleg nem véletlenül lett kivéve a játékból.

Igen? és ez hogy mûködik?

nearo
1.08... ott asszem még mûködik a guided arrow bug, azaz kombózik pierce-el. Kb bármit megölsz egy blood moor-os cracked short bow-al 😄

Üdv.
Kicsit meguntam már a játékot, gondoltam feltenném az 1.08 as patchet, és azzal nyomnám egy kicsit. Tudnátok írni errõl a patchrõl, hogy milyen karit érdemes fejleszteni benne, olvasam valahol a stash run-rol, hogy itt még mûködik e?
Vagy tudnátok ajánlani valami jó kis modot a játékhoz? ami élvezetes singl-ben low lvl en is?

Egy ideje nem teljes képernyõn fut a játék nekem.
16:9-es monitorom van, és régen csak a két oldalán volt csík, most pedig (nem tudom miért) egy fekete keretben van a kpernyõ közepén 800x600-as felbontásban. Tudom hogy eddig is 800x600 volt, de legalább széthúzta.

Win8-am van, csak az ahhoz tartozó frissítéseket telepítettem, meg talán 1-2 játékot.

Mi lehet a baj?

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Én ezt használtam modokhoz.
Azért nem megy az 1.10 telepítõje mert már 1.12-es a játék. Keress egy olyan telepítõt ami még 1.10-nél korábbi verziót telepít fel, és arra tedd fel az 1.10-et.
Az elõzõhöz annyit szeretnék még, hogy windows 8 alatt fut a D2? Köszi!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: ha felrakom a D2-t, akkor 1.12 patch van rajta alapból, de én 1.10-el akarok játszani, mert az eastern SUN mod ez alatt fut. Viszont ha elindítom az 1.10 telepítõjét, nem engedi felrakni. Ez ellen lehet valamit tenni? Köszi!
plu604
Hû... Én próbálkoztam már poison necroval, de nekem túl nehéz volt, így segítséget is csak max. annyit tudok adni, hogy én anno honnan szemezgettem.

nearo
Fail, convi nem szed poison resistet... pedig olyan szép zöld :/
Akkor kb marad a pride... és lehet beast-bõl iron golemet csinálni 😄

(Már megint magammal beszélgetek... bocsi 😄)

nearo
De jó, nem kékülnek be a linkek, alig látszanak...

Elsõ, fcr-nél:
Necro cast rate (és fhr, meg egyéb) táblázata.

Második, alternatív merc-nél:
Act3-as merc elemzés.

nearo
Ha már necro-nál tartunk... egy poison necro nektek hogy nézne ki?

Amire én gondolnék:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Statok - viszonylag egyértelmû:

str - ami cucchoz kell
dex - ami cucchoz kell (esetleg max block...? sokat elhúzna vitáról)
vit - összes maradék
nrg - semmi

Skill:

Poison&bone tab - szintén nincs sok kérdés benne:

poison dagger & explosion - 20-20, synergyk
poison nova - 20, main skill
teeth, CE - 1-1, prereq
bone armor - 1 pont golyófogónak, nekem ez a mániám, de igazából nem fontos

Summon tab - már trükkösebb:

Ide valamelyik gólemet választanám, nem tudom melyik lenne jó... esélyesen clay vagy fire. Ha clay, akkor CG, GM, SR 1-1-1 pont elég, Fire-t lehet érdemes lenne maxolni... de GM, SR neki is 1-1.

Curses - talán ez se vészes:

Nekem szokásom mindenre 1-1 pontot elpakolni, ez már inkább ízlés kérdése... az igazi kérdés, hogy lower res-re mennyit? Ha van mellé infinity-bõl egy convi, akkor annak a -85-je elég brutális, mellé már csak -45 kéne LR-bõl, hogy az ép ésszel megtörhetõ immunokat leszedje (-26 immunok ellen, 125%-osok megvannak)... azt meg már 5-ös szinten is tudja, tehát arra is elég talán az 1 pont. Mivel a szörnyek resistjei mindig 5-el oszthatóak, a következõ a 130 lenne, amire -31 kéne, az meg csak -70-es LR-el érhetõ el infis convi mellett. Elméletben létezik ilyen, gyakorlatban talán 60-as skill level kell hozzá, ami kb elérhetetlen.
Ha nincs infinity, akkor 55 a cél, amit lv10-tõl tud, még az is meglehet +skillekbõl.

Cuccok - na jön a trükkösebb rész:

Kezdem azzal, ami szerintem must have

Armor - Bramble. +25-50% poison skill damage, 50 fhr, és poison resistre sem lesz gond vele. A többi sem rossz rajta.

Weapon - Deaths Web. -40-50% enemy poison res, +2 allskill, +1-2 poison skill. Nehéz vele vitatkozni.

Gloves - Trang. +20% fcr, +25% poison skill dam, és egyebek, nem mellesleg jól jön a köv item set bonus-ához, ami:

Shield - Trang. 3 itemnél megjelenik rajta egy -25% enemy poison res. Ad még +2 poison skillt, némi resist, str dex... összességében szerintem nem rossz.

Akkor ami kevésbé egyértelmû:

Mi legyen a trang set 3. darabja?

Belt - Cannot be frozen, némi def, life, mana.

Helm - +25% fhr, def mana.

Talán a belt jobb, de adott esetben mindkettõt fel lehetne venni.

És akkor a maradék - mire építsek velük?

fcr - poisonnál nem az számít, hogy milyen gyorsan spamelem, mert úgyse megy fel újra a szörnyre, amíg az elõzõ le nem esik. Itt a cast rate táblázat az érdekes, azon belül is az "action" sor. Trang kesztyûbõl van 20-am, ami 7 frame-re elég, a következõ ilyen bp 48-nál lenne, utána 125. 125 szerintem elérhetetlen, 48-at talán érdemes lehet megcélozni, de nem létszükség. Ha mégis, akkor mik a lehetõségek?

Helm - ha már kizártam a set sapkáját... valami erõs +skilles resistes egyebes rare circlet lenne talán a legjobb +20% fcr-el. Esetleg griffon, de arról csak a +skill a használható.

Amu - szintén egy erõs rare lenne jó, vagy adott esetben egy crafted caster amu. Szintén skill resist lenne a lényeg.

Ring - +10% elõfordulhat rajtuk, de lehet az ember jobban jár 2 soj-al.

Belt - ha mégis a sapi lenne a befutó a set-ben... arach +20% szinte egyértelmû, crafted caster nehezen múlná felül, ráadásul az csak 10-et ad legfeljebb.

Ezekbõl én a circlet+amu kombóra voksolnék.

fhr - bramble ad 50-et, 86%-os bp-t lenne érdemes megcélozni. Csak charm-ból talán sok lenne az a 36%, ring-bõl nem lehet szerezni, úgyhogy marad a boot. Sandstorm és shadow dancer adnak sokat. Sandstormot talán erõsebbnek érzem, meg str req-je is sokkal kisebb... de csak 20-at ad, charmból több kell.

Most már tényleg a maradék 😊

Ring - említve volt már, de akkor még egyszer: soj 😊 paranoiásoknak dwarf és raven.

Charm - anni-torch, poison skiller gc-k, legalább az egyik 12% fhr-el, többi life resist, vagy ami jön... sc-k szintén life resist, ha sandstorm van, akkor az egyiken 5% fhr.

Merc:
Érintve lett már Infinity miatt. Ami ugye feltételezi, hogy act2-est szeretnék. Ha infy és act2-es, akkor melyik? Nézzük sorban:

Defiance - ad némi defet, nehezebben ütnek le, amíg pozícionálok nova-val... de nem egy nagy szám, ha ezen múlik, akkor inkább HF.

Blessed aim - csak az elején, amíg nincs nova, és poison daggerrel mászkálok... utána felesleges.

Prayer - nem látok benne fantáziát. Esetleg Insight-al 2x-es heal miatt, de fölös.

Thorns - ez az aura nem ehhez a build-hez kell... meg amúgy is jön bramble-bõl.

Might - egy kevéske boost a saját sebzésére, leszedhetetlen immunok ellen jó lehet. Egyik opció.

Holy freeze - másik opció. Hátránya, hogy szétfolynak a hullák, ha esetleg CE-zni kell immunok miatt szopó lehet.

Equip:

weapon - említve lett már, valami jó kis infinity... alternatívaként ki lehet próbálni egy pride-ot. Might meg concentration egész jól boostolnák a sebzését, és akkor egy ilyennel át lehetne gondolni még egy izmosabb iron golemet is... 😊

Armor - szokásos, duress, forti, treachery... ami szimpatikus.

Helm - andy itt nem jó, ha kisül a nova nem tudom felülírni... vampire gaze jó lehet, tal sapka, esetleg crown of thieves... kéne az a life steal.

Merc másik act-ból?

Találtam build-et act3-as mercekre, egész értelmesnek tûnnek... és ugye lower res-el kombóznak. Csak a móka kedvéért, ki lehetne próbálni.

Másik két mercben nem látom a potenciált.

Hát így kb ennyi. Vélemény, észrevétel? Esetleg tapasztalat, valaki próbált már ilyesmit?

sz4bolcs
Nagyon gólemezel itt önmagadban xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nearo
IG gyorstalpaló alján pár hasznos linkkel... és van egy rossz hírem, találtam egy olyat, hogy mf-et nem tudja használni...