Peltier SEGITSEGGGGGGG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
nézegettem ezt a tesztet és felvetõdik a kérdés, h miért nem fejlesztik tovább ezt a rendszert. (ugye ekeccsel oldották meg a szivárgást)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Én örülök, mai napig nem tudtam mi az a peltier hûtõ, de ma alaposan utánaolvastam....
<#integet2>

Freeze
Ezt meg mindek uppoltad? -.-

John Cena
😮

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

PíszLávJuniti
Aki nem ért hozzá, minek vesz peltiert ? :o
Jó hogy fût, mivel a mûködési elve az, hogy az egyik oldalán a hõmérsékletet lehûti, a másikoldalán meg az elvont hõt adja le, így az melegszik.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ScarY MAN
akkor innen a jövõböl is üzenek a baratunknak😄
én nemtom😄

...

szokás szerint mellékelj egy egyetemes forditót is a hozzászólásodhoz pls😊
bolic
Wow! Celeronhoz peltiert? Inkább AMD Athlon XP 2200+-hoz vagy annál magasabb órajelû procihoz... Ja és még mindig itt vagy?

Na szia!

Ugyanitt dallam: réééég haagyoooott iiiitt aaa nyoooom, miiindiiig jööön uuutááánaaad, aaaz eeembeeeriii feeejlõõõdééés soookaaat váááltooozooott, aaaz eeemlééék sooohaaaseeem veeeszííít... (elnémül a zengõ dallam...) ....

Remélem itt van valahol a Cross...

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!