Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fegyvereket a nagy dagad turbános árusoktól veheted akik valamit folyton ordibálnak de már nem tudom mit. Dumálsz velük és mindenféle jó cuccot vehetsz tőlük. Fegyvert jutalomként asszem sosem kapsz csak pénzt lőszert meg ilyen-olyan tárgyakat.
Szevasz emberek !
KH a fegyvereket másoktól lehet kapni megoldott al küldetések gyanánt (legábbis úgy emlékszem ).
A 12 megás patch installja:
CD nélkül kell elindítani és akkor megkérdi a marha ,hogy ez ugye majd US CD .Persze ,így én
és utána kéri csak az install CD-t ,amivel rögtön fel is intallálja a játékot.
Nagyobb felbontásra :át kell irni a "loader.ini" -ben , a "quality.ini"-ben (ez nem biztos de rögtön rá jössz ha nem az) a megfeflő sort
ill. a PIII550 64+ (gondolom ezt használja mindenki)-nek megfelelő ini file graf része.
Egy dolog még: ha úgy játszol vele ,hogy a hardwares gyorsítást kikapcsolod valami eszméletlen jól néz ki.
KH a fegyvereket másoktól lehet kapni megoldott al küldetések gyanánt (legábbis úgy emlékszem ).
A 12 megás patch installja:
CD nélkül kell elindítani és akkor megkérdi a marha ,hogy ez ugye majd US CD .Persze ,így én
és utána kéri csak az install CD-t ,amivel rögtön fel is intallálja a játékot.
Nagyobb felbontásra :át kell irni a "loader.ini" -ben , a "quality.ini"-ben (ez nem biztos de rögtön rá jössz ha nem az) a megfeflő sort
ill. a PIII550 64+ (gondolom ezt használja mindenki)-nek megfelelő ini file graf része.
Egy dolog még: ha úgy játszol vele ,hogy a hardwares gyorsítást kikapcsolod valami eszméletlen jól néz ki.
Hali
megmondaná valaki pontosan, hol vannak az egyéb fegyverek (vagy hogy kitől lehet beszerezni?)
most vagyok a vizi világban, (második helyem) de kezdem már unni a pisztolyos harcot, meg csak gyűlnek az egyéb lőszerek, csak azt nem tudom minek
megmondaná valaki pontosan, hol vannak az egyéb fegyverek (vagy hogy kitől lehet beszerezni?)
most vagyok a vizi világban, (második helyem) de kezdem már unni a pisztolyos harcot, meg csak gyűlnek az egyéb lőszerek, csak azt nem tudom minek
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
ezt én értem, de ez nem a nehézségét növeli. türelem kell hozzá, nem ügyesség.
a "leghülyébb" címre egyébként pályázhatna Maar is.
az egyetlen nő Okrianaban van, ahogy Lacc is írja.
a "leghülyébb" címre egyébként pályázhatna Maar is.
az egyetlen nő Okrianaban van, ahogy Lacc is írja.
Az egyetlen nőnemű talan a városban van (már nem tudom a nevét a főváros 😊), és mittomén már hol áll és árul valamit, ara kér meg hogy adj neki kölcson már nemtom mennyi pénzt hogy vissza tudjon szerezni egy neki fontos valamit. Na ezt jól megmondtam de így van. 😊
Ez a 800x600-as dolog engem is érdekelne..
Végigvinni meg végigrohanni NEM ugyan az! 😊
Pl. Hol található az EGYETLEN nőnemű földönkívüli a játékban? Nos?
Ki a leghülyébb karakter a játékban és miért?
Sikerült már valakinek megoldani a 800x600-as felbontás problémáját?
Egyszerüen ELFELEJTETTEM, hogy miként csináltam meg 1,5 éve és nem találtam a netten senkit aki tudja ....... a régi .inf file-ok egy része meg törölve lett 😞
Pl. Hol található az EGYETLEN nőnemű földönkívüli a játékban? Nos?
Ki a leghülyébb karakter a játékban és miért?
Sikerült már valakinek megoldani a 800x600-as felbontás problémáját?
Egyszerüen ELFELEJTETTEM, hogy miként csináltam meg 1,5 éve és nem találtam a netten senkit aki tudja ....... a régi .inf file-ok egy része meg törölve lett 😞
Ez a konzol,barátom...
szerintem azert nem "annyira"😊 nehez mert allandoan lehet menteni...😊) konzolon erre nincs lehetoseged egy nehez gamenal. szal ott eddzodtem😊
hát, az Outcastet nem olyan nagy teljesítmény végigvinni (persze nagyon jó játék, de nem nehéz)
mondjuk a Commandos: BTCoD-t játszd végig, aztán fényezd magad...
mondjuk a Commandos: BTCoD-t játszd végig, aztán fényezd magad...

holnap megveszem, a gurut hogy meglegyen eredetibe is.... jajj miket beszeleek, hiszem eddig is gyari volt a cucc😊
philips nek hivjak a kiadot ugye?😊))
philips nek hivjak a kiadot ugye?😊))
ehh, nem onismeret, ezt csak a pcs okos nep akasztja a konzolosokra, pedig ok nem tudnanak vegigvini egy igazi konzolos gamet😊)))(nehogy má ugye a sz*r huzza le a vecet.
szal igy leirni a konzolosokat.
szal igy leirni a konzolosokat.
Szep volt! 

Xp-n felment az újsághoz adott játék patch nélkül. Nekem még pont 6-os DX-em volt, amikor felraktam, és aztán tettem fel a 7-est. Akinek kölcsönadtam egy hét múlva, már 7-essel próbálkozott, és biza nem ment fel neki 😊)
http://www.tar.hu/ofc -> készülgető - pár dolog már van rajta, de még eléggé nudli.. - rajongó oldal. Amúgy a patch nálam is illegális verziót ír ki.. anyja kenyja :\. Pedig újsággal gyütt 😞, no ez elég érdekes, waze.. már bánni fogom hogy tisztán vettem B>.. Cheat van hozzá persze 😊. Mellesleg: mi a francnak az a patch???
Már ne hari', de az - a patch - amúgy szerintem tök felesleges, hacsak nincs vmi. gáz nálad a szimpla verzióval (mivel semmi különösebb újdonságot nem hordoz magában, s max. 98SE rendszerekre szánták: olvasva a készítők oldalán..)..
Már ne hari', de az - a patch - amúgy szerintem tök felesleges, hacsak nincs vmi. gáz nálad a szimpla verzióval (mivel semmi különösebb újdonságot nem hordoz magában, s max. 98SE rendszerekre szánták: olvasva a készítők oldalán..)..
jaja, most én is megcsíptem, a kép már nem zavar, és roppant élvezetes, csak nagyon hamar halok 

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
De ettől függetlenül kurvajó game, én eredetiben meg is vettem annak idején, kb. 3szor játszottam végig.
Teljesen mindegy hogy milyen graf. kártyád van mert a voxeles engine alig használja azt. Ha arra gondolsz ohgy nem élesek az élek, stb. akkor ez van, ez a voxeles grafika.
Hali
most nézegetem, nálam valami hihetetlen rossz a kép (Diamond Viper v770)
és olyan gyorsan kapkodja lefelé a szövegek feliratait mint a fene (egyrészt éjszaka van, másrészt nem mindent értenék)
lehet ezen valahogy segíteni?
most nézegetem, nálam valami hihetetlen rossz a kép (Diamond Viper v770)
és olyan gyorsan kapkodja lefelé a szövegek feliratait mint a fene (egyrészt éjszaka van, másrészt nem mindent értenék)
lehet ezen valahogy segíteni?
Srácok mi a baj, mert most raktam fel, és se az installal se pedig a gameval nem volt gond
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is igen szívesen tenném de nem megy.
W98SE újra.Video drv csere.Kész.
Azonban ,nálad milyen konfig. van ,hogy megy?
A 12 Megás patch felment ?

W98SE újra.Video drv csere.Kész.
Azonban ,nálad milyen konfig. van ,hogy megy?
A 12 Megás patch felment ?

Emberek ! Nem változott semmi !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!
Segítség !Segítség !Segítség !Segítség !
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!
Segítség !Segítség !Segítség !Segítség !
Várható volt, hogy fellendül a topic, most, hogy a Guru mellékleteként talán mégtöbb ember felfedezi ezt a fantasztikus játékot. Olyan, mint egy film. A zenéje is olyan.
Na ebb?l kéne csinálni egy mozit szerintem! A rendez?nek már nem is nagyon lenne szinte dolga, mivel annyira jól és részletesen kidolgozott a játék története, és világa. Ezt talán nem csesznék el, mint a többi játékból kreált filmet.
A doksija végén még szótár is van! 😊 A karakterekr?l meg életrajz. Szal, minden adott egy jó filmhez (a zene is ugye eleve full filmzene), én remélem, hogy valaki másnak is felt?ntek ezek a dolgok rajtam kívül. Mondjuk valaki olyannak, aki kompetens 😊 (mondjuk Spielberg vagy James Cameron tán' nem cseszné el nagyon 😊.
Na ebb?l kéne csinálni egy mozit szerintem! A rendez?nek már nem is nagyon lenne szinte dolga, mivel annyira jól és részletesen kidolgozott a játék története, és világa. Ezt talán nem csesznék el, mint a többi játékból kreált filmet.
A doksija végén még szótár is van! 😊 A karakterekr?l meg életrajz. Szal, minden adott egy jó filmhez (a zene is ugye eleve full filmzene), én remélem, hogy valaki másnak is felt?ntek ezek a dolgok rajtam kívül. Mondjuk valaki olyannak, aki kompetens 😊 (mondjuk Spielberg vagy James Cameron tán' nem cseszné el nagyon 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
á, legújabban arról van szó hogy kb egyszerre jelenik meg a két platformra (nem emlékszem, hol olvastam, lehet hogy kacsa)
Ja, Patch itt:
http://gamesurf.tiscali.it/dynamic/download/CHIAVE/outc4958101108100/TIPO_PAGINA/patch
Hátha kell vkinek
http://gamesurf.tiscali.it/dynamic/download/CHIAVE/outc4958101108100/TIPO_PAGINA/patch
Hátha kell vkinek
Szerintem az OC2 2002 öszére lesz csak meg 😞
(PS2-re kb. fél évvel elöbb ...)
Ja az OC1-ből van DVD verzió. Nagyfelbontású animációkkal, 4 szinkron és 7 felirattal (bármikor variálható!), 5.1-es szimfónikus zenével és még pár dologgal 😊
Persze itthon véletlenül SE kapni ...
(PS2-re kb. fél évvel elöbb ...)
Ja az OC1-ből van DVD verzió. Nagyfelbontású animációkkal, 4 szinkron és 7 felirattal (bármikor variálható!), 5.1-es szimfónikus zenével és még pár dologgal 😊
Persze itthon véletlenül SE kapni ...
Az első probléma megoldva.
Találtam egy patch-patch-t
Nem rossz mi?
És remélem ez által a második is mego lesz.
Találtam egy patch-patch-t
Nem rossz mi?
És remélem ez által a második is mego lesz.
sziasztok.
Vannak proplémáim és ha valaki tud segíteni ,nagyon kössz:
Megvettem a PCGURU-t ahol ez a teljes játék.
1.Amikor a 12Mb patch-t akarom feltenni azt mondja,hogy ez illegalis és annyi neki.
2.A játék során kb. 2 perc kilép a win-ba és
szintén annyi.
Felettébb szomorú vagyok. 😞(
Vannak proplémáim és ha valaki tud segíteni ,nagyon kössz:
Megvettem a PCGURU-t ahol ez a teljes játék.
1.Amikor a 12Mb patch-t akarom feltenni azt mondja,hogy ez illegalis és annyi neki.
2.A játék során kb. 2 perc kilép a win-ba és
szintén annyi.
Felettébb szomorú vagyok. 😞(