Pharaoh

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nincs gubanc de kérdezek 😊
leszedtem a pharaoh enhancement pack-et a#35-ös hsz-bõl.
viszont a név PharaohEnhancementPack2 nem is települ mert keresi az 1-t.
na az meg nem találom. Ha ki is ad valamit a keresõ az vagy már rég törölt oldal vagy ez a 2-es verzió.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Carlos
no, akkor örülök, hogy sikerült.
Nekem ilyenem van:

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
ezt NEM írtam...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Pharaoh felment,tesztelem oké elindul.
Cleot is felrakom,teszt hiba üzi ft_thunk kernel32.dll
gugliba be..
"Unable to load function: FT_Thunk (KERNEL32.dll)
Miután magyar oldalakon nem találtam megoldást, körbenéztem az olaszoknál, mivel anno én ott vettem.
Az egyik fórumon megtaláltam a megoldást.
A jobb egérgombbal katt az ikonra, majd a tulajdonságokra, és végül azon belül a kompatibilitásra.
Bár nekem XP-m van a windows2000 beállítást javasolták a futtatáshoz, és valóban tökéletesen mûködik vele."

most már oké😊
az sp3xp 32 bites ezt ben írtan.

Carlos
nm, ha valami gubanc van szólj.

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
Thx.

Carlos
Nekem nem kellett semmi patch, semmi különleges dolog. Annyi, hogy én amikor felteszem a Pharaoh-t, akkor felteszem utána a Cleopatra kieget is nyomban. Semmi kompatibilitást nem kell állítani, megy rendesen.
(XP 64 bit)

Þór vígi þessi rúnar

Dietrich
Hali.
Nekem is ez van meg gyári cd-n.
De utoljára win98-as gépen futott.
Mit kell telepíteni patcheket SP3-as xp-hez és linket is kérnék ha tudsz adni?
Gyerekem kitalálta rakjam fel a gépére...annó az asszony játszott még vele 😉

Carlos
Az az igazság, hogy sose néztem. Attól függ, hogy a pálya építõje engedélyezte-e vagy sem.

Þór vígi þessi rúnar

lacibacsi
Szia!
És az egyedi küldetéseknél megjelennek a Cleo extra dolgai?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Carlos
Nekem még a régi öreg 2 CD-s verzió van meg. Ott telepíted a Pharaoh-t, majd a Cleo-t.
A story ott is a Pharaoh-val kezdõdik és ha azt végigtoltad akkor jön a Cleo. (esetleg egy mentéssel megoldhatod ennek átugrását).

Þór vígi þessi rúnar

lacibacsi
Sziasztok!

Régen nem szólt senki a témához... hátha majd most...

Felraktam a gépemre a "Pharaoh with Cleopatra" változatot. Ebben egy képfájlban van meg a két játék (PharCleo.iso) és egyben is telepíthetõ.

A Cleopatra leírásaiban olvastam, hogy a történet valamennyi küldetése egyedi küldetésként is játszható. Az egyedi küldetések között látható is egy csomó új (feltehetõen a Cleopatra-hoz kapcsolódó) pálya, azonban a Cleopatra-ban új elemek (ipar, szobrok, emlékmûvek) egyiknél sem érhetõk el. A Pharaoh Heavens-rõl letöltöttem város mentést a Cleopatra-hoz. Ezt betöltve a játékba szépen láthatók az új épületek, amlékmûvek, de a menübõl ekkor sem érhetõk el. Ha kikapálom valamelyiket, akkor meg vissza sem lehet már vonatni a törlést, nem tudja visszacsinálni.

A másik kérdésem: a történelmet nem lehet csak a Cleopatra-n végigvinni? Mert indításkor az eredeti Pharaoh történelem indul. Cleopatra csak ennek végigjátszása után lehet? Akkor az még naggyon messze van... 😞

Azért kérdezem mindezeket, mert korábban csak a "sima" Pharaoh volt a gépemen. Egyszer próbálkoztam a külön lemezes Cleo feltelepítésével, de valamiért az xp nem szerette. Ezért is örültem meg ennek a változatnak, ahol a kettõ egyben van. Már csak az a kérdés, hogy tényleg egyben van-e...?!

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Carlos
Akkor idén is adjunk neki. Elkezdtem megint. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azért azt tudja mi az a resentful meg pleased... Kábé másra nem is kell.

Þór vígi þessi rúnar

Tetsuo
Mondjuk a sztaki szotar nem a legjobb.. de kerdezz nyugodtan. 😉
Sajna nekem a jatek nem megy.. vmiert nem muxik a laptopomon.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Oks.akkor majd próbálkozok.Köszi a segítséget!
Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ne mondd már!
Használd a SZTAKI szótárat. Kábé 10 szót kell tudni (istenek állapota), azt kiirod egy papirra és annyi.

Egy Fallout -ot vagy egy Mass Effect -et megértem, hogy magyarítani szeretnél, de azért a Pharaoh nem egy olyan játék amit nem lehet kiszótárazni.

p.s.: Ha nagyon nem megy kérdezz!

Þór vígi þessi rúnar

Valószínûleg a magyarosítás szar mert egy ideig anélkül játszottam és addig nem volt semmi gáz.Nem tudsz esetleg valamilyen más magyarosítást??Mert anélkül azért elég nehézkes a játék.
Carlos
Szar a magyarítás szerintem.
Próbáld ki, hogyha nem tolod fel a magyarítást akkor is elszáll?
Ha nem, akkor a magyarítás szar. Ha igen akkor a játékoddal van valami.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Ha vk még jár erre a fórumra pls segítsen!Olyan gondom van,hogy ha ráteszem a magyarosítást és elakarom indítani a történeti részt akkor ahogy bejönne a térkép kilép és kiírja,hogy a program leáll,viszont ha ilyen külön küldetésre megyek akkor meg nincs semmi baja.Elõre is köszönöm!
Carlos
Nem igazán. Ami megjelent azok sokkal gagyibbak voltak ennél.
Én a Ceasar 3-at is gyorsan meguntam, ezt meg majdnem minden évben végigtolom egyszer.

Þór vígi þessi rúnar

Nem újabb lényegesen, de a Caesar 3 is ilyesmi. Meg én pl. ide sorolnám a Settlers sorozatot is (nemsokára megjelenik a legújabb, 7-es verzió), de tényleg, jelent meg ebbõl a "fajtából" az utóbbi években?
Tetsuo
😊 Tud vki ehhez hasonlo ujabb jatekot?

Carlos
Pedig még a hint is mondja, hogy kattints ide! 😄

Þór vígi þessi rúnar

Megvan ezer köszi. Basszus erre 2 nap alatt nem jöttem rá 😄

Ati

Carlos
Áhhhhááá!!!
az uccsó képen kattogj az importálható szövegre, és állítsd be, hogy mennyit szeretnél importálni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A raktárnál beállítottad hogy fogadja a téglát?
Tudnál postolni pár screenshotot hogy megkönnyítsük a dolgokat?

Þór vígi þessi rúnar

Szárazföldi a város, enyém is, meg a másik is. Építettem raktárat, hogy kifejezetten csak téglát fogadjon. Amugy a "központi" úton jönnek kereskedõk, és árulják a téglát is, csak ha rájuk kattintok, akkor azt írja, hogy itt nincs mivel kereskednie, és megy tovább. A kereskedelmi felügyelõnél is bevan állítva, hogy téglát importálja.

Ati

Carlos
Ok.
És a kapcsolat a kereskedõ várossal földi vagy vizi?
Tehát szamárral jön a kereskedõ vagy hajóval?
Mertha hajóval jönne és nincs kikötõ akkor nem tud szállítani.

Þór vígi þessi rúnar

Helo. Kikötõ még nincs, mennyiség az ugy van beállítva, hogy importáljon, amennyit csak lehet.

Ati

Carlos
Beállítottad a mennyiséget, hogy mennyit importálj? Kikötõ van?

Þór vígi þessi rúnar

Tetsuo
Asszem probaltam azt is.. szerintem egyszeruen Vistan nem megy.

42nd Intruder
Rendszergazdai beállítást adni a játék mappájának?

Nincs valami egyéb követelmény? Már rég játszottam vele, és az is lehet, hogy csak idõ kell, mire jön a tégla.
Tetsuo
Vista alatt sajna qrvara nem. Barhogy is allitom a kompatibilitast..

Helosztok. 5.feladatnál járok, ahol Mastaba-t kell megépíteni. Az a baj, hogy nem tudom hogy kell téglát importálni. Megkötöttem a szerzõdést a másik várossal, amelyik rendelkezik téglával, megépítettem egy raktárat, hogy csak téglát fogadjon, és beállítottam a kereskedelmi felügyelõnél, hogy téglát importálja, de egyszerûen nem jön egy db tégla sem. Mit kell még csinálnom?

Ati

Carlos
XP alatt simán fut!

Þór vígi þessi rúnar

Tetsuo
Hat, szerintem nem kompatibilis a mai oprendszerekkel.. 😞((((

Sziasztok. Imádom ezt a játékot, egyszer régen végig is vittem. Újra kedvet kaptam hozzá. Régen magyarul játszottam, most is szerettem volna így tenni. A gépem új. Letöltöttem a magyaritasok.hu-ról a magyar szöveget. Írta az Enhancemenet Pack-ot, azt is letöltöttem. Viszont amikor megkezdeném a küldetésemet, kilép. Tud valaki másik magyarítást?
Esetleg valami ötlet? Köszi<#wave>
Tetsuo
Nekem Vistara el sem kezdodik a telepites.. nemtom mi van :S

ja meg minöség megbizhatóság meg dizájn , mi vagy te borotva?xd

wapolok

Carlos
stílus

Þór vígi þessi rúnar

utánozlak baszod xdd?

wapolok

wapolok

Hali! Magyarítás kellene ha, volna a Pharaoh with Cleopatra-hoz. Esetleg ötlet, hogy hol keressem?
Elõre is köszi!
Egy kis pihentetés után megpróbálom... Hátha sikerül 😊<#smile>
Carlos
Szerintem nem.
Csinálj még több courthouse elõtti épületet.

Þór vígi þessi rúnar

Hali!
Elõvettem ezt a régi gyönyörûséget, hogy felelevenítsem, erre nem felb**zott agyilag??
Eljutottam az Archaic Period végére (The close of the Archaic Period) ahol választani kell két város közül...
Én az elõbbit választottam, ahol egy jó ideig tartó játék után fedeztem fel, hogy nem tudok Courthuose-t építeni!! Ez lehetséges????? Csak azért mert így szerintem képtelenség elérni azt a megkövetelt 2500as lélekszámot... Akkor meg bukta az egész küldetés...