Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez ugye egy leginkább (társadalom)paródia / komédia? Mert csajozós sorozatnak nagyon gyenge alap.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Látszik, hogy több pénz jutott rá, vagy csak jobban ügyeltek a kidolgozásra, több az apró részlet és finomság. Jöhet még.
Mix: Meisei Story 2 (AniDB): Nincs első évados összefoglaló, rögtön folytatódik a nyári vereség után. Mivel a senior-ok távoznak és a juniorból fellépők nem túl ígéretesek, a Meisei baseball csapatnak fel kell kötnie a nadrágszíjat, ha 30 év után ismét el akarnak jutni a Koshienre...
Nem egy Cross Game, de azért ez is egy Mitsuru Adachi sztori, szóval marad nézős.
Yamada-kun to Lv999 no Koi o Suru (AniDB): Akane-t dobja a barátja egy másik lány kedvéért, akit ugyanabban az online fantasy játékban ismert meg, mint amiben együtt játszottak. A búskomor lány, aki nem igazán nagy gamer, a játékbeli szörnyeken tölti ki dühét, amikor találkozik egy csapattársával, a meglehetősen szótlan és érdektelen Yamadával. Miután néhány keresetlen szóval kiosztja a fiút, elhatározza, hogy elmegy a játék élő eseményére, hogy kigúnyolja volt barátját és az új csaját, de az események úgy alakulnak, hogy ő hagyja el vesztesként a helyszínt, ráadásul a szintén felbukkanó Yamadáról kiderül hogy egy jóképű srác, aki profi fps gamer és a játékon kívül semmi sem érdekli...
Rosszabbra számítottam, de egész jó volt. Nem középiskolás romkom, egyetemisták szerepelnek benne, szóval sok téren lazább és felnőttebb. Az animáció is jóféle (Madhouse), időnként emlékeztet a shoujo mangák színes, virágos stílusára (az eredetije is egy manga, még nem olvastam). Mindenképpen nézős marad.
Tetszett, egy szép, de szomorú történet 12 részben elmesélve.
Picit meg is lepődtem, mert a legtöbb animét nyitva hagyják a folytatás miatt, de ez a történet szép kerekre sikerült.
Ezzel végére értem a téli szezonnak. A Vinland Saga fut még, de az 24 részes lesz, a maradékot már kaszáltam. A tavaszi szezon hétvégén már elkezdődik, úgy néztem, az elején nagyjából minden napra jut majd egy-kettő, amibe belenézek (bár elég keveset jelöltem be most). Nagy cím most nem lesz, ami szerintem érdekes, az a Mix 2, a Kuma 2, a KonoSuba előzmény spinoff Meguminnal, a Tonikaku Kawaii 2, meg talán a Kimi wa Houkago Insomnia, ami akár titkos befutó is lehet feelgood témában.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2023.03.30. 21:03:34
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mióta várom már, hogy a Mester egy filmje is megjelenjen idehaza a mozikban!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
NieR:Automata Ver1.1a Opening

Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.02.27. 17:43:20
Aztán a macska keresztapámékhoz került. Továbbra is bolond volt, de sokkal szelídebb lett. Keresztapámnak a dajkálást is "engedélyezte", meg engem sem akart szétszedni csak azért, mert kb 30 centire elhaladtam előtte.
Érdekes lehetett volna tudni, hogy a befogadás előtt min ment át.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Azaz, amilyen példát mutatnak, és amilyen viselkedést várnak el tőle a családjában, olyanná válnak.
Az én családomnak sosem volt "szemétláda" macskája, aki például kaját lopott volna, szétszedte volna a cipőket, megkarmolta volna a csupasz bőrfelületeinket (elvaduló harci játékon kívül), vagy mondjuk direktbe felébresztett volna minket hajnalban.
Sokkal több figyelmet követelnek meg, mint a kutyák, cserébe nem szolgák (még akkor is megőrzik a büszkeségüket, ha úgy tűnhet, hogy behódoltak), hálásak, minden rezdülésedre, hangulatváltozásodra odafigyelnek, érzékenyek rád.
A kutyáknál sokkal kevesebb "érzelem" kifejezésére képes az "arcuk", de még így is tudnak viccesek lenni - s ez azért művészet egy olyan ragadozóból lett háziállattól, ami (hihetetlennek tűnő módon) a Föld minden területét meghódította.
Röviden: le kell szoktatni a macskát a karmolásról :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//szerk: még mielőtt --- poén...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2023.02.23. 16:07:29
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2023.02.16. 20:00:17
Genres: Adventure, Fantasy, Romance
Demographic: Shoujo
Ann egy tündér rabszolgával útnak indul, hogy ezüstcukrász mestert keressen.
"Kicsit" ilyen cukor mázas, de ha épp unatkozol egynek elmegy.
Úgy látszik, hogy Osaka-san Apple-t reklámozott
Ez most egy sokkal rosszabb adaptáció lett, mint az első évad.
ez olyan mint az új velma rajzfilm, kizárt hogy megnézem, csak úgy
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Genres: Action, Fantasy, Sci-Fi
A távoli jövőben a maradék emberiség a Holdra menekül és androidok bőrébe bújva harcol az ellenséggel Földön.
The Legend of Heroes: Sen no Kiseki - Northern War / The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel - Northern War 2023
Genres: Action, Fantasy
Theme: Military
A katona Lavi, aki korántsem zöld fülű, mint társai kalandjai.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.01.15. 15:00:11