Mobil kikódolása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy Nokia 5310 XpressMusic-hoz kellene a kód!
Mert beírtam a biztonsági kódot és nem fogadja el és pedig jót írtam be mert a papíron rajta volt nincs valami olyan program amivel fel lehet törni?? :SS
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nekem egy samsung e210-hez kellene függetlenítõkód!
IMEI: 354316011823236 Pannonos
Ha valaki tud segítsen! Elõre is köszönöm!
[email protected]
sweex
ui.: Természetesen, az új hiper szuper 3 G, ill. Classic, stb. készülékekhez nem jó.
Üdv antipe!!!!!
Van egy Nokia 2760 tip.tlo.A pin kódot elfogadja,de rögtön kéri a bisztonsági kódot amit az unokám elfelejtett feljegyezni.Mi a lehetõségem.
Köszönöm!
T MOBILOS ha lehet erre a cimre. [email protected] elöre is köszi
Ki tud nekem ehez kodot küldn????????? Kösszi
egy samsung c3050-est szeretnék függetleníteni!
Aki tud segíteni azírjon a [email protected]!
Köszi:Kata
Lg gb 220 -as mobil kártyafüggetlenítéséhez szeretnék segítséget kérni!
Lg Shine telefonhoz viszont én tudok kódot, ha valakinek szüksége lenne rá! Nyugodtan írjatok és erre a címemre [email protected] kérném én is a másik telefonhoz a segítséget! Köszönöm!
Kellemes napot mindenkinek!
sziasztok! odett
Tudna nekem segíteni valaki,hogyan lehet letíltani a telcsimrõl egy bejövõ számot? Valószinû szivatás mert a számon elõfizetõ nem létezik....06132....stb. Elõre is köszi!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
email cim: [email protected]
Ha még érdekel nézzél szét itt w w w fuggetlenites.net
Azok az idõk már elmúltak mikor kóddal lehetett kinyitni bármit.
Gondolom 1-1 db telefontípusért nem érdemes nagyobb beruházásba kezdeni.
IMEI:35774602-690326-7
pls. nagyon megköszönném<#worship>#worship>
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Csak kettõt kéne visszaolvasni. Ne adjátok meg az IMEI-t, mert visszaélhetnek vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[email protected]
A legtöbb telefont nem lehet kóddal függetleníteni.
Aki azt hallotta, hogy a szomszéd barátjának a barátnõjének sikerült a különféle AkármiFON 5600-ast is, az járjon utána elõbb inkább..
A régebbi NOKIA típusú készülékekhez léteznek kódgeneráló programok, amikkel lehetséges ez a dolog. A neten hamar találni ilyet. A többire nem igen van. Az újabb Nokiákra sincsen, szívás, de akkor se.
Sõt, nyugodtan írjátok be a sok IMEIt, úgyis kell a lopott telókba a legális szám, jó lesz az... Megér ennyit, hogy
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erõsebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetõen. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Imei:353102029204549
szeretnék hálózat függetleníteni egy T- Nokia 6300 ha valaki tudna segíteni ez ügyben akkor nagyon megköszönném
[email protected]
elõre is köszönöm
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Van egy 6280-as telefonom,és elfelejtettem a sim zár kódját, ami nem a pin kód, hanem másik simkártya behelyezésénél kér.
Tud valaki segíteni benne, hogy iktassam ki ezt?
jobra * balra balra * balra * balra *balra * szerviz menü
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Tud nekem segíteni vki k530i függetlenítésében?
Elöre is köszi!
EMAI 35901901-141434-6-50
[email protected]
Tudna valaki segíteni egy Sony Ericsson W580i függetlenítésébe?
IMEI:35344802-367333-2-69
[email protected]
Köszi...
Tudna valaki segíteni nokia 5300 xpressmusic függetlenítésben?
Elõre is köszi.
IMEI:359301020627930
[email protected]
Köszönöm !
imei:357805022874425
kód valaki???please....
imei:35299701037127/7 01
[email protected]
Szeretném megtudni, hogy Sony Ericsson W300i mobilt hogyan tudok kikódolni?
Ha ebben nem tud senki segíteni, akkor annyit segítsetek, hogy hol lehet ezt megcsináltatni!
Elõre is köszi a válaszokat!!!
úgy látom, ebbe a "fórumba" sokan írunk, de gondolom ugyanúgy mint én, más sem igen kap választ.
Ezennel köszönettel le is mondok róla, vettem egy telót, így már tárgytalan a kérésem.
További sikereket kívánok a többieknek,
hophop<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Van itt élet ?
Mindegyik Pannonos.
Köszi: hophop
Van itt élet ?
IMEI: 355560013435023
Aki tud az a [email protected] emailcímre küldjön zenetet! ÜDv és köszi