Mobil kikódolása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem jó😞😊másik talán
hello kéne nekem egy 6085 ös Nokiához volt nekem egy olyan holnap ahol ki lehetet kodolni az ilyen telefonokat csak nem tudom meik volt az:S
na már most akkor az is jó ha vki ad egy kodot hozzá!
imei:354845011865300
vodafonos a telefon
na már most akkor az is jó ha vki ad egy kodot hozzá!
imei:354845011865300
vodafonos a telefon
Sziasztok!
Segítséget kérnék, Sony Ericsson T290i, T-mobilos, függetlenítésében. IMEI szám : 356058-00-344028-4-10
Elõre is nagyon szépen köszönöm ///
saci
Segítséget kérnék, Sony Ericsson T290i, T-mobilos, függetlenítésében. IMEI szám : 356058-00-344028-4-10
Elõre is nagyon szépen köszönöm ///
saci
Sziasztok!
Kérdésem: Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t?
Kérdésem: Tud valaki olyat aki Nokia N70-t tud függetleníteni, vagy van itt olyan ember akinek függetlenítettek már N70-t?
Valaki segitene?
Sony Ericsson k800i
imei:351708019588592
Sony Ericsson k800i
imei:351708019588592
oké megvan
Csá mindeniknek.
Hogyan lehet megnézni hogy mi a imei száma a telefonak?
Nekem egy Sony Ericsson-om van.
Hogyan lehet megnézni hogy mi a imei száma a telefonak?
Nekem egy Sony Ericsson-om van.
hello tud valaki segiteni?Kiszeretném fügetleniteni a telefonomat mely egy SAMSUNG SGH-X480-as De ha tud valaki egy kódtörõ programot mivel kicsaphATOM ANAK IS NAGYON ÖRÜLNÉK.sEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES.a [email protected] írjatok kösszike
hello tud valaki segiteninokia 6070 -t-mobilos fugetleniteni szeretném .imei,353627014146727,
hello valaki hatud segitsen kifügetleniteni egy sgh250-est.
tud segiteni nekem valaki egy sgh 250-est kénefügetleniteni elöre is köszi.
Sziasztok,tudnatok segiteni Nokia 6131,T-Mobilos telefont szeretnek kikodolni,de nem talalok hozza kodot.Elore is kosz.IMEI:352257015282130
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Lenne egy Vodafonos Sagem my400V telefon, melyet szeretnék kikódolni.
Elõre is köszönöm!
Tudnátok segíteni? Lenne egy Vodafonos Sagem my400V telefon, melyet szeretnék kikódolni.
Elõre is köszönöm!
Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
letiltott vodás SIM kártyát kóddal fel lehet -e oldani?
Semmilyen kódot(pin,puk)nem tudok hozzá, kéz alól lett véve a kártya.
Segíts THX [email protected]
Semmilyen kódot(pin,puk)nem tudok hozzá, kéz alól lett véve a kártya.
Segíts THX [email protected]
Sziasztok !!
Ha valaki tud SonyEricsson K510i-t függetleníteni, az kérem szóljon !!!
[email protected]
Ha valaki tud SonyEricsson K510i-t függetleníteni, az kérem szóljon !!!
[email protected]
Majd minden típushoz mobil szoftverek.
Függetlenítés,és egyéb progik.
Akit érdekel írjon :[email protected]
Függetlenítés,és egyéb progik.
Akit érdekel írjon :[email protected]
Azt nem elnyomták, hanem egy másik SIM kártyát tettek bele, amit nem fogad a a teló, mert nem független...
sziasztok!6230i-s telefonom van!kislányom elnyomott valamit,bekapcsoltamés telefon korlátozó kódot kér!Tud nekem valaki egiteni?
NOKIA FÜGGETLENÍTÉS:
aki akar e-mailben megtalál ([email protected]), elõbb-utóbb válaszolok...
Én ezen a fórumon a mai nappal végeztem.
Minden tudásom megpróbáltam
itt:LETÖLTÉS összesûríteni.
a zup-ot zip-re kell nevezni és kicsomagolni, az olvass_el.txt nem véletlen van ott.
Nem lesz több idõm a fórumokat nézegetni, lesve, hogy kinek segítehetek..
További sikeres függetlenítést mindenkinek! 😊
aki akar e-mailben megtalál ([email protected]), elõbb-utóbb válaszolok...
Én ezen a fórumon a mai nappal végeztem.
Minden tudásom megpróbáltam
itt:LETÖLTÉS összesûríteni.
a zup-ot zip-re kell nevezni és kicsomagolni, az olvass_el.txt nem véletlen van ott.
Nem lesz több idõm a fórumokat nézegetni, lesve, hogy kinek segítehetek..
További sikeres függetlenítést mindenkinek! 😊
Hy all!
Nem tudja valaki, hogy motorola E398-at hogy lehet függetleníteni? Kód, program?
Elõre is thx!
Nem tudja valaki, hogy motorola E398-at hogy lehet függetleníteni? Kód, program?
Elõre is thx!
Ne is mondd. Hülye voltam és beleestem ebbe a telbe. 😊) Eszembe nem jutott, h. nem lehet függetleníteni. Legalább mások tanuljanak a hibámból 😊
Hát ez jó... Illetve nem az.
Végsõ megoldás a szolgáltató...
vagy egy kikódolható NOKIA...
Végsõ megoldás a szolgáltató...
vagy egy kikódolható NOKIA...
Köszi azért!
Oktogon környékén kb. 5 helyen voltam, egyikben sem tudták 😞
Oktogon környékén kb. 5 helyen voltam, egyikben sem tudták 😞
Én nem foglalkozom ilyen dolgokkal, sorry.
A belvárosban szerintem sok kis maszek szervízes megoldja a problémát...
A belvárosban szerintem sok kis maszek szervízes megoldja a problémát...
Tudsz segíteni ebben?
A Sharp és a Samsung is kábel+box kombóval nyitható, kóddal nem mennek.
"Nekem van egy progim, amibe ha beírom az IMEi számot, akkor kiír valamit, at mi lenne?" - nem értem a kérdést... Írj be egy IMEI-t és megtudod, mit ír ki a progi.
Nokiás progiról van szó?
"Nekem van egy progim, amibe ha beírom az IMEi számot, akkor kiír valamit, at mi lenne?" - nem értem a kérdést... Írj be egy IMEI-t és megtudod, mit ír ki a progi.
Nokiás progiról van szó?
sziasztok,
vettem egy Pannonos SGH-760-ast, szeretném kikódolni.
IMEI: 357205/00/392464/8
Tudnátok segíteni?
Köszi!
vettem egy Pannonos SGH-760-ast, szeretném kikódolni.
IMEI: 357205/00/392464/8
Tudnátok segíteni?
Köszi!
Sziasztok!
Ma meggyengültem, és vettem egy Vodás Sharp 770SH-t. Viszont utána abba futottam bele, h. nem lehet függetleníteni.
Tudtok segíteni? Valóban nem lehet kikódolni?
Ma meggyengültem, és vettem egy Vodás Sharp 770SH-t. Viszont utána abba futottam bele, h. nem lehet függetleníteni.
Tudtok segíteni? Valóban nem lehet kikódolni?
Nekem van egy progim, amibe ha beírom az IMEi számot, akkor kiír valamit, at mi lenne?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
5140i-megy.
Adj egy IMEIT és egy szolgáltatót, adok kódot.
Jöhet priviben is...
N80-asnak kiütni az IMEI-t??
Mi a fenének?
Adj egy IMEIT és egy szolgáltatót, adok kódot.
Jöhet priviben is...
N80-asnak kiütni az IMEI-t??
Mi a fenének?
hello
tudna valaki segiteni??
van egy nokia n80-om es szeretnem kiütni beöle az imei szamot.
HA valaki tud segitsen!!!!
Elore is koszi
tudna valaki segiteni??
van egy nokia n80-om es szeretnem kiütni beöle az imei szamot.
HA valaki tud segitsen!!!!
Elore is koszi
Hali!
Tud valaki progit Nokia 5140i telefon kártyafüggetlenítéséhez?
Köszi
Tud valaki progit Nokia 5140i telefon kártyafüggetlenítéséhez?
Köszi
Nem lehet kikódolni.
Csak szervízkábel és box.
Vidd egy maszekhoz, ha nem akasrz sokat fizetni...
Csak szervízkábel és box.
Vidd egy maszekhoz, ha nem akasrz sokat fizetni...
hali
vki nem tudja, hogy lehet kikódolni lg l600v-t?
vki nem tudja, hogy lehet kikódolni lg l600v-t?
\\__/) (O.o) ( } { )
Hy. A T-Mobile letiltotta telómat, fel lehet oldani valahogy? Köszi
Ez utóbbi a Nokiához szólt.. 😊
Hello!
Nehogy beirj ilzen kódot.. Ki tudom neked kódolni.
Csak adj egy szolgáltatót is...
Inkább irj mailt... vagz keress meg itt: http://www.mobilkor.hu/forum2/viewforum.php?f=4
Elõbb-utóbb válaszolok. 😊
Nehogy beirj ilzen kódot.. Ki tudom neked kódolni.
Csak adj egy szolgáltatót is...
Inkább irj mailt... vagz keress meg itt: http://www.mobilkor.hu/forum2/viewforum.php?f=4
Elõbb-utóbb válaszolok. 😊
Ha szerencséd van mûködni fog...
Kiveszed a sim kártyát.
11-szer beírod hogy: **00012*00000000#
NEM 100%-OS!!!
Kiveszed a sim kártyát.
11-szer beírod hogy: **00012*00000000#
NEM 100%-OS!!!
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
halli tudtok segiteni kéne egy 6103 hoz fügetlenitö progi
sorozat száma 353631010533011
sorozat száma 353631010533011
sziasztok valki tud segiteni hogy tudnám ki függetleniteni asagem myv 55 telefont ha igen akkor naon meg köszöném
hello nekem is alcatel fügetlenitö kod kellene imei 35543200171751-7 most vodás de t mobilosnak kellene lenie
sziasztok!szreztem egy alcatel 535-ös tlót de hálózati kódot kér!teljesen mindegy milyen karival(20,30,70) próbálom egyiket sem veszi sajna!ha vki tudna hálózat kódot az lekötelezne!! kössz
zene egyenlõ élet
Hello!!
Valki legyen szives adni fügetlenitö progi siemens cf62 höz vagy valami progit amibe bent van!!! Nagyon fontos!!!! Könyörgöm!!!!!
Cimem:[email protected]
Valki legyen szives adni fügetlenitö progi siemens cf62 höz vagy valami progit amibe bent van!!! Nagyon fontos!!!! Könyörgöm!!!!!
Cimem:[email protected]
Sziasztok!
Samsung X450-hez tudtok függetlenítõ progit???
Samsung X450-hez tudtok függetlenítõ progit???