PDA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
unable to initilize camera
rossz a kamere vagy a szoftverrel van gond?
mda vario 2
Segítségeteket szeretném kérni. Mio A501-re a kapott Miomap v3, ill. az Igo 2006 nem õrzi meg a beállításokat, minden indításnál a felhasználói szerzõdés elfogadásával kezdõdik és a beállítások elvesznek belõle. Ha valaki valamilyen megoldással szolgálna azt megköszönném.
Köszönettel: Fuba
gps, wihi, infra meg minden szar 😄 65rúgó ha vki érdekel rakok fel képeket, karcmentes
érd. msnen kistuning5/kukac/hotmail.com kukac a robotok miatt van
JBQA!
Fõleg rajzolni kellene
De ez csak egy alternatív megoldás amíg meg nem jön a digitalizáló táblám.
Nagyon kellene a segítség.
Lehet a progi olyan is ami Bluetoothon csatlakozik a géphez mert van a pdaba meg a gépbe is bluetooth, de az se gond ha vezetékes.
A PDA-m egy Airis T620-as
Nagyon köszi a válaszotokat
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
/*WTF?!*/
Mio A702-re létezik pdf olvasó, mert sajnos az adobe oldalán csak wm5-ös oprendszer alá találtam.
Valamint az érdekelne, hogy ugyancsak létezik-e hozzá olyan "script" amivel a dátum mellett meg tudom jeleníteni a névnapot.
Elöre is köszi.
Üdv:
Day
mail: [email protected]
Freedom Guarding Crusaders Multigaming Klan CoD - Squad Leader [Day*sYs] GW - Officer [Duboisi Maswa]
@ Hellomarci
Hogy lehet megoldani azt, hogy a WM5 helyett WM6-ot tegyek fel a pda-ra?(mitac mio p350).Hallottam, hogy valamit frissíteni kéne hozzá csak nem tudom,hogy mit XD.Ha valaki tud akkor segítsen ebben létszi.
Elõre is köszi!
Van egy mio A501-em. Felrakomráaz igo2006-ot kicrackkelem de nem indulel. Kiírja, hogy harddisk error. Mit csinálok rosszul? Leírná valaki hogyan kell feltelepíteni?
Mitac Mio A702-t vásároltam, a billentyûzárat nem tudom bekapcsolni rajta. Tudna ebben vki segíteni? A settings gombra kattintva csak nagy fehérséget látok, pedig állítólag így kellene kezdeni a beállítását.
Ha esetleg tud vki segíteni akkor a [email protected] címre írjon.
Nagyon köszönöm!
Dezsõ
az a gondom, hogy vettem 1 mio p360 pda-t és ithon csatlakoztattam usb kábelen át a pc-vel, azonnal kérdezte fissiteni akarom-e a szoftvert, erre én igen-namost a magyar nyelvû menü átalakult angol nyelvûvé, hogy tudom visszaálitani magyar nyelvûvé, sehol nem találok ilyen átálitási lehetõséget :SSS
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A pocket Divx programot használd az avik átkonvertálására, ez ráégeti a feliratot is átméretezés közben. A lejátszáshoz tedd fel a tenyérgépedre a The Core Pocket Media Player egyik régebbi, még nem fizetõs verzióját. A cucc magyar fejlesztés, semmiféle codec nem kell mellé, és pazarul lejátszik mindent. Ha már megoldották a problémád, sorry.
Nekem van egy három hónapos Sony Ericson P990i hlózatfüggetlen mobil-PDA-m, dobozában a gyári tartozékaival, plusz adok hozzá egy 2GB memoriakártyát! (Tok, asztali töltõ, asztali docking station, gyári 64MB memoria, 2 db ceruza, USB szinkron kábel, tökéletes mûködéssel, mindig kijelzõvédõvel használva, szótár progik, játékprogik installálva!
Néhány karc van rajta, de ezek csupán a tokban, zsebben való hordás miatt! A csereérték 55000Ft. A készüléket nem azért adnám/cserélném el, mert rossz, mûködésképtelen, hanem mert pénzre lenne szükségem!
A készülék Bp-en megtekinthetõ!
06309585591
/*WTF?!*/
Valaki letudná írni, hogy hogyan kell infrán keresztül internetet varázsolni a PDA-ra????Ez egy Mitac Mio P350-es PDA.Persze nem ezen akarok netezni csak próbaképp szeretném kipróbálni.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Valaki letudná írni, hogy hogyan lehet a Windows Mobile 5-öt feltelepíteni????????
Eladó egy Fujitsu siemens t830 as telefonos PDA!
3 hetes, tökéletes állapotban!Inkább csak próbálgattam.
Minden gyári tartozékával, dobozában!
Infók róla itt: www.telefonguru.hu
érdeklõdni: [email protected]
!Forza Ferrari!
Amúgy ez az oldal, honnan kapja a lét a reg után, és mi lehet a buktatója?
Nekem van egy FS Pocket Loox N500-asom az a gondom hogy az avi fájlokat nem játsza le, milyen progit és hogy kell rárakni?
Köszi
www.team-gigabyte.com
Csak egy tipp: az SMS-ek nem a SIM kártyán tárolódnak véletlenül?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
hogy kuldesz a pda-val sms-t?
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
jobban csípem a resco explorert, sokkal használhatóbb.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha van rajta, akkor frissítenmi tudod, ha pedig asztali géphez kell, akkor néhány emulátor létezik hozzá, fejlesztõkörnyezetekben szokott lenni.
pl. visual studio ban is van
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Honnan tudnám letölteni a Windows Mobile progit? esetleg egy konkrét linknek nagyon örülnék! :-))) (Ne mondjátok hogy vegyek egyet, jó!)
Elõre is kösz a segítséget!
Eladó egy 4hónapos garanciás E-ten G500+ >> PDA+GSM+GPS kombó.
Összes gyári tartozékával, szép állapotban. Írányár: 110e huf
[email protected]