DragonBall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
http://musicalzon.milleniumlist.info/forum/viewtopic.php?f=29&t=111
Egy nagy kérdés foglalkoztat: Hogy van az, hogy még Gohannak van farka/félvér Saiya-jin mivoltából/, akkor Trunksnak miért nincs?
Régrõl megmaradt dragon ballos, és sailor moon os kártyákat/figurákat keresek.
Akinek van eladó az írjon privit, v erre a címre mailt: [email protected]
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
_Vermyne_
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
a Dragonball örök!
am ebben még jelentéktelenebb az a fickó,mert csak pár képkocka erejéig tûnt fel,csak az Alien miatt jegyeztem meg😄
Még jó hogy nem láttam belõle 1 részt sem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mikor vmit el kezdek mondani, mindig több soros monológ lesz belõle.<#szomoru1>#szomoru1>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Akit Babidi mester a hatalma alá von, mindenkinek van egy ilyen "M" betû a homlokán(miután lemennek az ûrhajóba Son Gokuék, nem sokára Vegitának is lesz ilyena homlokán, meg már egy ideje van Daburának, meg minden szolgájának, ahogy említettem).
Egyébként miután gibson mondta, hogy nem Babidi, én is sejtettem, hogy rá gondolsz, hisz téleg elég "alien feje" van 😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Neve nem jut eszembe :S
[/img]
[/img]
[/img]
több képet is felraktam,mert nem olyan jó minõségûek
szal valószínûleg nem erre gondolt.. szerintem az egyik katonájára gondol, sejtem is melyikre, de nem tudom a nevét.
Rá gondolsz?
Õ Babidi mester
Teljesen úgy néz ki mint az Alien(a 8.utas😛 és itt nem Dermesztõre gondolok),és a fején van egy M betû.
Gondolom õ is szerepelt a DBZ korábbi részeiben,de azok közül csak annyit láttam amennyit még nagyon régen leadott az RTLklub...
Remélem tudtok segíteni😛
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
a Dragonball örök!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lenne egy fogós kérdésem: eddig úgy tudtam h ha vki átmegy ssj xy-ba akkor ahoz kell a Holdról visszaverõdõ nemtudominek az ereje (ezt is leírhatnátok pontosan xD) Viszont amikor Goku elõször lesz ssj akkor a Namekon vannak ahol 3 Nap is van, de Hold az nuku... Akkor mi is a helyzet? vki?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Az af meg manga igen
amit eddig tudok (ha jó):
3 anime sorozat van: Dragon Ball (153 rész)
Dragon Ball Z (291 rész)
Dragon Ball GT (nemtom hány rész)
Tehát légyszi ha van valami nem így van (pl nem ennyi rész) akkor írjátok meg! És a GT-bõl hány rész van? (az AF meg csak manga, ugye?)
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
XXXXBardock: The Father of Goku (1990)
XXXXThe History of Trunks (1993)
XXXXA Hero's Legacy (1997)
na akkor most mi van? vki?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
18 évesen DB-t nézni???<#szomoru1>#szomoru1> ehh
17 vagyok<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Nah jó de😄